Chatrooms και Forums του Sxeseis.grβ δικτυωθείτε!

Από: Sxeseis | Διαβάστηκε 23502 φορές
Τα chatrooms είναι ένας καταπληκτικός χώρος για να γνωρίσετε καινούργιους φίλους και γιατί όχι; Να ερωτευτείτε! Πολλοί χρήστες του internet αποφεύγουν τα chatrooms γιατί πιστεύουν ότι είναι πολύπλοκα στη χρήση... αλλά δεν είναι. Είναι ένας πολύ απλός , άμεσος και εύκολος τρόπος διασκεδαστικής επικοινωνίας στο σπίτι σας. Για να μπείτε σε ένα chatroom δεν χρειάζεται να ντυθείτε , να βαφτείτε και να βάλετε τα καλά σας ρούχα. Το μόνο που χρειάζεται για να απολαύσετε ευχάριστες συζητήσεις είναι η καλή σας διάθεση!

Tι σημαίνει chat; Τι είναι ένα chatroom; Η λέξη chat είναι αγγλική και μεταφράζεται ως «συνομιλία» ή «κουβεντούλα»! Ο όρος έχει επικρατήσει παγκοσμίως και περιγράφει την on-line ανταλλαγή μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο μέσω διαδικτύου. Δηλαδή , γράφετε ένα μήνυμα στον υπολογιστή σας και αφού πατήσετε enter , το μήνυμα αυτό εμφανίζεται την ίδια ώρα στην οθόνη του υπολογιστή του χρήστη με τον οποίο συνομιλείτε. Με λίγα λόγια αντί να χρησιμοποιείτε τον προφορικό λόγο χρησιμοποιείτε τον γραπτό. Η «συνομιλία» αυτή για να μπορέσει να γίνει θα πρέπει να βρεθείτε σε ένα «chatroom» δηλαδή σε ένα «δωμάτιο συζήτησης». Το δωμάτιο συζήτησης λοιπόν , είναι ένας χώρος του site με την κατάλληλη τεχνολογία που επιτρέπει αυτού του είδους την επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο.

Η ανωνυμία στα chatrooms σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζετε άλλους ανθρώπους και να μοιράζεστε απόψεις , να γελάτε και να συζητάτε για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Εδώ έχετε δύο επιλογές : να μιλήσετε στον δημόσιο δωμάτιο του chatroom που ονομάζεται public ή να μιλήσετε prive δηλαδή ανοίγοντας ένα «προσωπικό παράθυρο» και συνομιλώντας «ένας προς ένα» με το άτομο που εσείς θα επιλέξετε. Στο δημόσιο δωμάτιο (public) όλα όσα γράφονται είναι ορατά από όλους τους χρήστες του chatroom ενώ στο Προσωπικό Παράθυρο (prive) όλα όσα γράφονται είναι ορατά μόνο από το άτομο ή τα άτομα που έχετε ειδικά επιλέξει για αυτό το σκοπό.
Δείτε το παράδειγμα του chatroom του Sxeseis.gr

Τα τελευταία χρόνια με την τρομερή ανάπτυξη του διαδικτύου , τα chatrooms έχουν γίνει χώρος ψυχαγωγίας , διασκέδασης , παρέας και ανεύρεσης νέων γνωριμιών και σχέσεων. Θέλετε να μάθετε τους άγραφους κανόνες ενός chat room για να αποφύγετε έτσι τους πιθανούς μπελάδες ;
 Ψάξτε , ρωτείστε και μάθετε από φίλους και γνωστούς που ήδη χρησιμοποιούν το διαδύκτιο να σας πουν ποιους δικτυακούς χώρους συζητήσεων χρησιμοποιούν.Aν το site γνωριμιών που έχετε επιλέξει διαθέτει chatrooms , ακόμα καλύτερα … δοκιμάστε τα!
 Αρχικά , επιλέξτε ένα-δύο chatrooms τα οποία αισθάνεστε ότι σας ενδιαφέρουν και παρακολουθείστε τις συζητήσεις που γίνονται από τα άλλα μέλη. Προσπαθήστε να καταλάβετε το πνεύμα που επικρατεί σ αυτά και αρχικά κάνετε λίγα σχόλια μέχρι να εξοικειωθείτε με το περιβάλλον, τους άλλους χρήστες και τον τρόπο λειτουργίας τους.
 Μιλήστε με τους τακτικούς χρήστες στο chatroom και ρωτείστε τους ότι δεν έχετε καταλάβει από τις λειτουργίες. Ρωτήστε ακόμα και για τους κανόνες που ο συγκεκριμένος δικτυακός τόπος μπορεί να επιβάλλει. Το Sxeseis.gr π.χ δεν επιτρέπει στα chatrooms του την χρήση υβριστικής γλώσσας. Η άγνοια των κανόνων αυτών μπορεί να σταθεί η αιτία να διωχθείτε από τους Operators του chatroom.
 Μιλήστε στο public για να αρχίστε σταδιακά να γίνεστε γνωστοί και αποδεκτοί από τους υπόλοιπους χρήστες.
 Διαβάζετε τα προφίλ των χρηστών με τους οποίους μιλάτε ή με τους οποίους σκέφτεστε να έχετε μια συνάντηση. Καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι για το τι θα περιμένετε.
 Στείλτε prive μηνύματα , σε άτομα που σας φαίνονται γοητευτικά και πολύ πιθανό να μπορούν να αποτελέσουν για σας κάτι παραπάνω από ένα user name σε ένα απρόσωπο chatroom.
 Mε άτομα που έχετε μιλήσει και σας έχουν γοητεύσει ή τέλος πάντων υπάρχει κάποια προοπτική να συναντηθείτε, ανταλλάξτε email για να μην χαθείτε.
 Με άτομα που έχετε αρχίσει να συνδέεστε ή να σας αρέσουν , μην βιάζεστε να προχωρήσετε την σχέση σε προσωπικό επίπεδο. Γνωριστείτε , μιλήστε , ανταλλάξτε email και κανονίστε μια συνάντηση όταν είστε πραγματικά σίγουροι για το άτομο με το οποίο θα συναντηθείτε ή θα ανταλλάξετε τηλέφωνα.
 Αποφεύγετε να τσακώνεστε σε chat rooms και γενικώς να κάνετε αρνητικά ή προσβλητικά σχόλια για άλλους χρήστες.
 Όταν μπαίνετε σε ένα chat room μην ξεκινάτε πάντα με την προοπτική ανεύρεσης κάποιου συντρόφου , ερωτικού ή όχι. Μια ρομαντική εξέλιξη συνήθως έρχεται από εκεί που δεν την περιμένετε και σπάνια όταν την επιδιώκετε.

 Συνδεθείτε και φιλικά με άτομα με τα οποία φαίνετε να διασκεδάζετε με την παρέα τους.
 Να θυμάστε πάντα ότι οι παρεξηγήσεις είναι πολύ εύκολες σε ένα chat room όπως και στα φόρουμ, λόγω τη έλλειψης οπτικής επαφής οπότε προσέχετε τι λέτε στους άλλους χρήστες ακόμα και όταν αστειεύεστε.

Θα πρέπει για ακόμα μια φορά να δώσουμε για την δική σας διασκέδαση και ασφάλεια ,κάποιες μικρές συμβουλές που ισχύουν και για νέους αλλά και για παλιούς chatters:

! Προστατεύστε τα προσωπικά σας στοιχεία. Η ασφάλεια σας είναι πάνω από όλα! Για ακόμα μια φορά δεν θα πρέπει να δίνετε το τηλέφωνο σας ή το ονοματεπώνυμο σας σε άγνωστα άτομα που γνωρίσατε σε ένα chatroom.

! Δώστε λίγο χρόνο για να γνωρίσετε και να βεβαιωθείτε για κάποιους ανθρώπους και μετά προχωρήστε στην επικοινωνία εκτός διαδικτύου!

! Προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι όντως το άτομο με το οποίο μιλάτε δεν σας έχει δώσει ψευδή στοιχεία για το φύλο του , την ηλικία του ή την εμφάνιση του σε περίπτωση που θέλετε να το συναντήσετε.

! Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική και αποφύγετε τον διάλογο με άτομα τα οποία σας εκνευρίζουν ή συμπεριφέρονται απρεπώς μέσα σε ένα chatroom! Το Sxeseis.gr στα δικά του chatrooms σας δίνει την δυνατότητα να αγνοήσετε οποιοδήποτε σχόλιο από τα ενοχλητικά αυτά άτομα!

! Συμπληρώνετε το προφίλ σας! Στα διάφορα chatrooms υπάρχει αυτόματος σύνδεσμος του ψευδωνύμου σας (nick-name) με το μίνι προφίλ σας που εμφανίζεται σε όλους όσους θέλουν να δουν κάποια βασικά στοιχεία για εσάς πριν να σας μιλήσουν. Συμπληρώνοντας το προφίλ σας , το μίνι προφίλ σας ενημερώνεται αυτόματα και έτσι έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες για γνωριμίες!

! Να είστε ειλικρινείς! Η ανωνυμία σε καμία περίπτωση δεν σας δίνει το δικαίωμα να παίζετε με τους άλλους ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να προσποιείστε ότι είστε κάποιο άλλο άτομο και σίγουρα η συμπεριφορά αυτή δεν θα σας φέρει κανένα αποτέλεσμα στον τομέα των γνωριμιών!

! Ακολουθείτε τους όρους χρήσης! Κάθε chatroom που σέβεται τον εαυτό του έχει όρους χρήσης της υπηρεσίας! Οι όροι χρήσης του Sxeseis.gr όσον αφορά τα chatrooms είναι πολύ απλοί και αναγράφονται στην είσοδο του κάθε chatroom.Το ίδιο ισχύει για όλα τα sites. Οι όροι αυτοί εκτός από το ότι διασφαλίζουν την καλή λειτουργία του χώρου παράλληλα εξασφαλίζουν και ένα πιο ασφαλές και ευχάριστο κλίμα για εσάς. Σεβαστείτε τους όρους χρήσης και διατηρήστε τα chatrooms καθαρά από ενοχλητικούς χρήστες και άτομα που εσκεμμένα προσπαθούν να χαλάσουν την παρέα και την διασκέδαση σας!

! Σεβαστείτε τις οδηγίες των Operators! Οι chat operators , είναι τα άτομα που διασφαλίζουν την τήρηση των όρων χρήσης των chatrooms ενώ παράλληλα έχουν το δικαίωμα να διώξουν κάποια άτομα από το chatroom λόγω παραβίασης των όρων χρήσης. Οι Operators σύμφωνα με την κρίση τους μπορούν να σας κάνουν «kick» δηλαδή να σας «κλωτσήσουν» στιγμιαία έξω από το chatroom ή μπορούν να σας κάνουν «ban» δηλαδή να απαγορεύσουν την είσοδο σας στο chatroom για αρκετές ώρες ή μέρες. Ο ρόλος τους είναι η προστασία των χρηστών του chatroom , για αυτό ακούτε τις παραινέσεις τους! Τις κάνουν για το καλό του συνόλου...

Τα chatrooms είναι ο ιδανικός χώρος για σύσφιξη των on – line γνωριμιών! Ίσως είναι και το πιο δημοφιλές σημείο σε ένα site γνωριμιών δεδομένου ότι δίνει ελεύθερη και άμεση πρόσβαση σε όλους τους χρήστες. Μέσα από τα chatrooms του Sxeseis.gr έχουν προκύψει μεγάλοι έρωτες και αξιοζήλευτες φιλίες και γι αυτό είμαστε περήφανοι ! Και εσείς... όλοι όσοι δεν συμμετέχετε.... τολμήστε το! Η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη....

Για όσους δεν τολμούν τα chatrooms υπάρχει και μια άλλη δημοφιλής μέθοδος γνωριμιών, παρέας αλλά και ανταλλαγής απόψεων : τα γνωστά σε όλους πια forοums.

Τι είναι το φόρουμ; Το φόρουμ αποτελεί ένα χώρο διαδικτυακής συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων των ατόμων που συμμετέχουν σε μια διαδικτυακή κοινότητα. Δηλαδή , το φόρουμ είναι ένας χώρος που σας επιτρέπει να καταχωρήσετε ένα ερώτημα , μια σκέψη που σας απασχολεί , ένα εμπνευσμένο κείμενο με το οποίο να δείχνετε το ταλέντο σας ή ακόμα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα θέμα που να προσελκύσει άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και κοινές ανησυχίες. Εάν δεν θέλετε να είστε θεματοθέτης μπορείτε να απαντήσετε σε θέματα άλλων , να κάνετε χιούμορ και να δώσετε έτσι την ευκαιρία σε άτομα που δεν γνωρίζουν το προφίλ σας να το προσέξουν και να προχωρήσουν στην αποστολή κάποιου προσωπικού μηνύματος που θα σας οδηγήσει σε γνωριμία.

Πολλές φορές τα άτομα που συνομιλούν στα φόρουμ κανονίζουν συναντήσεις ομαδικές στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε και βρείτε έτσι καινούργιους φίλους ή να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με προοπτικές μέσα από μια μεγάλη παρέα.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του φόρουμ όσον αφορά τις γνωριμίες είναι ότι σας δίνει την ευκαιρία να δείτε και να αξιολογήσετε τα άτομα που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον μέσα από ένα site γνωριμιών , διαβάζοντας τις απόψεις τους και τις εμπειρίες τους σε διάφορα θέματα. Ένα άτομο που συμμετέχει ενεργά σε ένα φόρουμ αφήνει τα αποτυπώματα της προσωπικότητας του. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και εσείς…

Τι θα πρέπει να προσέξετε στην όλη παρουσία σας στα φόρουμ για να μην έχετε προβλήματα με τα άλλα μέλη και για να κάνετε τις γνωριμίες που επιθυμείτε εύκολα και γρήγορα :

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βρίζετε ή να φέρεστε άσχημα και απότομα γιατί είναι πολύ πιθανό ολόκληρη η διαδικτυακή κοινότητα των φόρουμ να ενοχληθεί από την συμπεριφορά σας και να σας αποκλείσει από οποιαδήποτε επαφή. Μην ξεχνάτε ότι όπως και στην καθημερινότητα μας , τα άτομα τα οποία είναι κακότροπα, απότομα και έχουν άσχημη γλώσσα δεν είναι από τα πλέον συμπαθή στις επαφές μας!
Επίσης μην ξεχνάτε ότι ο γραπτός λόγος , που δεν συνοδεύεται από μια εικόνα με χειρονομίες και εκφράσεις , μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί.

Στα φόρουμ εκτός από την συμπεριφορά σας παίζει ρόλο και η ορθογραφία σας ή και η χρήση των greeklish ( Ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και των κεφαλαίων χαρακτήρων. Εάν γράφετε ακατάστατα και ανορθόγραφα , εκτός από το ότι δεν θα κάνετε την επιθυμητή εντύπωση , οι άλλοι δεν θα μπορούν να σας παρακολουθήσουν! Αν δεν μπορούν να διαβάσουν τα κείμενα σας πως θα εκτιμήσουν την προσωπικότητα σας;

Αποφύγετε θέματα με ακραίες απόψεις που πιθανό να θίξουν τα άλλα μέλη όπως παραδείγματος χάρη : ακραίες απόψεις θρησκευτικού, σεξουαλικού ή αναρχικού περιεχομένου. Σε ένα φόρουμ γράφετε για να κάνετε γνωριμίες και όχι για να ξεσηκώσετε επανάσταση !Επίσης η ελευθερία του λόγου είναι σεβαστή μεν , αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προσβάλλει τους άλλους. Μπορείτε να εκφράσετε την διαφωνία σας ή την δυσαρέσκεια σας με τρόπο που δεν είναι επιθετικός ή προσβλητικός και που σίγουρα θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα αλλά θα σας «ανεβάσει» και στην εκτίμηση των άλλων. Καλό είναι να αποφεύγετε την δημιουργία εντάσεων και διαξιφισμών . Μην ξεχνάτε το στόχο σας …

Εάν δεν έχετε έμπνευση για να γράψετε κάτι δικό σας , αποφύγετε την αντιγραφή κειμένων από άλλα φόρα ή από γνωστούς (και μη) συγγραφείς εκτός βέβαια και αν παραθέσετε την πηγή σας και θέσετε το κείμενο που παραθέσατε προς συζήτηση και προβληματισμό. Οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε ένα φόρουμ συνήθως συμμετέχουν και σε άλλα και είναι πολύ πιθανό να δουν ότι έχετε οικειοποιηθεί ένα ξένο κείμενο και είτε να σας ρεζιλέψουν δημοσίως είτε να σας θεωρήσουν σαν ένα άτομο το οποίο δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να γνωρίσουν. Επίσης, εάν αντιγράφετε κείμενα από συγγραφείς είναι πολύ πιθανό και πάλι να σας καταλάβουν οι συνδίκτυοι δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι διαβάζουν και μπορούν να αναγνωρίσουν αυτόν που αντιγράφει. Κανένας δεν θέλει να εμπλέκεται με άτομα που είναι «δήθεν»! Γι αυτό τον λόγο να είστε ο εαυτός σας και να μην επιδιώκετε να δείξετε κάτι το οποίο δεν θα εκφράζει γιατί θα το βρείτε μπροστά σας σε μια μελλοντική γνωριμία!

Σε καμία περίπτωση δεν δημοσιεύετε στα φόρουμ προσωπικά μηνύματα που έχετε λάβει από άλλα μέλη! Αυτό , σε πολλά sites αποτελεί λόγο απομάκρυνσης σας από τον διαδικτυακό χώρο ή απαγόρευσης της δυνατότητας σας να καταχωρείτε θέματα στα φόρα. Τα μηνύματα αποτελούν προσωπική συζήτηση την οποία δεν έχετε το δικαίωμα να δημοσιοποιήσετε σε καμία περίπτωση εκτός και αν έχετε την σύμφωνη γνώμη και του ατόμου που σας έστειλε το μήνυμα.

Τα φόρα συνήθως έχουν διαχειριστές ή συντονιστές που είναι υπεύθυνοι για την λειτουργία τους. Καλό θα ήταν να ακολουθείτε τις παραινέσεις ή τις προτροπές τους γιατί σε μια αντίθετη περίπτωση έχουν το δικαίωμα να σας αποκλείσουν από τα φόρα.

Τέλος, το κάθε φόρουμ έχει και τους δικούς του όρους χρήσης τους οποίους θα πρέπει να ακολουθείτε και οι οποίοι βρίσκονται εν ισχύ για την προστασία των μελών άρα … και για την δική σας προστασία. Σεβαστείτε τους γιατί με αυτό τον τρόπο σέβεστε πρώτα από όλα τον ίδιο σας τον εαυτό και τους άλλους γύρω σας.

Τα φόρουμ αποτελούν μια καταπληκτική ευκαιρία on – line γνωριμιών. Αν δεν έχετε την ευχέρεια να δακτυλογραφείτε με την ταχύτητα που χρειάζεται στα chat- rooms ή απλά εάν δεν σας αρέσει το chat αλλά η γραπτή ανταλλαγή απόψεων τότε το φόρουμ είναι το ιδανικό μέρος για να αναδείξετε το προφίλ σας σε ένα site γνωριμιών ενώ παράλληλα θα σας δοθεί και η ευκαιρία να γνωρίσετε σε βάθος τα άτομα με τα οποία θα αποφασίσετε εάν θα προχωρήσετε σε μια γνωριμία ή όχι!

Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 4.6 / 5 σε 95 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

afrula25
στις 15/1/2009
1

afrula25
στις 15/1/2009
2

xlapatsas_91
στις 21/1/2009
3

The_kiriakos
στις 27/1/2009
4
ρε πεδια με βοιθατε πλζζζ

ime enas tipos mia xara plakatzis me ola apo ti stigmi p paro mob ginekas ola pane mia xara..mono se kati kola0 pos na tin plisiasw ti na po pos na tis zitiso a pame kapou gia paradigma mia volta gia na figoume apo t cafe na minoumemonoi mas..?

santra1
στις 30/1/2009
5

aprovleptos1
στις 16/2/2009
6
παρα πολι καλο

yperoxo

melll
στις 21/2/2009
7

sakis9876
στις 9/3/2009
8

skarabaio
στις 20/3/2009
9

Olva_Gr
στις 13/4/2009
10
Ορθολογιστές

Ελπιζω να υπαρχουν καποιοι που βλεπουν το μαυρο μαυρο και το ασπρο ασπρο. Ψαχνω καποιον τετοιο για συντροφο

The_TheSAKIS
στις 11/6/2009
11

πρωτη φορα μπαινω στο χωρο αυτο και δεν γνωριζω καποια πραγματα οσον αφορα για το πως το αντιλαμβανεται και ο αλλος αυτο που θελεις να πεις για αυτο ζητώ συγνωμη εκ των προτερων

THOMAS-34
στις 14/7/2009
12
Απαντηση

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ .ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ SITE ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ.

naiksss
στις 13/7/2009
13

ASTERI48
στις 19/7/2009
14

VAG-ANA
στις 26/7/2009
15

gianniskats1980
στις 30/8/2009
16

Natassa60
στις 23/9/2009
17
η αποψη μου

αν ισχυουν ολα τα παραπανω τοτε ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια να ειναι καποιος σε αυτην την σελιδα γιατι η αναλυση των θεματων ειναι πολυ καλη ...αν και ησυνεχεια θα δειξει.

dircostas
στις 5/10/2009
18

ωραια

paloma90
στις 19/10/2009
19

artpap
στις 5/11/2009
20
ειναι κανεις που θελει να παρειμερος σε εκπομπι κοινονικου περιεξομενου και να πει οτι παει με παντ

einai kaneis pou thelei na parei meros se ekpompi koinonikou periexomenou kai na pei oti paei me pantremenous..THA PLIRWTHEI GIAYTO

manteio-dodonis
στις 14/11/2009
21
Μαντειο δωδωνησ

Πολυ καλη ιστοσελιδα

kostis-33
στις 18/12/2009
22

DEKOSTEL
στις 24/12/2009
23

bartender25
στις 23/1/2010
24

js_ripper
στις 3/2/2010
25

looook
στις 6/3/2010
26

hello everybody

στις 27/4/2010
27

ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ.ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

litsa99
στις 30/8/2010
28
ηι

to kimeno itan arkeakalosesxedsi me kapiaalla kai me boithise

igkoyana
στην 1/9/2010
29

Lanuit
στις 14/9/2010
30

ΚΑλησπερα σας

xara123456789
στις 23/9/2010
31

xara123456789
στις 23/9/2010
32

48vrkai
στις 26/9/2010
33

CHRISTINE1523
στις 2/10/2010
34
ψηριστηνα

αυτα

zuiki
στις 14/11/2010
35

o xronos mono tha deixei....

maggg
στις 22/3/2011
36
συμφωνωω!!!

!!

stef111
στην 1/4/2011
37

lizaki_1234
στις 15/6/2011
38

antreas121984
στις 26/9/2011
39

kalyvas
στις 4/10/2011
40

vassta
στις 29/10/2011
41

derek1711
στις 11/12/2011
42

αθλιο μια μαλακια ακομη

asta1
στις 17/12/2011
43
κερατβμα

neratoma h krevatoma

misterx2
στις 5/3/2012
44

Ειναι μια ομορφη εμπειρια

mairoula1977
στις 14/3/2012
45

georgaz
στις 5/5/2012
46

paravas
στις 23/5/2012
47
εγο

romantizmous

darkman2
στις 2/7/2012
48
υεμα

geia

GiannhsAnt
στις 26/7/2012
49

ta kalhtera

Xristinaki_17
στις 11/8/2012
50

troll87
στις 21/8/2012
51
Καλησπερα σας . πως λογγαρω στα τσατς? =)

Καλησπερα σας . πως λογγαρω στα τσατς? =)

mits6969
στις 7/11/2012
52
τελειο

katapliktiko

xadiarhs
στις 2/12/2012
53

athina94
στις 29/1/2013
54
γεια σασ

eimai h athina kai thelw na kouventiasoume!!!

lela23
στις 29/5/2013
55
ψηατροομσ

eiani kla ta chatroom kia poso asfaloi einai

lela23
στις 29/5/2013
56

poly kla ayta po ugrafeis alla den einai epikindino

klm1962
στις 16/6/2013
57
ΞΊΞΞΞ ΟΟΞΟΞ ΟΞΟ.

ΞΊΞΞΞ ΞΟΟΞ ΞΏΞΞ ΞΈΞ ΟΞΞΞ ΞΊΞΞΞ ΟΞ ΞΞΞΌΞ.

aristea2014
στην 1/7/2014
58

wraia idea

kostas-kriti-72
στις 10/8/2014
59
kamia apo krhth gia gnorimia iparxi? xaxa

kamia apo krhth gia gnorimia iparxi? xaxa

Enikos
στις 10/8/2014
60

Καλα εχεις ερθει εδω...

 

Περιμενε λιγο. Μετα το μπανιο ερχονται...

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από kostas-kriti-72

kamia apo krhth gia gnorimia iparxi? xaxakamia apo krhth gia gnorimia iparxi? xaxa

 

 

uodorhs11877
στις 28/3/2016
61

endiaferomai gia kopela gia gnorimia kai oti prokych yparxei kamia?

BarbbY
στις 26/4/2016
62
Geia sas...

Endiaferome gia na gnoristo me enas kalos kai sobaros adropos gia mia kali kai sobari sxesi kai gamo bebeia....

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή