Ποια χαρακτηριστηκά ενός γυναικείου προφίλ απωθούν τους άντρες ;

Από: Sxeseis | Διαβάστηκε 7841 φορές
Ο σκοπός ενός προφίλ σε ένα site γνωριμιών είναι οι γνωριμίες είτε σε φιλικό είτε σε αισθηματικό επίπεδο! Όσοι ενδιαφέρονται για μια σχέση προσπαθούν να φτιάξουν ένα προφίλ με εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα τους εξασφαλίσει όσο το δυνατότερο περισσότερες ευκαιρίες γνωριμιών. Ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά σε ένα γυναικείο προφίλ που άθελα τους απωθούν τους άντρες και μειώνουν τις ευκαιρίες γνωριμιών;

Οι άντρες που ψάχνουν για την δημιουργία μιας γνωριμίας μέσω ίντερνετ συνήθως προβληματίζονται κυρίως για τα ακόλουθα χαρακτηριστικά :

• Για την εμφάνιση μιας γυναίκας

• Για το αν θα περνούν ευχάριστα μαζί της

• Για το αν είναι άτομο «υψηλής συντήρησης» με υπερβολικές απαιτήσεις

• Για το κατά πόσο θα ταιριάξουν ερωτικά

• Για το κατά πόσο αυτή η γυναίκα ενδιαφέρεται για μια σοβαρή σχέση ή όχι

• Για το κατά πόσο αυτή η γυναίκα ενδιαφέρεται για το άτομο ή για την οικονομική του κατάσταση.

Εάν μια γυναίκα θέλει να ενθαρρύνει έναν άντρα να την προσεγγίσει μέσω του διαδικτύου θα πρέπει να δημιουργήσει ένα προφίλ με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Μια πρόσφατη φωτογραφία η οποία θα είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στην πραγματικότητα. Είναι καλό οι φωτογραφία να μην είναι απλά υπό μορφή πορτραίτου αλλά ολόσωμη.

Στην περιγραφή του προφίλ της δεν θα πρέπει να υπάρχουν σχόλια του τύπου : « Ψάχνω για τον Τομ Κρούζ....» ή «Ψάχνω να βρω ένα ιππότη» ή «Είμαι πολύ συντηρητική και απαιτητική» ή «Ψάχνω ένα άντρα για γάμο» κλπ γιατί αυτά τα σχόλια θα αποθαρρύνουν και θα τρομάξουν τους άντρες που πιθανό να ήθελαν να την προσεγγίσουν. Τα προφίλ με την μεγαλύτερη ανταπόκριση είναι ευχάριστα , περιεκτικά και έχουν χιούμορ.

Τα προφίλ που εκφράζουν δυστυχία , προσωπικά προβλήματα ή πρόσφατο χωρισμό είναι επίσης απωθητικά. Κανένας άντρας δεν θα ήθελε να ξεκινήσει μια καινούργια σχέση με μια γυναίκα που δεν έχει ξεπεράσει τον «πρώην» της ή με μια γυναίκα που πιστεύει ότι «όλοι οι άντρες είναι γουρούνια» !

Απωθητικά είναι επίσης τα προφίλ που κάνουν ξεκάθαρο ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται πρωτίστως για την επαγγελματική ή την οικονομική κατάσταση των αντρών που θα γνωρίσει. Αυτό σαφώς και απομακρύνει τους άντρες μιας και δεν είναι διατεθειμένοι να παίξουν τον ρόλο του «σπόνσορα» σε καμία περίπτωση.

Mη ξεχνάτε ότι στο διαδίκτυο η ώρα που θα αφιερώσει κάποιος για να δει ένα προφίλ είναι πολύ λίγη. Πρέπει το προφίλ σας να μπορεί να κάνει άμεσα καλή εντύπωση. Η φωτογραφία είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να κερδίσετε την πρώτη εντύπωση ενώ τα κείμενα του προφίλ σας είναι αυτά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε ακόμα περισσότερο μέσα από τα χιλιάδες προφίλ , γι αυτό αν θέλετε αποτελέσματα δώστε την κατάλληλη προσοχή!

Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 4.2 / 5 σε 33 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

Romantikos581985
στις 11/8/2006
1

marita_33
στις 8/2/2007
2

mas kaluptoun amesa

openmind_25
στις 11/3/2007
3

Pragmatika ayto symbainei.Ostoso 8a prepei na ysxioyn auta gia ta opoia diateinontai, alliws to apotelesma 8a einai to idio+meta thn gnwrimia.

openmind_25
στις 11/3/2007
4

Pragmatika ayto symbainei.Ostoso 8a prepei na ysxioyn auta gia ta opoia diateinontai, alliws to apotelesma 8a einai to idio+meta thn gnwrimia.

MelThes
στις 6/4/2007
5
:)

Χμμμ δεν τα πιστεύω αυτά. Αν ο υποψήφιος είναι Άνδρας, θα ξέρει να διαβάσει πίσω από τις γραμμές και δε θα φοββηθεί τίποτα. :-)

k0stas62
στις 8/5/2007
6

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!
Έτσι είναι τα πράγματα, αρκεί να μην αλλάξουν στην πορεία.
Κάθε άνθρωπος, ανδρας ή γυναίκα, έχει το δικό του προφίλ.
Ίσως, κάποια φορά, το΄"άσχημο" προφίλ να το προσεγγίσουν περισσότεροι άντρες, λόγω καταστάσεων, που, ίσως να πέρασαν ή να ζουν.

ilina
στις 16/4/2009
7

rigatos
στις 9/6/2009
8
Το μετα ?

Αυτο που θα βγεί μετά μας τρομάζει. Γιατί όλες καλύπτονται πίσω απο ένα ωραίο προφίλ (καλλιεργημένες,σινεφιλ,φύση,ταξίδια,μουσική....) και σου αποκαλύπτονται κάτι Κατίνες ξεγυρισμένες με τις ανασφάλεις στο κόκκινο και το βλέμα στο πορτοφόλι σου. Αν έχουν και κανένα παιδι κακομαθημένο τότε είναι που πληρώνεις το λογαριασμό . (παθώς και μαθώς)

xenia7
στις 25/1/2014
9

ΟΞΞΟΞ ΟΟΞΟΟΞΞΉ ΟΞΏ ΟΞΟΞΊΞΏ ΟΟΞΉΟ ΞΞΞΟ ΞΞΟΟΞΉΞΌΞΞΟ, ΞΟΟΞΟΞ ΟΞΏΟ ΞΈΞ ΞΞΞΞΏΟΞ... ΟΞΏ ΞΈΞΞΌΞ ΞΞΞΞΞΉ ΞΞ ΞΞΟΞΞΉ ΞΞΉΞΞΉΞΊΟΞΉΞΞΟ ΞΟΟ ΟΞΞ ΞΟΟΞ & ΞΞ ΞΟΞΞΉΟ ΞΞΞΏΞΉΟΟΟ ΞΌΟΞΞΟ & ΞΟΞΏΞΞΏΟΞ ΞΞΉΞ ΟΞΏΟΟ ΞΞΞΈΟΟΟΞΏΟΟ.. ΞΞΞΞΞΉ ΞΈΞΞΌΞ ΟΟΟΞΞΏΟ ΞΞ ΞΊΞΟΞΞΞΞΞΞΉΟ ΟΞΟΞΉΟΟΟΟΞΟΞ ΞΞΉΞ ΞΊΞΟΞΏΞΉΞΏΞ, ΞΏΟΟΟΞ ΞΟΞΞ ΞΟΟΞ ΟΟΟΞΞΏ...

katiakatiaki
στις 12/12/2014
10

ΞΞΟΟΞΉΞΟ

KleliaCandy
στις 22/7/2015
11

ΞΞΞΉ ΞΏΞΉ ΞΟΞΞΞΉΞΊΞΟ ΟΞΏΟΟ ΞΉΞΞΉΞΏΟΟ ΟΟΞΏΞΞΞΞΌΞΟΞΉΟΞΌΞΏΟΟ ΞΟΞΏΟΞ. ΞΞΞΉ ΞΟΟΞΏ ΞΌΞ ΟΞΏΟΟ ΞΞΟΟΞΟ ΟΞΏΟ ΟΟΞΏΞΌΞΞΆΞΏΟΞ ΞΌΞ ΟΞΏ ΞΞΞΌΞΏ ΞΊΞΞΉ ΟΞΞ ΞΏΞΉΞΊΞΏΞΞΞΞΞΉΞ ΞΟΞΉΟΞΞΞΏΟΟ ΞΟΞΞΉ ΟΞΟΞΞΞΉΞΞΞΉ. ΞΞΉΞΞΞΟΟΞ ΟΞΉ ΞΞΞΞΉ Ξ ΞΟΞΉΟΟΞΞΌΞ. ΞΞΉ ΟΞΞΟΟΞΞΌΞΞΞΏΞΉ ΞΞΟΟΞΟ ΞΆΞΏΟΞ ΟΞΟΞΉΟΟΞΏΟΞΟΞΏ ΞΟΞΏ ΟΞΏΟΟ ΞΞΟΟΞΞΟΟΞΏΟΟ. ΞΞΊΞΟΟΞΞΊΞΟΞ ΟΞΏΟΞ ΞΞΉΞΟΞΉ?

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή