"Τι περιλαμβάνει ένα προφίλ στο Sxeseis.gr;"

Από: Sxeseis_Dating | Διαβάστηκε 3924 φορές
Θέλετε να δείτε τι περιέχει ένα προφίλ μέλους Sxeseis.gr;

Στο αριστερό μέρος της Κεντρικής σελίδας εμφανίζονται οι επιλογές σας.
Κάντε κλικ στον σύνδεσμο My Sxeseis και αμέσως μετά πατήστε τον σύνδεσμο Εμφάνιση προφίλ για να δείτε το δικό σας προφίλ.

Κωδικός μέλους : Ο κωδικός μέλους είναι ο μοναδικός αύξοντας αριθμός του προφίλ σας. Ο κωδικός μέλους είναι πολύ σημαντικό στοιχείο του προφίλ σας μιας και βάση αυτού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές από τις λειτουργίες που το Sxeseis.gr σας παρέχει.

Βαθμοί Δημοτικότητας : Οι βαθμοί δημοτικότητας είναι ένα κριτήριο για το πόσο ενεργό ή όχι είναι ένα μέλος στο Sxeseis.gr , υποδηλώνουν την παλαιότητα του και είναι ένα από τα βασικά κριτήρια κατάταξης στις Λίστες μελών. Όσο περισσότερους βαθμούς έχετε τόσο το καλύτερο. Οι βαθμολογία σας κατατάσσει επίσης στην θέση του Operator στα Chat – rooms. Βαθμούς μπορείτε να αποκτήσετε με τους ακόλουθους τρόπους :

Bασικές Πληροφορίες: Οι βασικές πληροφορίες του προφίλ σας περιλαμβάνουν: To όνομα μέλους (που είναι μοναδικό), το φύλο, την χώρα κατοικίας, τον νομό, τον δήμο και την κοινότητα σας, το ζώδιο σας, την ηλικία σας, σε ποια κατάσταση σχέσης βρίσκεστε, εάν έχετε παιδιά ή όχι, τους λόγους για τους οποίους δηλώσατε ότι έχετε εγγραφεί στο Sxeseis.gr και τέλος την αγαπημένη σας φράση και την διάθεση σας.

Πως είμαι : Στο κομμάτι αυτό του προφίλ σας μπορείτε να δώσετε όσες πληροφορίες θέλετε για την εμφάνιση σας. Εδώ εμφανίζονται οι φωτογραφίες σας , τα άλμπουμ σας,τα βίντεο σας , η φωνή σας και η μουσική που έχετε επιλέξει.

Τι είμαι : Στο κομμάτι αυτό του προφίλ σας εμφανίζονται τα ενδιαφέροντα σας! Μπορείτε να δηλώσετε τις Σπουδές σας,το επάγγελμα σας, οποιαδήποτε πρόσθετα στοιχεία έχετε συμπληρώσει, τα τεστ σας, τα ενδιαφέροντα και τέλος τα Clubs στα οποία συμμετέχετε σας μέλος , σαν συντονιστής ή σαν διαχειριστής.

Η συμμετοχή μου στο Sxeseis.gr : Στο κομμάτι αυτό του προφίλ σας μπορείτε να δείτε την γενική σας συμμετοχή στο Sxeseis.gr. Εδώ φαίνεται η ημερομηνία εγγραφής και το Avatar σας , τα σχόλια που έχετε κάνει στις συζητήσεις , η κατηγορία μέλους στην οποία ανήκετε , πότε έγινε η τελευταία σας επίσκεψη στο χώρο , οι αξιολογήσεις που λάβατε και έχετε κάνει σε άλλα μέλη και τέλος ο αριθμός ψήφων των άλλων μελών που χαρακτηρίζουν το προφίλ σας ως αληθινό , ψεύτικο ή αμφιλεγόμενο! Τέλος μπορείτε να δείτε και την Αναλογία των Εισερχομένων / Εξερχόμενων μηνυμάτων που έχετε ανταλλάξει με τα άλλα μέλη!

Στα αριστερά του κάθε προφίλ βρίσκονται οι επιλογές σας!

Βλέποντας ένα προφίλ μπορείτε άμεσα να :

Το αξιολογήσετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο Αξιολόγηση μέλους

Να χαρακτηρίσετε το προφίλ του ως Αληθινό/ Ψεύτικο/ Αμφιλεγόμενο κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Χαρακτηρισμός Αληθινού/ Ψεύτικου Προφίλ

Να του στείλετε Προσωπικό μήνυμα κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο Αποστολή Μηνύματος

Να το προσθέσετε στη Λίστα Φίλων κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Προσθήκη στη Λίστα φίλων.

Να το προσθέσετε στους ανεπιθύμητους κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο Προσθήκη στους Ανεπιθύμητους.

Να δείτε όλα τα κείμενα που το μέλος έχει καταχωρήσει κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Εμφάνιση Κειμένων Μέλος.

Να κάνετε Virtual Flirt στο μέλος κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Virtual Flirt


Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 3.8 / 5 σε 4 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή