Σμς ειδοποιησεις - η νέα υπηρεσία του σχεσεις.Γρ

Από: Sxeseis | Διαβάστηκε 4002 φορές
Οι ειδοποιήσεις αποτελούν μια εκπληκτική δυνατότητα που σας επιτρέπει να είστε σε συνεχή επαφή με το Sxeseis.gr και ότι σας αφορά, όπου κι αν βρίσκεσθε με ένα μήνυμα στο κινητό σας!

Δηλαδή , σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε με το internet αλλά θα θέλατε να γνωρίζετε εάν έχετε λάβει προσωπικό μήνυμα , εάν το μήνυμα που στείλατε σε ένα μέλος έχει διαβαστεί , ένα έχετε λάβει κάποια αξιολόγηση στο προφίλ σας , εάν κάποιο μέλος έχει επισκεφτεί το προφίλ σας κλπ μπορείτε να ενημερωθείτε στο κινητό σας αφού πρώτα έχετε προκαθορίσει την ειδοποίηση που θέλετε να λαμβάνετε.
Η υπηρεσία αυτή σας επιτρέπει τα ακόλουθα :

1. Nα γνωρίζετε εάν κάποιο μήνυμα που στείλατε σε συγκεκριμένο μέλος έχει αναγνωστεί.

2.Εάν έχετε λάβει προσωπικό μήνυμα από κάποιο συγκεκριμένοΕ μέλος.

3.Εάν έχετε λάβει οποιοδήποτε μήνυμα στο κιβώτιο μηνυμάτων σας.

4. Εάν κάποιο στυγκεκριμένο μέλος έκανε log- in στο Sxeseis.gr

5. Εάν κάποιο συγκεκριμένο μέλος μπήκε στα chatrooms

6. Eάν κάποιο μέλος έχει δεί το προφίλ σας.

7.Εάν έχετε λάβει αξιολόγηση

8. Εάν έχετε λάβει ψήφο για Πραγματικο/Ψεύτικο προφίλ.

Η υπηρεσία αυτή λειτουργεί ως ακολούθως:
Στο αριστερό μέρος της κεντρικής σελίδας εμφανίζονται οι Επιλογές σας.
Επιλέγετε : My Sxeseis.
Mετά επιλέγετε: SMS ειδοποιήσεις. Θα εμφανιστούν οι γενικές οδηγίες των SMS ειδοποιήσεων , Διαθέσιμες ειδοποιήσεις , οι Ενεργές ειδοποιήσεις , οι Ανενεργές ειδοποιήσεις και τέλος οι Ολοκληρωμένες ειδοποιήσεις.

Διαθέσιμες ειδοποιήσεις: Εδώ εμφανίζονται όλοι οι διαθέσιμοι τύποι ειδοποιήσεων. Κάθε τύπος ειδοποίησης θα σας οδηγήσει σε διαφορετική οθόνη για να κάνετε τις αντίστοιχες επιλογές σας

Ανενεργές ειδοποιήσεις: Σε αυτή τη λίστα εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις που έχετε εισάγει και βρίσκονται σε αναμονή ενεργοποίησης. Για να τις ενεργοποιήσετε στείλτε το μήνυμα SMS που περιγράφεται δίπλα από κάθε μία.

Ενεργές ειδοποιήσεις: Εδώ εμφανίζονται όλες οι ειδοποιήσεις που αναμένουν να πραγματοποιηθεί το γεγονός που έχετε περιγράψει προκειμένου να σας αποστείλουν μήνυμα.

Ολοκληρωμένες ειδοποιήσεις:Σε αυτή τη λίστα μπορείτε να δείτε όλες τις ειδοποιήσεις που εκτελέστηκαν και σας έχουν αποστείλει μήνυμα SMS για το συμβάν που είχατε επιλέξει.

Συνεχίζετε επιλέγοντας από τις διαθέσιμες ειδοποιήσεις την ειδοποίηση της αρεσκείας σας. Ας υποθέσουμε ότι επιλέγετε την ειδοποίηση Ανάγνωση προσωπικού μηνύματος.

Κάνετε κλικ στο τίτλο της ειδοποίησης και αμέσως μεταφέρεστε στην οθόνη ενεργοποίησης της.

Μπροστά σας εμφανίζετε η λίστα των εξερχόμενων μηνυμάτων σας.

Επιλέγετε το μήνυμα το οποίο θέλετε να γνωρίζετε πότε θα διαβαστεί. Επιλέγετε μέχρι πότε θέλετε να λάβετε την συγκεκριμένη ειδοποίηση και πατάτε το κουμπί Εισαγωγή Ειδοποίησης.

Το σύστημα σας ενημερώνει ότι η ειδοποίηση έχει καταχωρηθεί στο σύστημα ( σε αυτό το στάδιο η ειδοποίηση σας είναι ακόμα Ανενεργή) αλλά για να την ενεργοποιήσετε θα πρέπει να στείλετε SMS στο 4568 γράφοντας τον κωδικό αριθμό που θα σας δοθεί αυτόματα από το σύστημα.

Προσοχή! Ακολουθείστε ακριβώς τις οδηγίες του συστήματος!

Αφού στείλετε το SMS η ειδοποίηση που καταχωρήσατε θα περάσει στις Ενεργές ειδοποιήσεις σας.

Με την λήψη του απαντητικού SMS , όταν το μήνυμα σας διαβαστεί από το μέλος που επιλέξατε , η ειδοποίηση θα περάσει στις Ολοκληρωμένες ειδοποιήσεις.
Πόσο κοστίζει μια ειδοποίηση;

Κάθε μήνυμα στοιχίζει 1 ευρώ + 19% ΦΠΑ. (που αναλογούν: 60 λ στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone/ Cosmote/ Tim, 20 λ στον SMS provider, 20 λ στο Sxeseis.gr και 19 λ στους φόρους)
Μετά την αποστολή από εσάς μηνύματος SMS για την ενεργοποίηση μιας ειδοποίησης δεν θα σας σταλεί απαντητικό μήνυμα για την παραλαβή του SMS σας.

Το απαντητικό SMS θα σας σταλεί όταν συμβεί η ειδοποίηση που έχετε επιλέξει.

Οι ειδοποιήσεις μέσω SMS σας στέλνονται μια φορά. Σε περίπτωση που το τηλέφωνο σας είναι κλειστό ή εκτός δικτύου, ισχύουν οι περιορισμοί χρόνου παράδοσης που ισχύουν για όλα τα SMS

Δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας έχουν μόνο τα μέλη που κατοικούν στην Ελλάδα

Το απαντητικό μήνυμα SMS θα σας σταλεί στον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιήσατε για να ενεργοποιήσετε την ειδοποίηση.
Μπορώ να ακυρώσω μια ειδοποίηση;

Μπορείτε να ακυρώσετε μια ειδοποίηση κάνοντας κλικ στο κουτάκι διαγραφή , στα αριστερά της ειδοποίησης αυτής. Σε περίπτωση που έχετε στείλει SMS η ειδοποίηση μπορεί να ακυρωθεί αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής της αξίας του SMS.
Είμαστε στην διάθεση σας για να επιλύσουμε οποιαδήποτε ερωτήματα που αφορούν την υπηρεσία αυτή.

Με εκτίμηση

Sxeseis.gr

Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 4.3 / 5 σε 8 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

nikos568
στις 26/4/2007
1

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή