Καινούργιες γνωριμίες; Οι κανόνες του καλού dater!

Από: Sxeseis | Διαβάστηκε 35127 φορές
Είστε μόνοι και αναζητάτε μια καινούργια σχέση; Έχετε ήδη αρχίσει να ψάχνετε για το ταίρι σας; Θέλετε να δείτε μερικούς απαράβατους κανόνες που ο κάθε καλός dater θα πρέπει να ακολουθεί για να επιτύχει την επιθυμητή γι αυτόν / αυτήν σχέση; Οn – line ή όχι , οι κανόνες είναι οι ίδιοι!

Κανόνας Πρώτος : Δεν βγαίνετε ραντεβού με παντρεμένα άτομα! Εκτός από το ότι η σχέση αυτή δεν θα έχει ιδιαίτερο μέλλον και το πιο πιθανό είναι να σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα , υπάρχει περίπτωση να χαρακτηριστείτε και υπεύθυνοι για την διάλυση ενός γάμου στον οποίο πιθανό να υπάρχουν παιδιά. Επίσης , υπάρχει και το ενδεχόμενο να βρεθείτε στο επίκεντρο κάποιου ξεσπάσματος οργής του απατημένου / της απατημένης συζύγου και αυτό σίγουρα δεν θα το θέλατε!

Κανόνας Δεύτερος: Μην μπερδεύετε μια καθαρά ερωτική σχέση με μια κανονική σχέση! Εάν αποφασίσετε να δημιουργήσετε μια καθαρά ερωτική σχέση , ή αν το άτομο με το οποίο είστε μαζί σας έχει ζητήσει η σχέση σας να παραμείνει καθαρά στην σφαίρα του σεξουαλικού , μην έχετε απαιτήσεις για τίποτα περισσότερο. Θα απογοητευτείτε!

Κανόνας τρίτος: Μην παίζετε με τα συναισθήματα των άλλων! Μπορεί να είστε σε περίοδο ψαξίματος και διασκέδασης , αλλά μην δίνετε ψεύτικες ελπίδες σε άτομα τα οποία στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία ελπίδα να δημιουργήσουν μια σχέση μαζί σας. Καλή η διασκέδαση αλλά σε καμία περίπτωση μην διασκεδάζετε εις βάρος των άλλων!

Κανόνας τέταρτος: Μην έχετε σεξουαλικές επαφές χωρίς προφυλάξεις! Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι ασθένειες που κυκλοφορούν δυστυχώς είναι πολλές και επικίνδυνες. Προστατευτείτε γιατί δεν θέλετε η διασκέδαση να μετατραπεί σε τραγωδία!

Κανόνας Πέμπτος : Μην λειτουργείτε με το σκεπτικό ότι μια κακή σχέση είναι καλύτερη από ... καμία σχέση! Οι κακές σχέσεις σας φθείρουν και σας δημιουργούν πληγές που δυστυχώς δεν σας αφήνουν να απολαύσετε μια σωστή σχέση , όταν αυτή τελικά έρθει στη ζωή σας. Είναι καλύτερο να είστε επιλεκτικοί και μόνοι παρά ψυχολογικά ταλαιπωρημένοι σε μια σχέση που σας ρίχνει το ηθικό και σας καταστρέφει μέρα με την μέρα την αυτοπεποίθηση.

Κανόνας έκτος : Μην βάζετε κανένα / καμία πάνω από την αξιοπρέπεια σας! Εντάξει μπορεί να θέλετε να έχετε μια σχέση , μπορεί να βαρεθήκατε να είστε μόνοι αλλά δεν υπάρχει λόγος να υποτιμάτε ή να υποβιβάζετε τον εαυτό σας στην προσπάθεια σας για μια σχέση. Εάν δείτε ότι το άλλο άτομο δεν σας σέβεται όσο θα θέλατε και όσο σας αξίζει , τότε απλά...προσχωρήστε στο επόμενο!

Κανόνας έβδομος : Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τους άλλους! Κανένας άνθρωπος δεν αλλάζει εκτός εάν δεν το θέλει ο ίδιος να αλλάξει , γι αυτό εάν το άτομο που γνωρίσατε δεν σας καλύπτει έχετε δύο επιλογές : ή να το αποδεχτείτε έτσι όπως είναι ή να ψάξετε για κάτι άλλο!

Κανόνας όγδοος : Στην προσπάθεια σας να το παίξετε δύσκολη / δύσκολος , προσέξτε μην τελικά γίνετε δύσκολη / δύσκολος στην πραγματικότητα. Είναι καλό να μην δείχνετε απεγνωσμένοι για μια σχέση αλλά πολλές φορές τα παιχνίδια που παίζονται στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας αποθαρρύνουν και απομακρύνουν τους άλλους. Γι αυτό , να είστε δύσκολοι...αλλά με μέτρο!

Κανόνας ένατος : Το σεξ δεν είναι απαραίτητο στο πρώτο ραντεβού! Μπορεί η κοινωνία μας να απελευθερώνεται με την πάροδο του χρόνου , αλλά δυστυχώς το σεξ στο πρώτο ραντεβού ακόμα αποτελεί αρνητικό παράγοντα σε μια γνωριμία , ειδικά για τις γυναίκες. Κρατήστε το μυστήριο και ενδυναμώστε την επιθυμία αφήνοντας και κάποιο χρονικό περιθώριο από την γνωριμία μέχρι την σεξουαλική επαφή.

Κανόνας δέκατος : Μην εξαρτάστε και μην προσκολλείστε στους άλλους! Οι άνθρωποι που πολύ εύκολα προσκολλούνται στα άτομα που μόλις γνωρίζουν τρομάζουν και αποθαρρύνουν τους άλλους για σχέση. Διατηρήστε την ανεξαρτησία σας , μην αποκόπτεστε από τους φίλους και τα ενδιαφέροντα σας και να είστε σίγουρη ότι οι άλλοι θα το εκτιμήσουν.

Κανόνας ενδέκατος : Μην χρησιμοποιείτε ποτέ την λέξη «Σ ΄αγαπώ» εάν δεν την αισθάνεστε! Η αγάπη είναι μια λέξη που εμπερικλείει έννοιες όπως η συντροφικότητα , η τρυφερότητα , η οικειότητα κ.λ Είναι πρακτικά αδύνατο να αγαπήσετε κάποιο άτομο από το πρώτο ή το δεύτερο ραντεβού. Να το ερωτευτείτε; Ναι! Να το αγαπήσετε; Δύσκολο έως ακατόρθωτο. Γι αυτό μην δίνετε στον έρωτα διαστάσεις αγάπης γιατί απογοητεύετε τους άλλους και φαίνεστε επιπόλαιοι στα μάτια τους.
Κανόνας δωδέκατος και τελευταίος : Να έχετε αυτοπεποίθηση! Το φλερτ και οι καινούργιες γνωριμίες χρειάζονται να έχετε τον αέρα του νικητή. Πιστέψτε στον εαυτό σας , περιποιηθείτε την εμφάνιση σας , φορέσετε το πιο γλυκό χαμόγελο σας...και κατακτήστε τους!

Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 4.4 / 5 σε 290 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

στις 9/7/2007
1
Γιά τον ενδέκατο κανόνα που είναι <σοφός>*

Κανόνας ενδέκατος : Μην χρησιμοποιείτε ποτέ την λέξη «Σ ΄αγαπώ» εάν δεν την αισθάνεστε! Η αγάπη είναι μια λέξη που εμπερικλείει έννοιες όπως η συντροφικότητα , η τρυφερότητα , η οικειότητα κ.λ Είναι πρακτικά αδύνατο να αγαπήσετε κάποιο άτομο από το πρώτο ή το δεύτερο ραντεβού. Να το ερωτευτείτε; Ναι! Να το αγαπήσετε; Δύσκολο έως ακατόρθωτο. Γι αυτό μην δίνετε στον έρωτα διαστάσεις αγάπης γιατί απογοητεύετε τους άλλους και φαίνεστε επιπόλαιοι στα μάτια τους.

k0stas62
στις 9/8/2007
2

Πιστεύω ότι ο δωδεκάνονας, αυτός, με καλύπτει.
Σ' ευχαριστώ πολύ!!!

στις 24/8/2007
3
κακαρίσματα

καλοί οι θεωρητικοί κανόνες
....αλλα..αλλού λαλούν οι πετεινοί κι αλλού γεννούν οι κότες....
η πράξη, ευτυχώς ή δυστυχώς, διαφέρει από την θεωρεία. η τρέλλα δεν μπαίνει σε καλούπια

sehrazat84
στις 27/8/2007
4
κανονεσ

oi kanones ektos k evdomos gia mena einai xrusoi!!!!

stamatis35
στις 23/9/2007
5
Αληθεια

ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΨΕΜΑΤΑ. ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΤΙΧΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ! ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ!!!

st2005
στις 22/9/2007
6

Ωραίοι οι κανόνες αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς,υπάρχουν και οι αντίστοιχες εξαιρέσεις, που τους επιβεβαιώνουν.

MoNa_Lis
στις 13/10/2007
7

Πολυ σοφα και ξεκαθαρα διατυπονοται ολοι οι κανονες και ολους τους βρησκω εξερετικα σημαντικους...Αλλα πιστευω αυτα δε πρεπει μοναχα να τα λεμε και να τα γραφουμε. Κυριως πρεπει να τα πρατουμε... Καλες οι θεωριες αλλα αν δεν γινουν πραξεις το μονο που κανουμε ειναι μια "τρυπα στο νερο"... Καλο θα ειναι λοιπον να λαμβανουμε υποψη μας τα γραφομενα και τα λεγομενα )))

ekavh
στις 20/10/2007
8
αξιολογο

kalo to arthro!oikanones deytreros pemptos kai ektos ta lene ola gia mena.pisteyw pws se kathe erwtikh sxesh prepoei na mpenoyn panta kanones.einai diaforetika ta thelw kai ta mporw tou kathe antrwpou.einai sjhmantiko na mpenoyn kapoia safh oria apo thn arxh akoma ths kathe sxeshs.Etsi apofeygontai oi kathe eidouys parekshghseis

mpampis345
στις 20/11/2007
9

margarita12
στις 23/11/2007
10
αρκετα καλο

μπραβο σας μερικες φορες χρειαζομαστε να διαβαζουμε κατι διαφορετικο απο τα ευπεπτα

snoopy_79
στις 25/11/2007
11
...

Kales oi paratiriseis sou de leo...alla esu tora pos thn eides?o theos tou flert me tis 12 edoles?esu re file dineis nomous edo pera...kai ligo pio kato ginete ths poutanas....mas douleueis tora?
anyway...ego kratao mono to makria apo padremenes....

giorgos1975
στις 11/2/2008
12

arenaria
στις 12/3/2008
13
μμμ

οι κανόνες είναι υπαρκτοί για την εναρμόνιση του κοινωνικού συνόλου, στον ερωτικό τομέα όμως είναι άγραφοι για να μπορουν να....παραβιάζονται (τουλάχιστον οι περισσότεροι!)

_O_SALONIKIOS
στις 30/3/2008
14

emperistatvmeno kai epikairo

a8anasia
στις 5/4/2008
15
συμφωνώ απόλυτα!!

συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα λέτε....ειδικά στο ότι εάν ο αλλος δεν θέλει να αλλάξει δεν υπάρχει λόγος κάποιος να προσπαθεί να τον αλλάξει, για ποιόν λόγο??
εάν κάποιος είναι με έναν άνθρωπο ,είναι γιατι του αρέσει αυτό που έχει απέναντι του...εάν δεν του αρέσει δεν υπάρχει λόγος να κουράζονται κ οι 2!!!
επίσης πιστεύω ότι είναι πολύ άσχημο να σε κοροιδεύουν...μπορεί να είσαι σε φάση όπου δεν θέλεις να δεσμευτείς ...απλά ξεκαθάρισε τη θέση σου..δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε τον αλλον σε καταστάσεις που δεν του αρέσουν κ ίσως τον πληγώσουν..
αυτό βέβαια δεν το κάνει σχεδόν κανένας δυστυχώς!!!

Dorothea13
στις 18/7/2008
16
Είναι θέμα αρχών

Σε γενικά πλαίσια το άρθρο είναι πολύ καλό... Αλλά "Κανόνας Νο1" "δεν βγαίνουμε ραντεβού με παντρεμένους..." νομίζω ότι δεν χρειάζεται να γραφτεί δεδομένου ότι θεωρείται default - εξ'ορισμού, ότι δεν πρέπει να γίνεται.

marianna-19
στις 27/7/2008
17
καλο εως κ τελειο...

tha mporoysame n t poume teleio alla eixe kapoies elipseis as poume t n prosexoume stin emfanisi mas eprepe n t sxoliazate pio poli...

bilpal
στις 22/8/2008
18

οσοι περνανε απο εδω να διαβαζουνε το κειμενο ειναι απολυτο και αληθινο συγχαριτηρια!!!

panos4646
στην 1/9/2008
19
και οι παντρεμενοι έχουν ψυχή!

γιατι αυτοί οι αποκλεισμοί με τους παντρεμένους ρε παιδιά; εμεις δεν εχουμε ψυχή; η ζωή χρειαζεται ποθο και πάθος το ξεχνάτε; και ως γνωστόν στο γαμο αυτά χανονται μετά από καποια χρόνια (διαφορετικά για κάθε ζευγάρι). Δεν ειναι κακό να υπάρχουν βαλβίδες διαφυγής

mystik43
στις 30/11/2008
20

πρωτα και πανω απ ολα πρεπει να δειχνουμε τον πραγματικο μας εαυτο σε μια καινουργια γνωριμια..οποιος δεν μπορει να μας αγαπησει γιαυτο που ειμαστε δεν ειναι ο καταλληλος για μας..ακολουθωντας κλισε που δεν μας εκφραζουν απολυτα καποια στιγμη δεν θα μπορεσουμε να τα υποστηριξουμε με τη σταση μας και το ψευτικο προφιλ που προσπαθησαμε να παρουσιασουμε θα καταρριφθει

demy23
στις 17/12/2008
21
αρκετα σοστο και αλιθινο

sygxaritiria

Barcelonian
στις 17/2/2009
22
εγώ καμάκι θέλω να μάθω να κάνω

εγώ καμάκι θέλω να μάθω να κάνω

DynamikosNikos
στις 20/3/2009
23

Εξερετικο.

DynamikosNikos
στις 20/3/2009
24

Εξαιρετικο.

ioannis2
στις 23/3/2009
25
προσέγγιση

πως γίνεται μια καλή προσέγγιση όταν βλέπεις κάποια άγνωστη που σ΄αρέσει σε ένα μπαράκι; ποιος ο καλήτερος τρόπος, οι πιο κατάλληλες λέξεις στην πρώτη συζήτηση για να την κερδίσεις;

στις 11/4/2009
26
Πολύ σωστά, αλλά τελικά τι φταίει?

Παρα πολυ σωστα ολα αυτα, αλλα παρ'ολο που λειτουργω ετσι ακριβως, δεν καταφερα μεχρι σημερα να βρω μια φυσιολογικη κοπελα. Ολες με τα μυαλα πανω απο τα κεφαλια τους ειναι...!

στις 11/4/2009
27
Πολύ σωστά, αλλά τελικά τι φταίει?

Παρα πολυ σωστα ολα αυτα, αλλα παρ'ολο που λειτουργω ετσι ακριβως, δεν καταφερα μεχρι σημερα να βρω μια φυσιολογικη κοπελα. Ολες με τα μυαλα πανω απο τα κεφαλια τους ειναι...!

galaktompoureko25
στις 29/4/2009
28
καλο

ουαααααααααααααααααου

Oriental_05_2009
στις 16/10/2009
29
φλερτ,φλερτ τι πιο ομορφο

Σιγουρα ειμαστε ολοι "τρομοκρατημενοι" απτις εμπειριες μας. Φυσικα το καλυτερο ειναι να ειμαστε ο εαυτος μας κ ν αφηνουμε "χωρο" στον αλλον.

mityss
στις 10/1/2010
30

συμφωνω.

nurfurth
στις 5/2/2010
31

ποτε να μην δινεις , οταν δεν παιρνεις , κ ποτε να μην συνχωρας , την απιστια , γιατι θα ξαναγινει !!

PETER235986
στις 18/2/2010
32
φλερτ

θελω την αποφη σαs: oταν σε ρωτα δυο φορεs μια γυναικα σε διαφορετικεs ημερεs ποσο χρονων εισε τησ απαντω και αμεσωs σου λεει και εγω ειμαι τοσων ετων. τι θελει να πει.

PETER235986
στις 18/2/2010
33
φλερτ

θελω την αποφη σαs: oταν σε ρωτα δυο φορεs μια γυναικα σε διαφορετικεs ημερεs ποσο χρονων εισε τησ απαντω και αμεσωs σου λεει και εγω ειμαι τοσων ετων. τι θελει να πει.

DEVILANGEL
στις 5/4/2010
34
Ειμαι μονη

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ

mats_mouts
στις 3/6/2010
35
πβς να τον προσελκισω?

mou arese ena paidi...eixa kanei kati me enan filo tou...ton proselkisa mesw facebook..kai etsi arxisame na milame...!!eiinai arketa kleistos anthrwpos...!!eixa balei kapote enan koino filo na tou milisei g emena...tou eipe oti endiaferomai..kai eipe ok!!den to ksekopse ston koino mas filo!! opws milousame tou eksigisa pws eixe i katastasi me ton filo tou..kai me eipe ok min kollas..apo tote den ksanaanferame tpt..para mono milame!!pws na ton proselkisw? opws fainetai den einai atoma pou pairnei prwtovoulies..den kserw alla auto mou exei deiksei..!!an eixe provlima me ton filo pou stin ousia den ekana kai tpt..tha to ksekove apo tin arxi...!!i to ksekopse kai den thelw na to parw xampari? ti pisteuete...

lakis-toumpa
στις 30/7/2010
36

kalo!

Greg32thess
στις 19/9/2010
37
Καλά κρασιά!

Καμία σχέση με τη πραγματικότητα ειδικά αυτό με το να το παίζει κάποια δύσκολη …. έστω και λίγο….ε τι να πω αυτά λέτε και ο κόσμος αποξενώνεται αλλά στην Ελλάδα ζούμε .
Ρε γιαγιά δε σου είπα να μη γράφεις σε μοντέρνα site !!!

korina65
στις 30/3/2011
38
Κανόνας θος

Νομίζω ότι το κατεστημένο απαιτεί τη περίοδο δυσκολίας,γιά εμάς τις γυναίκες αλλά ετσι κι αλλιώς
σε μικρό χρονικό διάστημα δεν μαθαίνεις τον άλλον καλύτερα!Αλωστε οι άνδρες το γνωρίζουν αυτό καί αποκαλύπτονται μετά!!!!!!!!!

KLEIO35
στις 27/6/2011
39
Καλησπερα!

Βρηκα πολυ σωστα ολα οσα γραφονται σε αυτο το αρθρο κ γραμμενα με απλο κ κατανοητο τροπο! Ετσι οπως τα λεει ειναι! Μπραβο!! Ολοι θελουμε μια σωστη σχεση αλλα πανω στην απελπισια μας δεν πρεπει να χανουμε την αξιοπρεπεια μας!

sigma
στις 15/1/2012
40

Εντος εισαι συμφωνω..

ioannis2
στις 31/7/2012
41
πρόβλημα μετα το πρώτο ραντεβου

Αυτο που παθαινω πολλές φορές, ένα πολύ ωραίο πρώτο ραντεβού, καταλαβαίνω ότι της άφησα καλή εντύπωση. Το πρόβλημα μου είναι μετα το δεύτερο, η φαση αρχίζει πλέον και ξενερώνει και μετα από τρια ραντεβου σε καφε η γνωριμια τελειωνει πριν καν εξελιχθει σε σχεση. Που μπορει να ειναι το προβλημα?

V-EROS
στις 18/8/2012
42

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή