Το σκεπτικό των αντρών για την δέσμευση...

Από: Sxeseis | Διαβάστηκε 34129 φορές
Οι νεαροί άνδρες αισθάνονται ανασφάλεια για όλα... Τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσης τους χαρακτηρίζονται από αστάθεια και ανασφάλεια σχετικά με την εργασία και την καριέρα. Οι περισσότεροι από τους μισούς ανέφεραν ότι τα τελευταία 5 χρόνια άλλαξαν πολλές δουλειές, συγκατοίκους, σχέσεις, γυναίκες, σπίτια και φίλους.

Σύμφωνα με παλιότερη έρευνα του πανεπιστημίου Rutgers οι άνδρες χωρίζουν τις γυναίκες σε δύο κατηγορίες: α) ο τύπος γυναίκας για γάμο και β) ο τύπος γυναίκας που βγάζεις σε ένα μπαρ. Οι άνδρες λένε ότι συναντούν τις γυναίκες με διάφορους τρόπους: μέσω φίλων, σε clubs και μπαράκια, στη δουλειά, στο γυμναστήριο, στο super market. Ο χρόνος και ο χώρος που γνωρίζουν κάποια επηρεάζει τις προσδοκίες τους από μια σχέση μαζί της. Αυτές που γνωρίζουν σε μπαράκια ή σε clubs είναι υποψήφιες για περιστασιακές σεξουαλικές επαφές και δεν αποτελούν "υλικό για γάμο".

Have fun!

Το σεξ για πλάκα είναι το αγαπημένο τους σπορ: Οι μισοί από τους ανύπαντρους άνδρες ηλικίας 20-29 ετών συμφωνούν ότι θα έκαναν σεξ με κάποια ακόμα και όταν δεν τους ενδιαφέρει καθόλου να προχωρήσουν σε σχέση μαζί της.

Independent.

Οι άντρες προτιμούν τις ανεξάρτητες γυναίκες. Προσδοκούν από την γυναίκα με την οποία έχουν σχέση να είναι οικονομικά ανεξάρτητη και ικανή να φροντίζει ένα σπίτι. Ταυτόχρονα δεν τους αρέσει η γυναικεία "τσιγγουνιά" ούτε και οι γυναίκες που μιλούν πολύ για παιδιά γιατί φοβούνται ότι θα τους τυλίξουν σε μια "πατρική" ζωή.

Όσο για τη συγκατοίκηση... μην σας εκπλαγείτε ότι αυτή είναι αποδεκτή και την προσδοκούν! Οι άνδρες θα παντρευόταν κάποια με την οποία πρώτα θα είχαν συγκατοικήσει (είναι δοκιμασμένη...).

Φαίνεται λοιπόν ότι οι άνδρες αντιμετωπίζουν το γάμο σαν το τελευταίο σκαλοπάτι μια μακράς διαδικασίας προσωπικής ωρίμανσης. Άλλωστε...ποιος θέλει να μεγαλώσει;

Aπο το typos.com

Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 3.7 / 5 σε 73 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

dricor
στις 13/1/2008
1
Μπραβο παρα πολυ καλο το σχολιο σας!!

Γεια σας διαβασα το αρθρο σας και συμφωνω σε πολλα σημεια!!

gandalf15
στις 11/1/2008
2
γυναικεία "τσιγγουνιά"

Η γυναικεία "τσιγγουνιά" δεν αρεσει καθολου. Το προτυπο του ανδρα χορηγου, απο τη στιγμη που η συνοδος, σχεση εργαζεται και ειναι "ανεξερτητη" δεν υφησταται. Και οποιαδηποτε αναφορα σε παλαιοτερα προτυπα και καταστασεις θα πρεπει να γινεται αφου πρωτα εξομοιωθουν ολες οι παραμετροι.

Αλλα αυτο που εννοχλει προσωπικα εμενα ειναι η τσιγκουνια σε αισθηματα αλλα και ο τροπος πυ αυτα εκδιλονονται. Εχω βρεθει πολλες φορες σε θεση να χωρισω γιατι η κοπελα δεν εξεφραζε τα συναισθηματα της ουτε με λογια αλλα ουτε με τη γλωσσα του σωματος πχ χαδια...

Iannis-R
στις 18/1/2008
3

gandalf οι γυναίκες ενώ διαννοητικά ωριμάζουν πολύ γρηγορότερα από εμάς σεξουαλικά αργούν να ωριμάσουν. Έχεις ακούσει τι λένε για τις κότες και τη... σούπα τους...! Ε, είναι 100% σωστό, πίστεψέ με. Οι άντρες πάλι βρισκόμαστε στο ζενίθ της σεξουαλικότητάς μας γύρω στα 18-30 (και της διαννοητικής ωριμότητας... χμμμ.. να πω ποτέ? :-))

Δώσε χρόνο στην κοπέλα να καταλάβει το κορμί της, παίξε μαζί της υπομονετικά, και σιγά σιγά θα δεις ότι θα νοιώθει πράγματα και θα θέλει να τα ανταποδίδει. Εκτός κι αν έχεις πέσει σε καμμιά θεά που θέλει μόνο να λατρεύεται, οπότε ποιών το καγκουρόν προχώρα για την επόμενη!

men458
στις 18/1/2008
4
Η γνώμη μου

Συμφωνώ με τα παραπάνω αλλά θα διαφωνήσω στο ότι οι περισσότεροι άντρες νοιώθουν ανασφάλεια γιατί ψάχνουν να βρουν μια σταθερή δουλειά και μετά να παντρευτούν γιατί ως γνωστόν οι περισσότεροι άντρες παντρεύονται στην ηλικία των 35 χρονών και αυτό γαιτί φοβούνται την δέσμευση.

naki-naki
στις 28/2/2008
5
άντρες???

μακάρι να ήξεραν και οι ίδιοι τι θέλουν! τη μια σε θέλουν χαλαρα, μετα αρχίζουν τα συναισθηματικά και μόλις αρχίσεις να δένεσαι τομάζουν. έλεος δηλαδή!!!!

psipsina1988
στις 29/2/2008
6
η δικη μου σχεσει

εχω μια σχεσει με εν παιδι της ηλικιας μου!!! περναω παρα πολυ καλα μου φερετε αψογα κ θελει να κανουμε κατι πιο σοβαρο οχι ομως τωρα..εχουμε γεννηθη ακριβως τη ιδια μερα την ιδια ωρα κ μηνα!!! το μονο ετσι δυσκολο ειναι τωρα οτι ειναι φανταρος κ μου λειπει φοβαμαι ομως μηπως με αφησει...μου λεει ομως οτι με αγαπαει κ θελει να ειναι μαζι μου! εχω γνωρισει την οικογενεια του με αγαπανε κ τους αγαπαω κ εγω... ειναι ολα τελεια εσεις τι λετε?

Annabela
στις 14/5/2008
7
Ερωτας

Δηλαδη οταν γνωριζει ενας αντρας μια γυναικα σε ενα μπαρ ειναι απαραιτητο να την βλεπει μονο σεξουαλικα?

Annabela
στις 14/5/2008
8
Ερωτας

Δηλαδη οταν γνωριζει ενας αντρας μια γυναικα σε ενα μπαρ ειναι απαραιτητο να την βλεπει μονο σεξουαλικα?

aloneandalone
στις 31/5/2008
9

Κάποτε ήταν κοινωνική επιταγή να παντρευτεί κάποιος.Ή μικρός ,μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου.Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά,γιατί να παντρευτεί κάποιος τη στιγμή που υπάρχουν τόσοι πειρασμοί γύρω του και μάλιστα ,διαθέσιμοι.........;Ο γάμος δεν είναι αυτοσκοπός κι αν δεν είναι έτοιμος κάποιος δεν πρέπει να δεσσμεύεται έτσι!Ποιός θα πληρώσει το κόστος,βέβαια είναι γνωστό τοις πάσι.Μέχρι τότε όμως η ελευθερία είναι γλυκιά και πρέπει να την απολαμβάνουμε.

mlbone
στις 4/9/2008
10

egw nomizw pws ta zwa dld antres exoun to mialo ts mn sto sex.......!!!ara simfwnw

eva1988
στις 25/9/2008
11

Αυτα σας πειραζουν?το οτι δεν ωριμαζουν ποτε ειναι το πιο τραγικο.τι θα κανουμε κοριτσια?

le_na
στις 11/10/2008
12

με αυτό το σκεπτικό καλό θα είναι λοιπόν να αναζητούμε άνδρες που έχουν απογαλακτιστεί και έχουν ωριμάσει τόσο, ώστε να συνειδητοποιούν ότι σχέση δεν είναι κάτι που το αγοράζουμε στο super market και αν δεν μας αρέσει το επιστρέφουμε.......

DESOINA
στις 16/10/2008
13
Μπορω να του εχω εμπιστισυνη?

ΕΙΜΑΣΤΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ..ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΑΨΟΓΑ!ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΤΣΑΚΟΜΟΥΣ..! ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΩ...ΠΡΟΣΠΣΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΥΣΤΕΒΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ Κ ΠΟΛΥ..!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??????? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΩ....

mairy_23
στις 4/11/2008
14
και φυσικα οι αντρες παραμενουν ανωριμοι!!!

θα ήταν αστείο να θέλουν να δεσμευτούν από μικρή ηλικία, αφού οι περισσότεροι σκέφτονται μόνο την ελευθερία τους και τίποτα άλλο..η έκφραση.."με πιέζεις"έχει γίνει πλέον καραμέλα..έλεος άντρες!!!!έχουμε γίνει κ μεις ανεξάρτητες και δεν παρακαλάμε καμία δέσμευση!!!

xristosag
στις 28/11/2008
15
Παρατήρηση

Το άρθρο ήταν καλό σε γενικές γρααμμές αλλά θα ήθελα να προσθέσω μερικά πραγματα.
Πιστευω ότι οι αντρες είναι το ίδιο συναισθηματικοί με εμάς τις γυναίκες.
Ο λόγος που φοβούνται να το δείξουν είναι για να μη φανούν αδύναμοι.
Οι αντρες εμπιστευονταί τις γυναίκες που τους δείχνουν ότι σκέφτονται. Ερωτευονταί τη γυναίκα που όταν θα κάνει κάτι ανώριμο ή άσχημο τότε αυτή θα ξέρει να τον βάλει στη θέση του χωρίς να τον μειώσει. Θέλουν να δεσμευτούν με την γυναίκα που κραταέι την αξιοπρέπεια της και τον αυτοσεβασμό της. Αυτά μπορεί να τα έχει και μια γυναικά που θα γνωρίσουν σε ένα bar γιατί απλά στα bar δεν συχναζουν μόνο κορίτσια που δεν σκεφτονταί ή δεν έχουν αξιοπρέπεια.

S12issy
στις 11/12/2008
16
Αυτά είνα ψέματα...

... γιατί είναι προφανές ότι η έρευνα δεν αφορά την Ελλάδα. Εκτός αν δεν ξέρω τι θα πει "ανεξάρτητη γυναίκα".

margoula
στις 18/12/2008
17
Τα πάντα είναι μύθος...

Βρε κορίτσια έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δεν μπορείς να πιστέψεις κανένα άντρα για το αν σε θέλει πραγματικά για σχέση ή για να του καλύπτεις τις ανασφάλειές του γιατι απλά, είναι πολύ μα πολύ ευθυνόφοβοι. Δεν θέλουν να νιώθουν ότι έχουν μια σοβαρή σχέση (και δεν μιλάω για μια σχέση να πηγαίνει για γάμο) γιατί απλά θέλουν να περνάνε καλά, να γουστάρουν έτσι απλά. Μένουν στα επαγγελματικά τους προβλήματα και για να κάνουν και κανένα διάλλειμα άντε να πούνε ότι είναι μαζί σου... για λίγο.. μην ξεχνιόμαστε! Δεν θέλουν να προσθέσουν και άλλα προβλήματα στην τέλεια ζωή τους..

awayman
στις 3/1/2009
18
σχετικα επικαιρο...

ta simerina koritsia omologo oti diaferoun os pros thn eilikrinia k thn eythitita pisteyo.me basi ta parapano brisko poli logiko emeis oi antres na niothoyme merikh anasfaleia! sorry koritsia alla kapos etsi paizei to ergo stin epoxi mas!!!

maro81
στην 1/3/2009
19
Τα πράγματα είναι απλά

Όταν δυο άνθρωποι επιλέγουν να είναι μαζί, δεν είναι δυνατόν να κυριεύονται απο σκέψεις του ποιός πάει να τυλίξει ποιόν και ποιός έχει το πάνω χέρι και δεν ξέρω τι άλλο και να εμποδίζουν όλα τα ωραία πράγματα που θα μπορούσε αυτή η σχέση να τους χαρίσει, κι ας τελειώσει κι αύριο κι όλας! Τελικά κάνουμε σχέση με κάποιον, χωρίζουμε και ούτε καν τον γνωρίσαμε και ούτε καν δείξαμε ποιοί είμαστε! Ας ειμαστε οι εαυτοί μας, ας περνάμε καλά, ας μοιραζόμαστε συναισθήματα και εάν στο τέλος παντρευτείς ή χωρίσεις σίγουρα θα έχεις κερδίσει όμορφες στιγμές..

mikar22
στις 3/3/2009
20
Βοηθεια!

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΧΗ ΚΑΙ ΕΧς ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ...ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧς ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

mikar22
στις 3/3/2009
21
Βοηθεια!

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΧΗ ΚΑΙ ΕΧς ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ...ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧς ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

mikar22
στις 3/3/2009
22
Βοηθεια!

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??

digno
στις 27/4/2009
23
το αδύνατο φύλλο,ποιό ειναι τελικά?

θα θεωρήσω τον εαυτό μου τυχερό,όχι αν κερδίσω το ΛΟΤΤΟ αλλά αν βρω τον άντρα που θα με κάνει να νιώσω αγάπη,εκτιμηση,εμπιστοσύνη,σεξουαλικότητα και ασφάλεια για το μέλλον,ζητάω ότι μπορώ να δώσω!

pet26
στις 28/4/2009
24

marlou
στις 19/7/2009
25
γυναικεία "τσιγγουνιά"

gandalf15 Το προτυπο του ανδρα χορηγου, απο τη στιγμη που η συνοδος, σχεση εργαζεται και ειναι "ανεξερτητη" δεν υφησταται.
θα διαφωνησω μαζι σου.. οταν μια γυναικα ειναι ανεξαρτητη με ολη τη σημασια τοτε θα τον καλαει και σπιτι της εκει θα του μαγειρεψει θα του προσφερει τη μπυριτσα του θα κανει το μπανακι του θα πιει τα αναψυκτικα του... αυτα δεν ειναι εξοδα??? χωρια που για να σας αρεσει μια γυναικα την θελετε περιποιημενη (μαλλια, νυχια μακιγιαζ) και αυτα για εσας τα κανει...

αρα μηπως να ξεκαθαρισουμε λιγο το θεμα??? οταν σας προσφερει το σπιτι της χωρις να συμβαλετε στα εξοδα τοτε πρεπει να ειστε προτυπο χορηγου στις εξοδους σας... (τουλαχιστον στις περισσοτερες)

athanasia1977
στις 18/7/2009
26
δεν πιστευο τιποτα

Egw xero oti otan enas antras thelei mia gynaika, apla tin kynigaei xwris na skeftetai an einai gia spiti i gamo.. apla ton endiaferei na tin exei dipla tou.. twra an tin gnwrise se bar i super market den paizei kanena rolo apolytws. diladi sto super market syxnazoun oi ypopsifies nyfes enw sta bar oi elfromyales?

PONI-ROULA
στις 5/8/2009
27
ελεος!!!

Paidia kathomai kai diavazw tosh wra ta sxolia sas ki exw frikarei me tis apanthseis twn antrwn......Eseis thelete na sas deixnoume ta synaisthimata mas kai tis skepseis mas alla eseis na mhn mas ta deixnete,e awayman?.....Na sas deixnoume oti sas agapame kai sas theloume me thn tryferothta mas alla eseis tpt....Ola dika mas dld....Giati einai toso kako na deixnei kapoios ta synaisthimata tou?Egw anhkw sthn kathgoria aytwn twn gynaikwn,pou oti theloun to lene alla ksereis kati?Egw panta vgainw h xamenh!!!!!!!!!!!Ap'osous antres exw gnwrisei sth zwh mou mono enas htan toso ntompros kai gi'ayto eimaste mazi,oloi oi alloi einai idioi!Kai h eirwneia einai oti me tous anthrwpous pou ta exw syzhthsei-antres,gynaikes-symfwnoume sthn thewria,sthn praksh oxi omws!!!!!!!!!!!

annatras
στις 22/9/2009
28

αν μπορουσατε να λεγατε περισσοτερα γι αυτο το θέμα θα με ικανοποιούσε

treliza
στις 14/10/2009
29
πρεπει να το παρουμε αποφασι...

koritisa distixos prepei na to paroume apofasi oti kapoia stigmi sti zoi mas...tha mas keratosoun...eite tha einai sta prota xronia san zeugari...eite argotera san pantremenoi....parte to apofasi...kapoia stigmi tha ginei....SXEDON OLOI oi antres keratonoun..distixos auti einai i pikroxoli alitheia...k mena mou einai diskolo na to dextw...isws kapoia stigmi ta kataferw...pantos an to antilifthw dn nomizw pws tha boresw na to sigxorisw....

Selestina
στις 14/10/2009
30

Συμφωνω με το αρθρο που τιτλοφορεί ως"Το σκεπτικο των ανδρων για την δεσμευση" με την διαφορά ότι ενα μεγάλο ποσοστό ανδρών που συμφωνεί με την συγκατοίκηση στο τέλος χωρίζει από την γυναίκα που συγκατοίκησε και δεν θέλει ποτέ να την ξαναδεί!

Butterfly-86
στις 8/6/2010
31

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ Κ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ...ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ..ΑΠΛΑ ΑΡΓΟΥΝ..ΛΙΓΟ !!

Butterfly-86
στις 8/6/2010
32

Oi antres nai men simfwnw oti argoun na wrimasoun apo emas tis gunaikes alla epishs exoun k ekeinoi euaisthisies san k emas k anasfaleies pou tous fovizoun wste na min thiksoun se kapoies periptwseis ton egwismo tous..sto thema gamou pisteuw oti gia na pantreutei kapoios antras prepei na xortasei prwta tin zwh k meta na vrei tin gunaika pou tha mporesei na tin dei k na pei oti me ekeinh tha zhsei tin upooiph zwh tou..giati enas mh xortasmenos antras dn einai pote etoimos gia gamo..stin sunexeia tha bgei auto..opote kathe pragma ston kairo tou gt auta ta aiwnia mikra paidia kapote megalwnoun..k vazoun mualo! upomonh se emas k ola ginontai..

argalios
στις 19/12/2010
33

οι άνδρες θα αποφασίσουν σε δέσμευση, εάν και εφόσον η κοπέλα μοιάζει με την μαμά τους,όχι στην εμφάνιση,αλλά σε λεπτομέρειες που οδηγούν στην ασφαλή αγκαλιά της μαμάς.
Οι άνδρες και οι γυναίκες αν ξέρουν να ξοδεύουν και δεν εχουν τσιγγουνιά...έ το ίδιο είναι και στα αισθήματα...δίνουν....και χαίρονται!!!!!

Alisson
στις 22/5/2011
34

Θα έρθω να συμφωνήσω τόσο μα τόσο πολύ με την naki-naki... Υπ'όψιν, 3+ χρόνια αργότερα!

Ms-astarti
στις 14/7/2011
35
ανέκδοτο

Γνωρίζω καμιά 10αριά άνδρες που στα 28 τους πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι το πρόβλημα στις σχέσεις, γιατί είναι λέει ... ανίκανες να δεσμευτούν! Τίποτα, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα μέσα στο κεφάλι τους τελικά.

filio23
στις 24/8/2011
36
οι αντρες οσο και να αγαπουν δεν θελουν δεσμευσις σοβαρεσ

den antexo auto pou mou ekane

APISTEYTO135
στις 6/5/2012
37

ΑΠΛΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ! ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ...!!!!

bitterdemon
στις 8/5/2012
38

Δεν θα διαφωνήσω ότι οι άντρες προτιμούν τις ανεξάρτητες γυναίκες... αλλά, υπάρχει ένα αλλά...
όταν βρούν μια τέτοια γυναίκα γιατί στο τέλος την φοβούνται και το βάζουν στα πόδια???? Απο προσωπική εμπειρία, μου έχει συμβεί και στις 4 σχέσεις που είχα μέχρι τώρα.. η απάντηση που μου έδιναν ήταν πως λόγω της ανεξαρτησίας μου και του δυναμισμού μου ένιωθαν πίεση και δεν μπορούσαν να διαχειριστούν αυτό που είμαι. Τελικά οι άντρες προτιμούν τισ ανεξάρτητες γυναίκες, γιατί όμως δεν τις κρατούν πλάι τους στο τέλος????

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή