καλύτερο σεξ;

Από: Sxeseis | Διαβάστηκε 10228 φορές
Σύμφωνα με τους ειδικούς σεξολόγους , το «καλό σεξ» δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας συγκεκριμένης συνταγής ή τεχνικής αλλά είναι αποτέλεσμα της όλης μας στάσης και αντιμετώπισης της ερωτικής πράξης. Πολλές φορές ακόμα και μια μικρή αλλαγή στην σεξουαλική μας συμπεριφορά μπορεί να αλλάξει ριζικά την ερωτική μας ζωή και την τα επίπεδα ικανοποίησης που προκύπτουν από αυτή. Σας παραθέτουμε μερικές βασικές αρχές που σύμφωνα με τους σεξολόγους θα βελτιώσουν και την σεξουαλική σας απόδοση και αν ακολουθηθούν και από τον / την σύντροφο σας θα αυξήσουν και την ευχαρίστηση σας στο σεξ.

Eξερεύνηση!

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια μεγάλη ερωτογενής ζώνη. Οι περισσότεροι άνθρωποι κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής επικεντρώνονται στα χάδια που αφορούν κυρίως τα γεννητικά όργανα. Μην περιορίζεστε λοιπόν στα χάδια μόνο στις γνωστές ερωτογενείς ζώνες , αλλά εξερευνήστε το σώμα του / της συντρόφου σας και αφήστε τον / την να εξερευνήσει το δικό σας. Σίγουρα θα ανακαλύψετε και άλλες περιοχές στο σώμα σας που θα σας δώσουν μεγάλη ευχαρίστηση. Την επόμενη φορά λοιπόν , πριν την σεξουαλική επαφή , αφιερώστε ώρα για να ανακαλύψετε τις κρυφές ερωτογενείς ζώνες του / της συντρόφου σας και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν!

Ενθάρρυνση!

Σίγουρα δεν θα περιμένατε να δείτε την λέξη «ενθάρρυνση» σε ένα άρθρο που αφορά την σεξουαλική ικανοποίηση. Και όμως , η ενθάρρυνση παίζει σημαντικό ρόλο για την ύπαρξη μιας καλής σεξουαλικής σχέσης. Όλοι οι άνθρωποι τρέφουν τις δικές τους ανασφάλειες σχετικά με το σεξ : οι γυναίκες πολλές φορές νιώθουν ανασφαλείς με το σώμα τους , οι άντρες με το μέγεθος του πέους τους και όλοι ανησυχούν για τις σεξουαλικές τους επιδώσεις. Με το να ενθαρρύνετε τον / την σύντροφο σας όταν κάνει κάτι που πραγματικά απολαμβάνετε ή με το να τον / την τονώνετε για την εμφάνιση του /της , αυξάνετε την σεξουαλική του / της αυτοπεποίθηση και του /της δίνετε κίνητρα να προσπαθήσει περισσότερο. Φροντίστε πάντα να χρησιμοποιείτε θετικές λέξεις και να εκφράζετε την ικανοποίηση σας με οποιοδήποτε τρόπο μπορείτε. Να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθείτε!

Ζήστε τη στιγμή!

Είναι απόλυτα λογικό με όλες τις έγνοιες και την κούραση που σας επιφορτίζει η καθημερινότητα να μην μπορείτε να χαλαρώσετε και να αφεθείτε με ευκολία στην ερωτική επαφή. Πιθανό κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής να σας απασχολεί κάτι άλλο στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Προσπαθήστε να ζήσετε την στιγμή και να αφοσιωθείτε σε αυτό που κάνετε εξαφανίζοντας από το μυαλό σας οποιαδήποτε άλλη σκέψη. Απορροφηθείτε από τις αισθήσεις σας και μην αφήνετε σε καμία περίπτωση το μυαλό σας να «ξεφεύγει» παρά μόνο για να φαντασιωθεί....τις επόμενες σας κινήσεις!

Αποφύγετε τις συγκρίσεις!

Eίναι τραγικό και ίσως μοιραίο λάθος να συγκρίνετε τις ερωτικές επιδόσεις , την εμφάνιση ή την σεξουαλική συμπεριφορά του / της συντρόφου σας με προηγούμενες εμπειρίες. Με αυτό τον τρόπο το μόνο που θα καταφέρετε είναι να φέρετε τον / τη σύντροφο σας σε δύσκολη θέση και να τον / την κάνετε να αισθανθεί ανεπάρκεια και την ανάγκη να αμυνθεί. Σε κανένα δεν αρέσουν οι συγκρίσεις , εκτός και αν μια σύγκριση είναι υπέρ του!

Ζητήστε ... και θα λάβετε!

Ξεπεράστε την ντροπή και τους οποιουσδήποτε ενδοιασμούς έχετε και μιλήστε ανοιχτά με τον / την σύντροφο σας για το τι σας ευχαριστεί και τι όχι κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας και γνωρίστε ερωτικά ο ένας τον άλλο. Μην περιμένετε ο / η σύντροφος σας από μόνος του / μόνη της να γνωρίζει τι ακριβώς επιθυμείτε χωρίς να το πείτε. Μπορεί αυτό που θα θέλατε εσείς να μην έχει περάσει ποτέ από το μυαλό του / της!

Το καλό σεξ , εκτός από τις σωστές κινήσεις , θέλει και την σωστή στάση αντιμετώπισης. Ποτέ μην το ξεχνάτε αυτό. Για να καταφέρετε να αισθανθείτε την ερωτική επαφή σε όλο της το μεγαλείο θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα κλίμα οικειότητας και αποδοχής με τον / την σύντροφο σας. Όλα ξεκινάνε από το μυαλό και αν καταφέρετε να συγκλονίσετε το μυαλό του /της... το σώμα θα ακολουθήσει!


Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 4.1 / 5 σε 45 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

Manolis86
στις 31/3/2007
1

Very Nice. Θα τα χω στο νου αυτά! Το τελευταίο, το Ζητήστε και θα λάβετε, μου φαίνεται τόσο δύσκολο... είναι πολύ προχωρημένο, δεν ξέρω πώς θα άνοιγα τέτοια κουβέντα.

chris4x4
στις 21/9/2007
2
ερωτικος

ελξη, χαλαρωση, παχνιδι, φαντασια...κι ολα επιτρεπονται

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή