Ταυροσ

ΑΝΤΡΑΣ ΤΑΥΡΟΣ

Επιθυμείτε να απολαύσετε το πάθος σας μέσα στην άνεση. Η χαλαρή μουσική, ο χαμηλός φωτισμός και ένα καλό ποτό είναι το ιδανικό για εσάς. Απαιτείτε την ποιότητα σε όλες τις πτυχές της ζωής σας συμπεριλαμβανομένων των γυναικών σας. Δεν συμπαθείτε έναν σύντροφο που δεν θα σας υποστηρίξει.
Είστε απομονωμένοι, γήινοι, ρωμαλέοι και αισθησιακοί, ειδήμονες στο φαγητό , το ποτό και στις γυναίκες. Θέλετε να αναλαμβάνετε τα έξοδα όταν βγαίνετε ραντεβού. Είστε ισχυροί, κτητικοί, έντονα συναισθηματικοί και ιδιαίτερα σεξουαλικοί.
Κερδίστε τον άντρα Ταύρο

Οι άντρες Ταύροι δεν αρέσκονται στο να παίρνουν βιαστικές αποφάσεις. Χρειάζονται τον χρόνο τους για να καταλάβουν εάν πραγματικά είναι ερωτευμένοι ή εάν θέλουν να δημιουργήσουν μια μακροχρόνια σχέση με την γυναίκα που έχουν στο πλευρό τους. Θα κερδίσετε την καρδιά τους αν πρώτα κερδίσετε τη φιλία τους. Λατρεύουν το καλό φαγητό και τις ήρεμες βραδιές στο σπίτι.
ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣ

Είστε ενστικτωδώς πεπειραμένες στην τέχνη της αποπλάνησης. Αγαπάτε τα όμορφα μικροπράγματα και τους στολισμούς και θα χαρείτε οποιαδήποτε ποιοτικό δώρο που θα σας κάνει το ταίρι σας. Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και θα γίνετε αρκετά επίμονες και ίσως πιεστικές εάν δεν τον πάρετε. Όσο το ταίρι σας ικανοποιεί τις ανάγκες σας και σας προσφέρει τρυφερότητα και αγάπη θα είστε στοργικές και πρόθυμες να του δώσετε οτιδήποτε θέλει. Ψάχνετε έναν εραστή που είναι ειλικρινής, ευγνώμων και πεπειραμένος. Εάν ο επιλεγμένος σύντροφο σας κινείται μέσα στα πρότυπά σας, θα είστε μια πιστή, αφοσιωμένη και άριστη σύντροφος στο κρεβάτι.

Κερδίστε τη γυναίκα Ταύρο

Οι γυναίκες Ταύροι θέλουν υπομονή και αποφασιστικότητα από την πλευρά σας! Είναι ζηλιάρες ,εντυπωσιακές και λατρεύουν να σαγηνεύουν τους άντρες. Για να κερδίσετε την καρδιά τους δώστε μεγάλη σημασία στην εμφάνιση σας αλλά και στους τρόπους σας. Αν τους φωνάζετε , θα τις χάσετε!


ΤΑΥΡΟΣ & ΚΡΙΟΣ: Καλή έως καυτή σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ & ΤΑΥΡΟΣ: Κάθονται στον καναπέ βλέπουν τηλεόραση και τρώνε πατατάκια. Βαρετή σχέση...

ΤΑΥΡΟΣ & ΔΙΔΥΜΟΣ: Δύσκολος συνδυασμός.

ΤΑΥΡΟΣ & ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλή συνεργασία. Θα ενισχύσει ο ένας τον άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ & ΛΕΩΝ: Αυτή η σύνδεση στηρίζεται στην εξαπάτηση.

ΤΑΥΡΟΣ & ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα!

ΤΑΥΡΟΣ & ΖΥΓΟΣ: Ο συμβιβασμός είναι αναγκαίος εάν θέλετε αυτή η σχέση να λειτουργήσει.

ΤΑΥΡΟΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έλξη πολικότητας, σεξουαλικά δυναμική.

ΤΑΥΡΟΣ & ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλύτερα φίλοι!

ΤΑΥΡΟΣ & ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Εργασιομανία και από τις δύο πλευρές – δύσκολος συνδυασμός.

ΤΑΥΡΟΣ &ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαφορετικές απόψεις για την ζωή. Δύσκολος συνδυασμός.

ΤΑΥΡΟΣ & ΙΧΘΥΣ: Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να λειτουργήσει μόνο με συμβιβασμό.