Κριοσ

ΑΝΤΡΑΣ ΚΡΙΟΣ

Όταν ο άντρας Κριός όταν αγαπήσει γίνεται επιθετικός, αυταρχικός, ενεργητικός και ανήσυχος. Οι άντρες Κριοί είναι επινοητικοί και δυναμικοί. Εντούτοις κάποιοι δεν μπορούν ποτέ να είναι σίγουροι για το τι θα κάνουν έπειτα.

Συνήθως τους άντρες Κριούς τους χαρακτηρίζουν ως δυναμίτες στο κρεβάτι λόγω των τα υψηλών επιπέδων ενέργειας και ενθουσιασμού τους.
Ένας άντρας Κριός ψάχνει αυθόρμητους και επινοητικούς συντρόφους που μπορούν να κρατήσουν το ενδιαφέρον του και έναν γρήγορο ρυθμό ζωής. Αρκετές φορές μπορεί να είναι ένας ψευτοπαλληκαράς στο κρεβάτι αλλά αναμένει πάντα την πλήρη πίστη από το σύντροφό του.
Κερδίστε τον Άντρα Κριό!

Ο άντρας Κριός θέλει πάντα να έχει τον πρώτο λόγω στον έρωτα! Αφήστε τον να κερδίσει την αγάπη σας. Εάν είστε έξυπνη , πρωτότυπη και έχετε ενδιαφέρουσα προσωπικότητα , θα είστε η γυναίκα της ζωή του. Να είστε ειλικρινής μαζί του και να του δείξετε ενδιαφέρον και στοργή.
ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ

Τις γυναίκες Kριούς τις βλέπουν συνήθως αντιπαθητικές λόγω της ακραίας ανεξαρτησίας τους. Στην πραγματικότητα είναι πολύ αληθινές σαν χαρακτήρες και φαίνονται έτσι στα μάτια των άλλων. Είναι αυταρχικές, ενεργητικές και μόλις ξυπνήσουν είναι σεξουαλικά επιθετικές. Οι γυναίκες Κριοί είναι εύθυμες, άφοβες στο κρεβάτι.

Επιθυμούν να χρησιμοποιούν το σώμα τους και να είναι αρκετά αθλητικές και μέσα και έξω από το σεξουαλικό χώρο. Δέχονται την αγάπη ως μια από τις μικρές απολαύσεις της ζωής. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να προσελκύσουν άτομα επειδή πάντα κάνουν την πρώτη κίνηση.
Κερδίστε την γυναίκα Κριό

Οι γυναίκες Κριοί προτιμούν τους αθλητικούς άντρες που εκπέμπουν δύναμη και ενέργεια. Εάν είστε παράλληλα και σταθερός χαρακτήρας με πρωτότυπες ιδέες τότε είσαστε ο άντρας της ζωής της. Φροντίστε την , προστατεύστε την και δείξτε της τρυφερότητα. Θα σας είναι απόλυτα πιστή εάν την αγαπήσετε με όλη σας τη ψυχή.

ΚΡΙΟΣ & ΚΡΙΟΣ Εμπάθεια - προβλήματα.

ΚΡΙΟΣ & ΤΑΥΡΟΣ: Με αμοιβαίο συμβιβασμό μπορεί να λειτουργήσει.

ΚΡΙΟΣ & ΔΙΔΥΜΟΣ: Θαυμάσια συμμαχία.

ΚΡΙΟΣ & ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φτωχός συνδυασμός ,για μια μέρα μόνο.

ΚΡΙΟΣ & ΛΕΩΝ: Καλή σχέση.

ΚΡΙΟΣ & ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλύτερα ο κριός μόνος.

ΚΡΙΟΣ & ΖΥΓΟΣ: Αν και τα αντίθετα έλκονται, το δέσιμο δεν είναι πιθανό.

ΚΡΙΟΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτή η ένωση είναι καυτή.

ΚΡΙΟΣ & ΤΟΞΟΤΗΣ: Συναρπαστική και τολμηρή ένωση.

ΚΡΙΟΣ & ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη πιθανό δέσιμο λόγω των οικονομικών διαφωνιών.

ΚΡΙΟΣ & ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συναρπαστικός δεσμός

ΚΡΙΟΣ & ΙΧΘΥΣ: Σεξουαλικά αυτός ο συνδυασμός κακός.