Η κακιάβπεθερά!

Από: Μυρτώ | Διαβάστηκε 23645 φορές
Είναι γεγονός, οι πεθερές έχουν αυτή την φήμη! Το στερεότυπο της κοινωνίας μας θέλει τη πεθερά να είναι επικριτική ,απαιτητική, να μην σέβεται την προσωπική ζωή του ζευγαριού και να βασανίζει την εκάστοτε πικραμένη νύφη και γιατί όχι τον εκάστοτε ταλαίπωρο γαμπρό! Πολλές φορές μια κακιά πεθερά είναι υπεύθυνη για ένα διαζύγιο ή ένα βασανιστικό γάμο. Η δική σας πεθερά έφτασε στο σημείο να απειλεί τον γάμο σας; Ας εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά της κακιάς πεθεράς που πραγματικά απειλεί ένα γάμο με τα καπρίτσια της!

Η πεθερά που επισκέπτεται χωρίς να ειδοποιήσει! Η γυναίκα αυτή μάλλον έχει σοβαρό πρόβλημα σεβασμού του προσωπικού χώρου του ζευγαριού. Αν εμφανίζεται στο σπίτι σας στις πιο ακατάλληλες ώρες (στις δέκα το πρωί του Σαββάτου! Μήπως σας ξύπνησα; ) ή στις πιο ακατάλληλες στιγμές (την ώρα που επιτέλους βρήκατε χρόνο να έρθετε λίγο πιο...κοντά ο ένας στον άλλο!Mα τι κάνετε τέτοια ώρα και δεν ανοίγετε; ) μάλλον χρειάζεται μαθήματα καλής συμπεριφοράς! Πρέπει να κατανοήσει πως το παιδί της δεν είναι πια το δεκαεξάχρονο παιδάκι που μπορούσε να μπει στο δωμάτιο του ανά πάσα στιγμή για να ξεσκονίσει, αλλά είναι ενήλικας οικογενειάρχης και επιβάλλεται να σέβεται την οικογένεια του και τον προσωπικό του χώρο! Πρέπει επίσης να της γίνει ξεκάθαρο ότι θα ειδοποιεί πριν έρθει στο σπίτι γιατί μπορεί να σας βρει σε κάποια ακατάλληλη στιγμή, είναι θέμα αβρότητας και ευγένειας!

Η πεθερά που σας κακολογεί στο παιδί της! Απαράδεκτο αλλά πολύ συνηθισμένο! Εάν η αγαπητή πεθερά συστηματικά φορτίζει τον γιο ή την κόρη της για τα χάλια και για την ανικανότητα σας (και μάλιστα αδικαιολόγητα!),τότε πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας! Στην περίπτωση αυτή πρέπει να μιλήσετε με τον/την σύντροφο σας και να ζητήσετε να μην της επιτρέπουν να μιλάει για εσάς όταν δεν είστε παρών. Όλα ξεκινούν από εκεί , άμα η επίκριση δεν βρίσκει ανταπόκριση με τον καιρό θα ατονήσει!

Η πεθερά που ανακατεύεται στα οικονομικά σας! Το γιατί αγοράσατε αυτό και γιατί δεν αγοράσετε εκείνο δεν είναι δικό της θέμα αλλά θέμα του ζευγαριού! (εκτός εάν αυτή πληρώνει για εσάς...οπότε και είσαστε καμένοι από χέρι!).Πως αντιδράτε; Εάν η πεθερά ρωτάει για τα οικονομικά σας εσείς δεν είσαστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε,σωστά; Mπορείτε ευγενικά να της πείτε ότι αυτό είναι δικό σας θέμα ή μπορείτε να κάνετε χιούμορ και να αποφύγετε την ερώτηση. Στην τελική ανάλυση αλλάξτε θέμα!

Η πεθερά που σας κακολογεί στα παιδιά σας! E... αυτό πια είναι το έσχατο στάδιο της κακίας. Η πεθερά που δηλητηριάζει τις ψυχούλες των παιδιών σας εναντίων σας απαιτεί ριζικά μέτρα αντιμετώπισης! Για να την αποτρέψετε από το να χρησιμοποιεί τα παιδιά σας εναντίον σας το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να την απομακρύνετε για ένα διάστημα από τα παιδιά μέχρι να κατανοήσει ότι αυτή της η συμπεριφορά μόνο προβλήματα δημιουργεί και στο τέλος την απομακρύνει όχι μόνο από το παιδί της αλλά και από τα εγγονάκια της! Θα βάλει αμέσως μυαλό και θα συμμορφωθεί, μέχρι να σκεφτεί κάτι καινούργιο για να σας ταλαιπωρεί!
Όταν ο /η σύντροφος σας αρνείται να συζητήσει όταν έχετε πρόβλημα με την μητέρα του/της! Εκεί την έχετε πατήσει και λυπάμαι! Όταν ο/η σύντροφος σας δεν έχει ανοικτό μυαλό και όταν αρνείται συστηματικά να αντιμετωπίσει και να αντικρούσει τα λάθη της μητέρας του/της μάλλον το πρόβλημα με την πεθερά σας είναι σοβαρό γιατί δεν ξεκινάει αποκλειστικά από αυτή αλλά και από τον/την σύντροφο σας και δυστυχώς με την πάροδο του χρόνου το πρόβλημα θα μεγαλώνει και θα γίνεται όλο και πιο ανυπόφορο. Σε αυτή την περίπτωση προσεγγίστε τον/την σύντροφο σας με καλό τρόπο και όχι επιθετικά αλλά υπό μορφή παραπόνου, και εξηγήστε πόσο πολύ θα θέλατε να τα πηγαίνετε καλά με την μαμά,αλλά το πόσο αυτή δεν θέλει και σας πληγώνει.Ισως τότε να την βρείτε την άκρη...
Τα πιο πάνω θέματα μπορούν πραγματικά να δημιουργήσουν πρόβλημα στον γάμο σας γι αυτό εάν τα ζείτε προσπαθήστε να τα επιλύσετε το συντομότερο. Δυστυχώς, όταν η πεθερά επεμβαίνει σε ένα ζευγάρι το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι εκνευρισμούς και δυσαρέσκειες. Προσπαθήστε να διατηρείτε ισορροπία στην σχέση σας με τη πεθερά σας για το καλό του γάμου σας αλλά και για τη δική σας προσωπική ηρεμία.Και μην ξεχνάτε πως στους δύο,τρίτος δεν χωράει...ακόμα και αν αυτός ο τρίτος είναι η μαμά! Καλή τύχή!

Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 4.3 / 5 σε 61 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

pythagoras
στις 15/12/2004
1
Ευτυχώς!!!

.... την τακτοποίησα!!! Το κακό είναι ότι άργησα και η ζημιά έγινε.
Τώρα ..... είναι αργά πια.

gugusic
στις 16/12/2004
2
δυστυχώς!!!

τι κάνουμε όταν λέει στο γιό ότι δεν ταιριάζετε εμφανισιακά?

στις 6/1/2005
3
μακρια...

apo petheres kai apo gynaikes pou einai kollhtes me tis manades tous...
"o kamenos"

Joannaki
στις 12/1/2005
4
Να σ' αγαπάει η πεθερά σου!

Ειναι σαν την ευχή της μάνας! Να μη σου λειψει ποτέ! Ειναι τόσο σημαντικό να έχεις ένα συμμαχο σε μια απόφαση τόσο σημαντική όσο ο γάμος. Το βασικότερο ειναι να καταλάβει η πεθερά σου πως δεν ήρθες να της παρεις τη θέση ή το γιο, αλλά να καταλάβεις μια θέση που δεν προοριζόταν για εκείνη. Οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά λεπτες ειδικά όταν η πεθερά ειναι δύσκολος ανθρωπος.
Εχοντας ζήσει 2 εντελώς διαφορετικές "πεθερές" στις 2 μεγάλες σχέσεις της ζωής μου, θα έλεγα ότι όλα είναι θέμα τύχης και timing!...
Η δικιά μου μανούλα λέει... το παιδί σου πάντρεψε...γείτονα καντο! Και έχει δίκιο!

Terris
στις 19/1/2005
5
παρα πολύ καλο

Αν και εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από την πεθερά μου

τις αισθάνομαι πρισσότερα σαν μάνα μου

φιλικά Terris

Puma_
στις 26/7/2005
6

Aν η μαμά είναι ερωτευμένη με το γιό της τι κάνουμε? πως τους ξεκολάμε???

vavirene
στις 28/9/2005
7
Αραγε θα γινω κι εγω οπως την πεθεραμου

ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΕΘΕΡΑ ΠΟΛΥ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ "ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ" ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ,ΕΓΩ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ,ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΞΕΧΝΑΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

nazlia
στις 23/11/2005
8
τι να κανω?

ειμαι παντρεμενη 5 χρονια και ζω μαζι με τα πεθερικα μου.ο συζυγος μου περνει ψυχιατρικα φαρμακα δεν δουλευει και η πεθερα μου μας αναγκασε με το ζορι να μεινουμε μαζι της γιατι αλλιως δεν θα μας παντρευε.δεν εχουν λεφτα η οικογενεια μου εντιθετως η οικογενεια του αντρα μου εχει πολλα.συνεχεια με βριζει η πεθερα μου μου φερετε ασχημα γιατι λεει οτι δνε κανω δουλειες και της λεω οτι δεν μου αρεσει το νοικοκυριο και μου λεει οτι θα με διωξει να παω να μεινω στην μαμα μου εαν δεν την ακουω και οτι εδω μεσα οτι λεει αυτη θα κανω αλλιως να φυγω με στελνει στο διαολο συνεχεια με εχει αλειλησει οτι θα με μαχαιρωσει.ολα αυτα τα λεω στον συζυγο μου και τα βλεπει και ο ιδιος και λεει δεν ειναι κακια η μαμα μου μη την παρεξηγεις και οταν παμε καπου και αργησουμε χτυπαει η πεθερα μου δυματα το τραπεζι και με λεει βρομιαρα πουτανα και αλλα χυδαια.καλαιω συνεχεια και δεν ξερω τι να κανω.σας παρακαλω πειτε μου δωστε μου μια συνβουλη σας ευχαριστω.

scorpina71
στις 29/11/2005
9

Είχα δύο πεθερές. Τη μία την έλεγαν Σκύλα και την άλλη Χαρυβδη. Η δεύτερη σχεδόν τα κατάφερε να μας χωρίσει. Ο άντρας μου, δυστυχώς, δεν απογαλακτίστηκε ποτέ, τον σέρνει σαν σκυλάκι, τον κάνει ό,τι θελει, τον κλέβει και δεν μιλάει και εν γνώση του της δίνει λεφτά, λες και είναι πλούσιος. Αυτή, ποτέ της δεν δούλεψε, φέρθηκε εγωιστικά, στον γιο της δεν έδωσε τίποτα, στην κόρη της φυσικά ναι. Πολύ κακός άνθρωπος, πάρα πολύ κακός αλλά με πειθώ, καταπιεστική και ψυχαναγκαστική, ο γιος της αδύναμος χαρακτήρας που υποχωρεί μπροστά στην γκρίνια της. Μη φανταστείτε ότι είναι κανένα νιάνιαρο, 36 χρονών, με επιβλητικό παράστημα και τρία παιδιά αλλά νάνος μπροστά της. Ακούστε τη συμβουλή μου. Παντρευτείτε ορφανό από μάνα , χωρίς αδελφή ή αδελφές. Μία τσουρουφλισμένη

riadel
στις 10/5/2007
10
Η πεθερά Αγγελος.

Είμαι παντρεμένη αρκετά χρόνια , δεν θυμάμαι να με ενόχλησε ποτέ η πεθερά μου. Απεναντίας! με βοήθησε στο έπακρο. Και το παιδί μου κράτησε και το κρατάει, και δουλειές του σπιτιού μου έκανε και κάνει΄ μαγειρεύει, πλένει, σκουπίζει κι όχι μόνο. Με συμβουλεύει καθημερινός πως να φέρομαι στον άντρα μου για να του είμαι πάντα αρεστή και επιθυμητή, και το σπουδαιότερο : μας έχει δώσει το σπίτι της , μονοκατοικία 150 τετραγωνικά επιλωμένη άψογα κι αυτή μένει στο ενοίκιο. Πρίν έρθει σπίτι (να με βοηθήσει στις δουλειές) πάντα προηγείται το τηλεφώνημά της. Δεν ρωτάει και δεν θίγει ποτέ τίποτα, μόνο καλά λόγια κι ευχές δίνει. Τι να σας πω; Αυτή η γυναίκα είναι φαινόμενο ευγένειας και καλοσύνης κι εγώ το πιο τυχερό πλάσμα του κόσμου.
Ο Θεός να την έχει καλά!!!!!!

devil_may-dare
στις 26/6/2007
11

και εκεί που λες οτι εισαι τυχερή και έχεις μια καλή πεθερά ξαφνικά σου εμφανίζει το πραγματικό της πρόσωπο!!!Μετά από 2 χρόνια γάμου και ένα παιδί επεμβαίνει σε όλα (οικονομικά, διαπαιδαγώγηση κα) και γίνεται λεκτικά επιθετική ακόμα και απέναντι στην μητέρα μου, επηρεάζοντας τον 37χρονο γιόκα της όσο δεν πάει!!!Και ένω η στρίγκλα νύφη αρνείται πεισματικά να πάει να μείνει μαζί της τόσο τα πράγματα χειροτερεύουν...εντάξει είναι χήρα και έχει προσκοληθεί πάνω του το δέχομαι αλλά όλα έχουν όρια!!!Ο σύζυγος δεν παίρνει καμία ιδιαίτερη θέση απλά προσπαθεί να είναι ουδέτερος λέγοντας μου να μην δίνω σημασία!!!Πως μπορώ να το κάνω αυτό όμως όταν επεμβαίνει ακόμα και στην διαπαιδαγώγηση του παιδιού; εντάξει το κρατάει (οχι κάθε μέρα μόνο 2 φορές την εβδομάδα) γιατί εργάζομαι αλλά δεν της το ζήτησα σχεδόν το απαίτησε, δεν πρέπει λοιπόν να κάνει τουλάχιστον τα μισά απο αυτά που της λέω; και δεν πρέπει επιτέλους ο άντρας μου να πάρει θέση και να υπερασπιστεί την γυναίκα του απέναντι στις προσβολές που εκτοξεύει κατά καιρούς ή είναι σωστό να μου λέει κάθε φορά ότι δεν είναι κακιά απλά νοιώθει ότι ήρθε μια άγνωστη και της πήρε το παιδί της....

viviane72
στις 6/4/2008
12

Προσωπικη μου αποψη: Δεν φταιει η καθε πεθερα αλλα ο συνδετθκος κρικος που ειναι ο γιος ή η κορη που αφηνει περιθωρια να ανακατευεται η καθε πεθερα στα προσωπικα του.

bisbirikos
στις 5/7/2008
13
ουτε στον χειροτερο εχρο μου!

φανταστειτε μια σχεση πολυ καλη μεταξη μας!και εκει που ολα ειναι μελι-γαλα βρισκεται η στιγμη που μου δειχνει τα δοντακια της!!!!!!!!!!!!!

MYSWEETYCOOKIE
στις 20/9/2008
14
Η δικη μου πεθερα ειναι απιστευτη

ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΘΙΜΟ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ Μ4ΕΡΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΕΡΙΣΥ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ. ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕ 15 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΣΑ ΒΔΕΛΛΑ. ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΙ.ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;

yiorg
στις 6/10/2008
15
οι "πεθερες"

Δε νομίζω ότι είναι ετσι ακριβ΄ψς έτσι τα πράγματα με τις πεθερές. Ότι αέρα τησ δώσεις από την αρχή. Γι΄αυτό τυπικές σχέσεις για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

sapore
στις 5/11/2008
16
Ειμαι σε απογνωση

δεν ξέρω τι να κάνω με την πεθερά μου, αλλά για να είμαστε και δίκαιοι ούτε με τον άντρα μου. κάναμε πριν τρεις μήνες και ένα μωράκι, στο οποίο ήδη έχει αρχίσει η πεθερά μου να λέει πως θα του μάθει να μας δέρνει, πως θα αγαπάει περισσότερο αυτήν από εμένα κλπ. βεβαίως στο γιο της λέει πάντα πόσο με αγαπάει πριν ρίξει το δηλητήριό της. ο άντρας μου δεν σηκώνει κουβέντα για την πονεμένη μανούλα του και πλέον τα νεύρα και οι καβγάδες μέσα στο σπίτι είναι καθημερινά. πολυ φοβάμει ότι ενδεχομένως θα φτάσουμε μέχρι και το χωρισμό και είναι κρίμα κυρίως για την κορούλα μας. αν κάποιος/α μπορεί να με βοηθήσει με κάπιο τρόπο θα ήμουν ευγνώμων.

kitty-27
στις 2/12/2008
17

Πραγματικα δεν εχω ξανανιωσει στη ζωη μου τετοιο μισος εναντιον μου οσο απο τη μητερα του φιλου μου.Με τον φιλο μου ειμαστε μαζι ενα χρονο, ειμαστε πολυ ερωτευμενοι και δεν υπαρχει άλλος λογος συγκρουσεων μεταξυ μας παρα μονο η μανα του.Τον πρωτο καιρο εκανε συνεχεια παρεμβασεις, ηθελε να εχει γνωμη σε ολα,συνεχεια με κατηγορουσε οτι δεν συγυριζω το σπιτι του γιου της-παρολο που δεν συζουμε ακομα, απλως βρισκομαστε στο σπιτι του-,συνεχεια μου εδινε συμβουλες σε ολα τα πραγματα, μεχρι και για το πως θα βαφομαι και τι ρουχα θα φοραω.Ο φιλος μου τα εβλεπε ολα αυτα και καθε φορα της εκανε παρατηρησεις και της ελεγε να ειναι πιο διακριτικη, αλλα αυτη ισχυριζοταν οτι ειχε σε ολα δικιο και οτι ειμαι πολυ εγωιστρια που δεν δεχομαι να μου λεει τιποτα και οτι τσαντιζομαι με το παραμικρο. Αποτελεσμα ολων αυτων ηταν να γινει μεγαλος καβγας μεταξυ μας, στον οποιον ηταν παρων ο φιλος μου και πηρε το μερος μου. Απο τοτε μου εχει κηρυξει πολεμο, λεει οτι δεν με θελει για νυφη της, οτι δεν θελει να με ξαναδει και να χωρισουμε. Συνεχεια γκρινιαζει στον γιο της,μεχρι που τον απειλησε οτι αν συνεχισει μαζι μου, αυτην να την ξεγραψει.Δεν ξερουμε τι να κανουμε, ο φιλος μου ειναι μες στη μεση, υποστηριζει εμενα,αλλα δεν θελει να ξεκοψει και απο την μάνα του.

effie18377
στις 8/1/2009
18
Πεθερες και γιοι και νυφες

Πιστευω πως τις περισσοτερες φορες ως μανες οι γυναικες γινομαστε υπερβολικες ομως στην ασχημη σχεση πεθερας - νυφης φταιει αποκλειστικα ο γιος που απο την αρχη δεν ξεκαθαριζει με τον τροπο του ποια ειναι η θεση τις καθε μιας στη ζωη του και μεχρι που ειναι τα ορια της καθε μιας

effie18377
στις 8/1/2009
19
Πεθερες και γιοι και νυφες

Πιστευω πως τις περισσοτερες φορες ως μανες οι γυναικες γινομαστε υπερβολικες ομως στην ασχημη σχεση πεθερας - νυφης φταιει αποκλειστικα ο γιος που απο την αρχη δεν ξεκαθαριζει με τον τροπο του ποια ειναι η θεση τις καθε μιας στη ζωη του και μεχρι που ειναι τα ορια της καθε μιας.

loosinet
στις 5/2/2009
20
ερωτηση

εαν ολα αυτα που προαναφερατε γινονται πισω απο την πλατη μας?????αναμειξη στο τι πηραμε,κακογλωσσια,ζηλεια γιατι φυγαμε βολτα η γιατι πηγαμε εκδρομη κ.λ.π!!!!!αυτα λεγονται απο πισω στην κουνιαδα μου!!!!!!!!!

elena170507
στις 7/6/2009
21
Σαν τη δικη μου καμια

Πιστέψτε το αν υπάρχει κακιά πεθερά σαν τη δική μου δεν θα παντρευόταν κανείς .Είναι παρανοική και διεστρεβλώνει τα πάντα σε ότι με αφορά.Εχει έρθει σπίτι μου να τσακωθεί άπειρες φορές και έχει πει ότι πιο απίστευτο μπορείς να φανταστείς.αλλα δεν πιστευω ότι τελικά φταίει αυτή αλλά μόνο ο ανδρας μου που της τα επέτρεπε γιατί πίστευε΄λέει πως δεν μπορεί η μητέρα του να είχε καταντήσει έτσι και πως κατά βάθος με αγαπάει .Μακριά τους λοιπόν όλοι και όταν θεωρείται πως έχετε μια τέτοια συζητήστε μαζί της για ντομάτες και ΄διαβεβαιώστε τη πως αυτή διαλέγει τις καλύτερες και πως ξέρει και τη διαδικασία παραγωγής.τι αλλο΄να πώ ;;

roubinaki
στις 22/6/2009
22
Η πεθερα παντα νικα χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια

Είναι φυσικό να κερδίζει πάντα η πεθερά όσο απίθανο και ν ακούγεται για τον απλούστατο λόγο το οτι έχει εκπαιδεύσει το γιο της τόσο καλά να την υπακούει.ο γιός εχει υποστεί τόσα χρόνια πλύση εγκεφάλου και νομίζει οτι οι απόψεις του είναι σωστές αλλά εσείς βλέπετε οτι είναι μια μεταφορά των αποψεων της μαμας του σε ξένο σώμα,ναι του αντρα σας.Ο οποίος δεν αποφασίζει για τίποτα,δεν κριτικάρει,δεν επεξεργάζεται ό,τι ακούει απλά είναι εκπαιδευμένος να γνωρίζει τα βασικά δηλαδή αυτά που είναι γνωστά και σωστά ή λάθος απο οτι του έχει πεί η μαμά του. Μη φανταστείτε οτι τον έπιασε μια μέρα και του είπε αυτό είναι σωστό και αυτό λαθος,με το χρόνο έγινε.Συνεπώς το παιδάκι γίνεται ρομποτάκι και διαμορφώνει το χαρακτήρα και τα πιστεύω του σύμφωνα με τη μαμά.
Μήν ξεχνάτε ποτέ οτι η υποψήφια νύφη και η αποψή της είναι δευτερεύουσα και κάπου αποσκοπεί.Η νύφη κάτι θέλει ενώ η μαμά οτι πεί είναι για το καλό του γιού της αφήστε που πάντα έχει δίκιο.Επίσης η οικογένεια του είναι αυτή που έχει ήδη και η νέα οικογένεια πάντα άποτελείται απο ένα παράσιτο που ονομάζεται νύφη και μπορεί να χωρίσει το γιό ανά πάσα στιγμή ενώ η μανούλα δε θα σε παρατήσει ποτέ ούτε θα σε κερατώσει.Επίσης θα σε κλείσει στα τεράστια φτερά της όταν λήξει άδοξα ο γάμος, τον οποίο διέλυσε εκείνη ή έστω έχει ενα μεγάλο μερίδιο ευθύνης γιατί έκανε ένα παιδι τόσο κακομαθημένο,γιατί έβαλε τον εγωισμό της πάνω απο την ευτυχία του γιού της. Ευτυχισμένο πιστεψτε με δεν είναι ένα χωρισμένο γεροντοπαλίκαρο που γύρισε στη μαμά του μετά από ενα κακό γάμο,αλλά αυτό που βρήκε ένα άνθρωπο να μιλά,να κάνουν οικογένεια,να στηρίζει ο ένας τον άλλο και να κοιτάζουν μπροστά.Χαρήκατε?Προσγειωθείτε όλα αυτά του τα παρέχει η μαμά συν τις συμβουλές λόγω εμπειρίας.Επίσης εκείνη οτι και να γίνει θα του μείνει,δε θα φύγει.Η συζυγος που χρησιμεύει τοτε θα μου πείτε?Είναι η μηχανή που βγάζει εγγόνια.Ναι παιδιά οι συντροφοί μας δεν μπορούν να πάνε με τις μαμάδες τους.Τα παιδιά θα τα μεγαλώσει φυσικά η μαμά του ή συμφωνα με τον τρόπο που τον μεγάλωσε εκείνη.Μια πεθερά επίσης μπορεί να παραχωρίσει το γιό της απο φόβο μήπως ο γιός της μείνει μόνος όταν εκέινη πεθάνει .
Σε περίπτωση που ακούσετε περι συμφιλίωσης και διπλωματιας αυτό πιάνει μόνο απο την αρχή δηλαδή αν έχετε ξεγελάσει την πεθερά οτι δήθεν τη συμπαθείτε έστω και αν μέσα σας τρελαίνεστε,τότε πίανει η διπλωματιά και ναι νικήσατε.Βέβαια θα έρθει εκείνη η ώρα που θα επέμβει και θ ανάψει το σπίρτο.Γιατί περί μαχης πρόκειται.Όχι όμως μάχη για το κτήμα μας όπως λένε,αλλά μάχη για να έχουμε δίπλα μας όπως πρέπει τον ανθρωπό μας μαζι,να κάνουμε σχέδια,να μάς στηρίζει και να μας αγαπά όπως αξίζουμε.Χωρίς να είμαστε στην κλίμακα του κάτω απο τη μαμά του.Δεύτερης διαλογής και αυτόματα ανίσχυρες ν αντιμετωπίσουμε ένα μεγατόνο που υπάρχει πάνω απο το κεφάλι μας απείλώντας να μας καταπλακώσει απο στιγμή σε στιγμή.
¶ν είστε απο αυτές και αύτους που τόλμησαν να πούν κάτι για το ιέρο τέρας που λέγεται μαμά του,δε τολμώ να το πώ αν διαφωνίσατε με τη μαμά του τότε είστε κατά τη γνώμη του κομπλεξικές και συνέχεια παρεξηγείτε τις αθώες προθέσεις της παναγαθης μαμας του.Η αλήθεια είναι οτι κάνατε μέγα λάθος όχι γιατι δεν έχετε το δικαίωμα έκφρασης της αποψής σας,απλα γιατί ο μεγατόνος κατάλαβε πόσο έξυπνη και καπάτσα είστε που τώρα χρησιμοποιεί έκείνη τη διπλωματία και με σπιουνιές,δήθεν ατυχήματα,ορμά σα βδέλλα αγάπης και καλωσύνης στο γιό της.Συνεπώς επεμβαίνει ύπουλα στη σχέση με σκοπό να φανεί εκείνη μόνο οτι αγαπά και νοιάζεται για το αγόρι αυτό όπως τότε παιδάκι μου που είχες ανεμοβλογιά και σε φρόντισα,όπως τότε που πήγες φαντάρος και κόντεψα να τρελαθώ γιατι η ζωή μου χωρίς την εμμονή που λέγεται γιος μου είναι τελείως κενή και πληκτική.
Ποιός φταίει που χωρίσατε ή που το μόνιμο προβλημά σας και τσακωμός είναι η μάνα του είναι όλοι.Η μαμά του γιατί δε τον άφησε να μάθει τον κόσμο και να γίνει άντρας και σωστός οικογενειάρχης.Εκείνος που ανέπτυξε την κριτική ικανότητα μόνο για τους άλλους και όχι τη μαμά του.Εσείς που είδατε τα συμπτώματα,τα αγνοήσατε γιατί αγαπήσατε αυτόν τον άνθρωπο με το ελάττωμα του και γιατί πιστέψατε οτι με υπομονή μπορεί να αλλάξει.
Αν άξιζε η προσπάθεια η αλήθεια είναι πως ναι γιατί σαν άνθρωπος ήταν υπέροχος αλλά καμιά σας και κανένας δεν αξίζει να έρχεται πάντα δεύτερος στην καρδιά του αγαπημένου μας.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είστε με κάποιον που του δίνετε όλη σας την αγάπη και να μην έχετε τη θέση που σας άξίζει στην καρδιά του.Λένε οτι οι απόλυτοι άνθρωποι νομίζουν οτι είναι τέλειοι.Η αλήθεια ήταν οτι δεν ήμουν τέλεια,άλλα αυτά ήταν μικρά θεματάκια τα οποία λύνονται.Ο τυφώνας όμως που ονομάζεται μαμά και γιός στο περασμά του είναι καταστροφικός και αφήνει μόνο τα συντρίμια μιας σχέσης.

στις 14/10/2009
23
Κακός πεθερός σας λέει τίποτα;

Προσωπικα,απ'την πεθερά μου κανένα πρόβλημα.Αλλά ο πατέρας μου τείνει να γίνει ο κακός πεθερός με συμμαχία απ'τη γιαγιά μου!!Βρίζει συνέχεια το δικό μου (όχι μπροστά του φυσικά),απειλεί ότι θα καβγαδισει μαζί του και ξεσπάει πάνω μου για την επιλογή μου.Κι όλα αυτα γιατί δυστυχώς δε βρήκα ν'αγαπήσω και να φτιάξω τη ζωή μου με κανένα θησαυροφυλάκιο!
Ακόμα χειρότερα,αυτή η αντίληψη επικρατεί σε όλη μου την οικογένεια,ότι οι καλές κοπέλες παίρνουν τους ευκαταστατους κι έτσι φαίνεται η αξία τους!Φανταστείτε ότι εχω σχεδόν αποκοπεί απ'τα ξαδέρφια μου που τα λατρεύω!
Όσο για την παραπάνω άποψη,μη γελάτε,ειλικρινά υπάρχουν κι αυτά ακόμα!Γι αυτό τους θέλω μακριά κ τυπικά,ευτυχώς είχα καλά παραδείγματα προς αποφυγή.

astrinoula82
στις 17/11/2009
24
εμενα μου εχει συμβει

Δυστηχως πριν λιγα χρονια μου ετυχε μια πολυ κακια πεθερα , που επιρεαζε τον γιο της ΣΕ ΟΛΑ .....

whiteshadow68
στις 9/12/2009
25
Σωσων κυριε

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ¨"ΠΡΩΗΝ ΠΙΑ" ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ. φταινε ομως και οι αντρες που επιτρεπουν τετοια, και δεν τις βαζουν στην θεση τους.

skygirl
στις 21/12/2009
26
ασε!!

Εμείς ακόμα δεν ανακοινώσαμε οτι θα μείνουμε μαζί και ξεκίνησαν τα προβλήματα.Δώρο της έστειλα και ένα ευχαριστώ δεν πήρε να πει.Και το θέμα είναι ότι την ξέρω πριν κάνω σχέση με το γιό της.Τότε ήταν καλή.Τώρα άσε...

elena34
στις 2/1/2010
27
Η μητερα του αγοριου μου δεν με θελει τι να κανω

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους θα ηθελα να πω και εγω την προσωπικη μου ιστορια εχω γνωρισει καποιον εδω και δυο χρονια καποια στιγμη τωρα μετα απο τοσο καιρο που γνωριζομαστε αποφασισε τωρα την πρωτοχρονια να με γνωρισει στην μητερα του υστερα απο δυο χρονια που εκρυβε την σχεση μας με εδωσε να μιλησω στο τηλεφωνο μαζι της εκεινη μου μιλησε καλα οτι χαρηκε που με ακουσε και τετοια και του ειπε να με παει παει καλαματα για να με γνωρισει . Οντως κατεβαινουμε καλαματα την πρωτοχρονια παμε στο μαγαζι που εχουν στην καλαματα γνωριζω τον πατερα του και τον ενα ακομα αδερφο του γιατι ειναι τρια αδερφια συνολικα ο ενας χωρισμενος μαλλον η μητερα του θα τον χωρισε και εκει και ο πατερας του και ο αδερφος του μου φερθηκαν καλα η μητερα του μολις με ειδε με χαιρετισε με φιλησε και με ρωτησε αν ειχαμε καλο ταξιδι . Καποια στιγμη φυγαμε επειδη ο αδερφος του αγοριου μου ηθελε να παμε για καφε και η τρεις στην πλατεια εκει ηπιαμε τον καφε και μολις φυγαμε πηγαμε και πηγαμε μια βολτα μας παιρνει η μητερα του τηλεφωνο το σηκωνω εγω στην αρχη με περασε για τον γιο της και οταν της ειπα οτι ημουν εγω με ρωτησε που ημασταν και της ειπα μια βολτα οποτε μου λεει με ενα υφος οτι ( ναι αλλα εμεις σας περιμενουμε τοση ωρα για να φαμε δωσε μου τον γιο μου ) της τον εδωσα του τα εψαλε επειδη δεν πηγαμε αυτος νευριασε σε ολο τον δρομο για το σπιτι εβριζε τον αδερφο του που ηθελε να πιει καφε και οταν πηγαμε και χωρις να φταιω κιολας εγω της ζητησα συγνωμη οτι δεν το ξεραμε αλλιως δεν θα αργουσαμε μα πεστε μου της ειπα τιποτα κακο την εβρισα τι εκανα; στο τραπεζι μονο με τον πατερα του μιλουσαμε εκεινη τιποτα δεν μου μιλαγε καθολου θα να μην υπηρχα καν .Καποια στιγμη φυγαμε με το γιο της γιατι ηθελαν να βαλουμε βενζινη στο αυτοκινητο του πατερα του και να κουρευτει εγω περισσοτερο πηγα μαζι του γιατι λεω μεσημερι ειναι η ανθρωποι μπορει να θελουν να κοιμηθουν γυρνωντας στο σπιτι μετα καθησε απεναντι μου με ρωτησε αν δουλευω και καποια στιγμη το εφερε η συζητηση για τους γονεις μου τοτε της ειπα οτι εμενα με την μητερα μου γιατι ο πατερας μου εχει πεθανει απο το 90 αυτο μονο και μετα τιποτα ουτε να μου μιλησει ουτε να δειξει ενδιαφερον κατι κοπελα του γιου της ημουν .Μετα φυγαμε παλι γιατι ηθελε ο γιος της μηπως προλαβει να φτιαξει τα γυαλια του που του ειχανε χαλασει και να μου δειξει και λιγο την πολη αργοτερα πηγαμε στο ξενοδοχειο που ειχαμε κλεισει δωματιο απο την δευτερα για να κανω ενα μπανιο να αλλαξω και να ετοιμαστω γιατι το βραδυ ειχε κλεισει τραπεζι ο αδερφος του για την πρωτοχρονια με το που παμε σπιτι του μετα και μπηκαμε μεσα τον αρχιζει ( και που ησουνα και πρωτοχρονια ειναι και την καλαματα την ξερεις και εσυ για την μητερα σου ηρθες ) αντι να πει να οτι καλα εκανες και πηρες την κοπελα και βγηκατε να την δειξεις και την πολη .Οταν καποια στιγμουλα πηγε μεσα ο γιος της πηγε και εκεινη και τον αρχισε ουτε και ξερω τι του ελεγε γιατι εγω μιλουσα με τον πατερα του που ειναι απο οτι ειδα πολυ καλος ανθρωπος ερχεται μεσα με τα ο γιος της φαινοταν οτι δεν ειχε και την καλυτερη διαθεση εγω εντω μεταξυ κατι ειχα καταλαβει με το που βγηκαμε εξω επειδη του εστειλε μηνημα ο αδερφος του να παμε εκει που ηταν με τον τριτο αδερφο τον ρωταω και του λεω τι εγινε σου ειπε κατι κι εκεινος μου λεει ασε και δεν θελω να το σηζητησω και δεν ειναι της παρουσης και εβριζε ηταν ετοιμος εκεινο το βραδυ να γυρισουμε πισω αθηνα αλλα τελικα μειναμε εκει γυρνωντας στο σπιτι και παλι το ιδιο σκηνικο εκεινη ουτε καν σημασια δεν μου εδωσε και μιλαγα μονο με τον πατερα του . Βγηκαμε μετα εξω πηγαμε στο κεντρο και φευγοντας απο εκει στης τεσσεραμιση το πρωι με αφησε στο ξενοδοχειο μου αφησε λεφτα για το δωματιο και μου ειπε οτι θα ερχοταν το πρωι να με παρει να φυγουμε αθηνα και οτι θα πηγαινε στο σπιτι γιατι δεν ηθελε να καταλαβει η μητερα του οτι ειχαμε κλεισει δωματιο μαζι και οτι αν με ρωτουσε η μητερα του που αλλαξα να της ελεγα οτι ειχα κλεισει δωματιο μονη μου . Την αλλη μερα το πρωι που ηταν να φυγουμε που ηρθε μου λεει ( ειπες εσυ στην μητερα μου οτι γεννηθηκες το 1970 οχι του λεω δεν της ειπα κατι τετοιο την μοναδικη φορα που σηζητησαμε του λεω ηταν μονο για το αν δουλευω και οτι μενω με την μητερα μου γιατι ο πατερας μου εχει πεθανει απο το 90 οταν του το ειπα αρχισε να την βριζει οτι λεει παραμυθια και παλι και εκει την δικαιολογησα και του ειπα οτι μπορει να παρακουσε οταν της ειπα οτι ο πατερας μου πεθανε το 90 μετα μου λεει (γιατι της ειπες οτι πηγαμε για ψωνια στην ερμου; ) εγω τα εχασα τοτε εγω του λεω δεν της ειπα κατι τετοιο εγω της ειπα μονο οτι ηταν διαφοροι ανθρωποι ντυμενοι αλλος ρομποτ αλλος ποσειδωνας μπροστα ησουν του λεω που της τα ελεγα δεν της ειπα ουτε οτι πηγαμε μαζι ουτε τιποτα πηγαινουμε μετα στο σπιτι για να παρει κατι πραγματα που ηθελε και μου λεει οτι (δεν ειναι αναγκη να ανεβεις επανω περιμενε στο αυτοκινητο ) εγω περιμενα κατω και μετα απο τρια λεπτα ερχεται και μου λεει οτι του ειπε η μητερα του οτι γιατι με αφησε να περιμενω κατω και γιαυτο κατεβηκε να με παρει πηγαμε επανω και παλι τα ιδια το μονο που μερωτησε η μητερα του ηταν μονο αν θελω κατι και τιποτα αλλο μονο με τον αδερφο του μιλαγα ο πατερας του ελειπε και οταν φευγαμε μονομε χαιρετησε και μας ειπε καλο ταξιδι ουτε ποτε θα ξαναρθετε ουτε τιποτα . Στο αυτοκινητο που μου ειπε λιγα πραγματα το καταλαβα οτι η μητερα του δεν με ηθελε και οταν τον ρωτησα αν του εβαλαν διλλημα εκεινος εγνεψε ναι σε ολο τον δρομο για αθηνα την εβριζε και οτι ποιοι ειναι αυτοι που θελουν να του κανουν κουμαντο και τετοια και οτι ποια ηθελε να της παει την κουλιανου; και τετοια και οτι τωρα που φυγαμε η μητερα του θα λεει βλακειες για μενα .Εγω δεν μπορω να καταλαβω που δεν της αρεσα και σε τι ισα ισα μια χαρα της φερθηκα και αν ηθελε βοηθεια την ρωτουσα στο τραπεζι και ολα εγω εντωμεταξυ τον αγαπαω και τον θελω και φοβαμαι οτι η μητερα μας μου θα τον επηρεασει στο τελος και θα μας χωρισει πειτε μου τι να κανω ειλικρινα θα με χαροποιουσε η γνωμη σας

KAT1234
στις 19/3/2010
28

εγω βρε παιδια δεν προλαβα καν να παντρευτω!και αρχισε να μου βαζει παγιδες!στην αρχη ημουν η καλυτερη και τετοια κοπελα!και ευχαριστω τω θεω κτλ κτλ αλλα μετα οταν αρχισαμε να κανουμε σχεδιαμε τον αρραβωνιαστικο για το μελλον,για το σπιτι μας,για την ζωη μας γενικοτερα αρχισε τα τρελα και τις παγιδες και εγω σαν χαζη επεφτα μεσα!και αντε μετα να αποδειξεις στον γιοκα που τον εκανε οτι ηθελε το αντιθετο!τωρα βεβαια καταφερε αυτο που ηθελε!για ενα την ευχαριστω που με την σταση της με εκανε να καταλαβω οτι τελικα δεν αξιζει να δινουμε αγαπη σε ατομα που δεν μπορουν να την νιωσουν.παμε για αλλα!

nikinouk
στις 16/7/2010
29
κακια πεθερα κακος συντροφος

Μηπως ειναι καιρος να δειτε τα πραγματα καθαρα ? ποσο συχνα θελει να βλεπει την μαμα του σας την γνωρισε πριν καν γνωρισει εσας ζηταει παντα την γνωμη της ,η μαμα του εχει παντα δικιο, οχι δεν του λεει ποτε ψεματα οταν θελει να αποφυγει κατι Αχ παιδι μου εχω την μεση μου να πλυνει αυτη τα πιατα, μηπως μετα το σεξ παει για καφε στην μαμα του μηπως μιλανε στο τηλεφωνο σαν εραστες μηπως εχεις χασει τον υπνο σου εξαιτιας της μηπως σου λεει οτι εισαι παντα λιγοτερη απο κεινη μηπως οικογενεια δεν θελει γιατι εχει μηπως πριν ευνουχισει τον γιο εχει σηκω κατσε τον ανδρα της μηπως ειναι καιρος να φτιαξετε βαλιτσα θα ειστε παντα τελευταια στην καρδια του και ποτε στο μυαλο του ... οι τυποι θελουν θηλασμο οχι γυναικα..

FONTANADITREVI
στις 28/7/2010
30

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΓΩ ΈΧΩ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ.Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ,ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ,ΦΩΝΑΖΕΙ,ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ,ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ,ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΤΛ.Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΑΣ ΘΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ.

winsome1998
στις 11/8/2010
31
κακιά πεθερά

εμένα η πεθερά μου μπροστά μου λέει πως είμαι νύφη χρυσή αλλά πάντα καταλάβαινα πως δεν το εννοεί. από πίσω με θάβει κανονικά. το θέμα είναι πως από τη στιγμή που γνώρισα το μοναχοπαίδι της δεν σταμάτησε λεπτό να μην τον παίρνει τηλέφωνο και εκείνος να την ενημερώνει για τα πάντα όσα γίνονταν στο σπίτι μας. είχε χαλάσει τη σχέση μου με τον άντρα μου από λόγια εκείνης και πάντατο έλεγα και χτυπιόμουν αλλά μου έλεγαν όλοι ότι υπερβάλω και πως εντάξει δεν είναι και σωστό που μιλάνε συνέχεια όμως είναι μοναχοπαίδι έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και να μη μεγαλοποιώ τα πράγματα. ο άντρας μου σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν ένα χρόνο και εγώ πηγαίνω στηνεπαρχία που ζούνε οι γονείς του και κάθομαι με το παιδί για να νιώθουν και εκείνοι καλά. η πεθερά μου κάλεσε σπίτι της όμως και μια φίλη του άντρα μου με την πρόφαση πως είναι καλή κοπέλα και αγαπούσε τον γυιό της και γιαυτό την κάλεσε. αντιλήφθηκα όμως ότι μιλάνε για μένα πίσω από την πλάτη μου και όταν πλησίαζα σταματούσαν την κουβέντα, αντάλλασαν ματιές και έλεγαν άλλα πράγματα.. μίλησα στον πεθερό μου και μου είπε πωςυπερβάλλω. έπρεπε να το αποδείξω πως δεν είμαι τρελλή. έβαλα μαγνητόφωνο και ανακάλυψα το μίσος της πεθεράς και το σιγοντάρισμα της άλλης για να την ανάβει πιο πολύ. μέχρι να έρθει η ΄"φίλη" αυτή ήμασταν ενωμένοι (φαινομενικά τουλάχιστον) και οι παππούδες έβλεπαν τοεγγόνι τους και κρατούσαμε ισορροπίες. αλλά αυτά που άκουσα ήταν αισχρά. αντί να σκεφτεί πως έχασε το παιδί της αλλά η νύφη της δεν της στερει το εγγόνι, άρχισε να μιλά για τη νύφη με ψευτιές, χαρακτηρισμούς ελεεινούς και μπροστά μου να μου μιλά σα να ήμουν παιδί της. όταν έφυγε η "φιλοξενούμενή μας" της λέω, πεθερά έχεις κανένα παράπονο από μένα? έκανα κάτι κακό? χτυπιόταν πως είμαι καλή και δεν έχει παράπονο και να πέσει φωτιά να την κάψει κτλ κτλ. τότε της λέω γιατί με είπες έτσι, γιατί είπες αυτό ενώ δεν είναι αλήθεια, γιατί είπες το άλλο. χτυπιόταν πως δεν είπε αλλά κόλλησε κιόλας γιατί σου λέει αυτή που τα ξέρει. όταν της ειπα για το μαγνητόφωνο τα έβαλε μαζί μου πως την παρακολουθώ και μου λέει συγχαρητήρια! της απαντώ ευχαριστώ, αλλά τα πιο πολλά συγχαρητήρια ανήκουν σε σένα, δεν σεφτάνω εγώ! ο πεθερός μου θύμωσε με το μαγνητόφωνο και μου είπε να φύγω από το σπίτι. για να έρθει μετά και να μου πει, δεν το εννοούσα, κάτσε εδώ και συγγνώμη, αλλά έπρεπε να μιλήσεις σε μένα και όχι να κάνεις τέτοια. μα του λέω, όσες φορές επιχείρησα να σου πω κάτι, την κάλυπτες και έλεγες πως δεν κατάλαβα καλά και υπερβάλλω. άλλωστε δεν το έβαλα για να ακούω τα πάντατι κάνουν μέσα στο σπίτι τους οι άνθρωποι αλλάγιατί είχα ακούσει τη ..φίλη να λέει στο τηλέφωνο της πεθεράς (είχε φύγει, αλλά τα τηλέφωνα είχαν πάρει φωτιά) πότε θα φύγει για να σε πάρω τηλέφωνο? αφού κανόνισαν ώραλοιπόν ήξερα πως είναι μόνη η πεθερά σπίτι και θα μίλαγαν στο τηλέφωνο για μένα. δεν το είχαβάλει πιο πριν δεν θα το βάλω πιο μετά. ο πεθερός μου είναι πολυ καλός άνθρωπος.του είπα λοιπόν να χρωστάει χάρη σε εκείνον που θα βλέπει το εγγόνι της. γιατί θα έρχομαι στα πεθερικά αφούέχουν χάσει το παιδί τους να χαίρονται τουλάχιστον με το εγγόνι. και εκείνος μου είπε πως θα σταματήσει να μιλάει η πεθερά γιατί δεν υπάρχει λόγος ναλέει αυτά που λέει. βέβαια τα τηλέφωνα με τη ..φίλη δεν θα σταματησουν, αλλά τουλάχιστον την ξεμπρόστιασα και έπεσαν οι μάσκες. τη βλέπω και αηδιάζω. που το έκρυβε τόσο μίσος? αλλά φταίει και ο άντρας μου που της μίλαγε συνέχεια. και όταν έλεγα στην πεθερά σταματήστε πια να τον παίρνετε τηλέφωνο γιατι μας κάνετε κακό εκείνη έλεγε -εγώ? δεν τηλεφωνιόμαστε παιδί μου! για να κοιτάζω μετά εγώτις κλήσεις και να βλέπω πως όχι απλά μιλούσαν αλλά έλεγαν και πολλά. ο άντρας μου επίσης μιλούσε μπροστά σε άλλους με τη μάνα του με αποτέλεσμα να ακούνε και τρίτοι και να παρουσιάζομαι εγώ σαν η κακιά. και επειδή πέθανε τώρα, έχω το ανάθεμα και το άδικο. και είμαι και υποχρεωμένη από τη συνείδησή μου να μη στερώ τοπαιδί από 2 ανθρώπους που έχασαν το παιδί τους. γιατί αυτό είναι το σωστό. αντί λοιπόν να κοιτάει τον πόνο της βγάζει χολή και επειδή δεν έχει για τί να με κατηγορήσει φτιάχνει δικά της και μου ρίχνει λάσπη. ας είναι.. ας την πληρώσει ο θεός. εγώ ακόμα κι έτσι θα έρχομαι στον τόπο του άντρα μου μόνο για τον πεθερό μου. και εκείνη, ας βράζει στην κακία της και τα υποχθόνια έργα της, όπως και με την υποκρισία της. πέστε μου τη γνώμη σας και αν κάνω κάπου λάθος να μου το πείτε ελεύθερα.

qeenofsnow
στην 1/2/2011
32
κ εγω παθων ειμαι

συμφωνω με ολα αυτα εγω ημουν απ τις άτυχες δεν καταλαβαινε ο συντροφος τίποτα με αποτελεσμα να του κραταει κ τα λεφτα κ να βαζει κ λογια κ να μιλαει στα παιδια λαθος μεχρι π ειπε εγω να μην πηγαινω σπιτι της κ να πηγαινει ο πρωην τα παιδια να τα βλεπει την ακουγε συνεχεια μεχρι π του ελεγαν οτι το παιδι του το εκανα με αλλον τοσο κακια πεθερα δεν εχω ξανασδει στην ζωη μου εχω χωρισει κ απο εκδικηση συνεχιζει εβαλε εναν βαλτο να μ μπει εμποδιο στην ζωη μου να μην βρω κανεναν τετοιες πεθερες πρεπει να της στελνουν στο τρελλαδικο ακουστε προσπαθει να μ παρει τα παιδια για να υποφερω επειδη ελεγα το σωστο στον γιο της αλλα ηταν μεσα στο ιδιο μαγαζι ευχομαι να με δικαιωσουν οι εισαγγελεις γιατι αυτη η καταπατηση κ ο εκβιασμος των συναισθηματων μ θυμιζει την πεθερα χιτλερ π κανει τους ανθρωπους κ τις ψυχες σαπουνια !

FYSSALIDA
στις 5/2/2011
33
Η κακιά πεθερά

Όταν παντρεύτηκα, ο άντρας μου ήταν 25 χρονών κι εγώ 23. Ήταν μοναχοπαίδι. έχουν περάσει 42 χρόνια από τότε. Εκείνη έχει πεθάνει εδώ και 3 χρόνια στα 96 της χρόνια. Είμαι πια 65. Όμως οι πληγές που μου άνοιξε δεν έχουν κλείσει ακόμα. Το πιστεύετε; Θάπρεπε να την έχω συγχωρήσει αφού είναι πλέον πεθαμένη. όμως τα όσα δημιούργησε με ακολουθούν και μου καθορίζουν ακόμα και τώρα την καθημερινότητά μου, την οικογένειά μου και τη σχέση μου με τα παιδιά μου. Έχω ανάγκη να μοιράζομαι όσα έχω ζήσει από αυτή τη γυναίκα γιατί έτσι ξεκουράζεται η ψυχή μου.

tzenaki1976
στις 11/5/2011
34
νυφη-πεθερα μας χωριζει

Εγω ειμαι μια ιδιαιτερη περιπτωση.Δυστυχως ο πατερας του εχει πεθανει και ζουσε μαζι με την μητερα του.Ειμαστε μαζι εναμιση χρονο και απο τους δεκα μηνες αρραβωνιαστικαμε.Το ξεκαθαρισμα ήταν οτι αυτος την μητερα του δεν θα την αφηνε μονη.Υποσχεση στον μπαμπα.Μετακομισαμε και οι τρεις σε μια μεζονετα για να ειμαστε μαζι αλλα και χωρια.Με την μαμα(αρχικα μια πολυ καλη σχεση μαζι της ειχα)μετα απο καποιες ψηλο παρεξηγησεις που ειχαμε θελει να φυγει απο το σπιτι.Αισθανεται εμποδιο και βαρος στο ζευγαρι λέει αλλα στην πραγματικοτητα (που ανεφερε στον γιο της)οτι δεν την θελω εγω.Και τωρα?Ο αρραβωνιαστικος μου βρεθηκε σε διλλημα.Δεν την αφηνει μονη της.Αυτη θελει να γυρισει στο σπιτι της αρα και ο γιος της πρεπει να με χωριζει ενω αγαπιομαστε και δεν ειχαμε κανενα προβλημα μεταξυ μας.Εχω χασει τον κοσμο κατω απο τα ποδια μου καθε μερα προσπαθω με ηρεμο τροπο να του αλλαξω γνωμη.Ενοιωσα απο την αρχη οτι ειναι ο ανθρωπος που θελω να κανω παιδια.Δεχτηκα να εχουμε και την μαμα στο σπιτι.

ariadni123
στις 21/5/2011
35
για την κακή πεθερά φταίει εκτός απο την ίδια και ο γιόκας που αρνείται να μεγαλώσει

penoulaL
στις 26/6/2012
36
πεθερικα

αν κ ολοι εχουμε γονεις,οι γονεις των γιατρων,αξιωματικων,δικηγορων.αστυνομικων κ πασης φυσεως καποιων που φαινονται πιο πολυ δεν υπολογιζουν τα παιδια των αλλων γονειων...οι πεθερες οπως παντα στον κοσμο το παιζουν καλες κτλ κ απο πισω λενε στον γιο "να ανοιξεις τα ματια σου,να την χωρισεις,δεν κανει αυτη για εσενα κτλ"...ε του βρισκουν κ καμια που τους αρεσει εκει κ του λενε "αυτη ειναι γυναικα για εσενα κτλ"αλλο το οτι μετα θα της βγαλουν κ αυτης την ψυχη...φυσικα ειναι κ οτι δικαιωμα της δινει το παιδι της αλλα η πεθερα ειναι γυναικα μην το ξεχναμε...

louiz-naber1
στις 6/12/2012
37

μια χορτασμενη απο συνεσθηματα καιλογικη πεθερα δεν επιτρεπετε να εχει καμια δουλεια σε ενα σπιτι που δεν ειναι δικο της και να αφησει το ζευγαρι στην υσηχια του δεν εχει δικατης προβληματα να λυσει? οντως της λυπει η ανατοφη που θα επρεπε προ πολου να ειχε τι να πω λυπαμε που υπαρχουν τετοιες γυναικες και περνει ολες τις πεθερες η μπαλα

liasofia
στις 17/12/2012
38

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΚΡΗ ΕΜΠΛΕΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΑΜΑΚΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ...ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

liasofia
στις 17/12/2012
39
Καμενη οσο δεν παει

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΚΡΗ ΕΜΠΛΕΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΑΜΑΚΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ...ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

just_meria
στις 15/4/2014
40
ΞΊΞΞΊΞΉΞ ΟΞΞΈΞΟΞ

Ξ ΞΞΉΞΊΞ ΞΌΞΏΟ ΟΞΞΈΞΟΞ ΞΟΟΞΏΟΞΞΞ ΟΟΞΉΟΞΉ ΞΌΞΏΟ, ΟΟΟΞΉΟ ΞΞ ΟΞΟΞΞΉ ΟΞΞΞΟΟΞΞΏ ΞΟΞΏ ΟΟΞΉΞ, ΟΟΟΞΉΟ ΞΞ ΟΟΞΏΞΞΉΞΞΏΟΞΏΞΉΞΟΞΞΉ, ΟΟΟΞΟ ΞΞ ΟΟΟΟΞΟΞΞΉ ΟΞΞ ΟΟΟΟΞ, ΞΟΟΟΟΞΞΞ ΟΟΞΏΟΞ ΞΞΈΞΞΞ ΟΟΞΟΞΉ ΞΌΞΏΟ ΞΊΞΞΉ ΞΞΞΏΞΉΞΞ ΞΌΞ ΟΞ ΞΞΉΞΊΞ ΟΞΟ ΞΊΞΞΞΉΞΞΉΞ ΞΊΞΞΉ ΞΞΌΟΞΞΞ ΞΌΞΟΞ ΞΌΞ ΟΞΏΞ ΞΞΟΟΞ ΟΞΟ !!!! ΟΞΞ ΟΟΟΟΞ ΟΞΏΟΞ ΟΞΏΟ ΟΞΏ ΞΞΊΞΞΞ ΞΞΞ ΞΞΟΞ ΟΞΟΞΏΟΞ, ΞΞΟ ΞΟΞΞ ΞΊΞΟΞΞΞΞΈΞΏΟ, ΞΊΞΟΞΉ ΞΞΞ ΞΈΞ ΞΊΞΟΞΞΞΞΞ ΞΊΞΞΞ.. ΟΟΞΞΞΟΞΉΟΞ ΞΞ ΟΞΏ ΞΊΞΞΞΞΉ ,.. ΟΞΏ ΞΎΞΞΞΞΊΞΞΞ ΞΞΊΟΞΌΞ 2-3 ΟΞΏΟΞΟ ΟΟΟΞΏΟ ΞΌΞΞΞΟΞ ΟΟΞΏΞ ΞΞΟΟΞ ΞΌΞΏΟ.. ΞΟΟΟΟ ΟΞΞ ΟΟΞΏΟΟΞΟιζΠΞΞΞ ΞΞΈΞΞΞ ΞΞ ΟΞΟΞΞΉ ΞΈΞΟΞ !!! ΞΞΞ ΟΞΟ ΞΞΟΞ ΟΞΟΞΏΟΞ ! ΞΟΞΏΟΟΞΏΟΟΞ ΞΊΞΞΉ ΟΟΞΏΟΟΞΞΈΞΏΟΟΞ ΞΞ ΞΊΞΟΞΞΞΞΟ ΞΞΉΞΟΞ ΟΞΏ ΞΊΞΞΞΞΉ.. ?? ΟΞΏΞΉΞΏΟ ΟΞΟ ΞΞΞΞΞΉ ΟΟΟΞΏ ΞΈΞΟΟΞΏΟ ΞΊΞΞΉ ΟΞΟΞΏΞΉΞΏ ΞΞΉΞΊΞΞΟΞΌΞ ΞΞ ΞΌΟΞΞΞΞΞΉ ΟΟΞΟΞΉ ΞΌΞΏΟ ΞΟΟ ΞΌΟΞΞ ΟΞΟ. ΞΌΞΉΞ ΞΌΞΟΞ ΞΎΞΟΟΞΟΞ ΞΊΞΟΞΞΞΟΞ ΟΞ ΞΌΞΏΟΟΟΞ ΞΌΞΏΟ, ΞΞΞ ΞΞΟΞ ΟΞΟΞΏΟΞ ΞΞΞΞ ΟΟΞΞ ΟΟΞΞΞΞ ΞΌΞΞΞΟΟΞ ΞΌΞ ΟΞΏΞ ΞΞΟΟΞ ΞΌΞΏΟ ΞΊΞΞΉ ΟΞΞΞΉΞΊΞ ΟΞΏΟΟ ΞΌΞΞΞΟΞ. ΟΞΏΟΟ ΞΞΟΞ ΞΞ ΟΞΞΟΞΞΏΟΞ ΞΞΞ ΟΞΞΞΟΟΞΞΏ ΟΟΞΉΞ ΞΞ ΞΟΟΞΏΞΟΞΞΉ ΞΞ ΟΞΏ ΞΎΞΟΞΏΟΞΌΞ . ΞΟΞΟΞΞΞ ΟΞΞΞΟΟΞΞΏ ΞΊΞΞΉ ΟΞΞΞΉ ΞΟΟΞΏΞΟΞΞ ΞΊΞΞΉ ΞΞΞΏΞΉΞΞΞ ΞΌΞ ΟΞ ΞΞΉΞΊΞ ΟΞΏΟΟ ΟΞ ΞΊΞΞΞΉΞΞΉΞ. ΞΞΌΞΞΞ ΞΟΟΞΏ ΟΞΏΟ ΞΟΟΞζΠΟΞ ΞΞΟΟΞ, ΟΞ ΞΊΞΞΞΉΞΞΉΞ ΟΞΏΟΟ ΟΞ ΞΟΟΞΞΌΞ ΟΞ ΟΞΟΞΉΟΟΟΟΞ ΞΞΊΟΞΞΊΟΞΟ ΞΞΞΞΞΊΞΟ ΟΞΏΟ ΞΊΞΞΞΉΞΟΞΈΞΏΟΞΌΞ ΞΞΎΟ ΞΞ ΟΞ ΞΟΞΏΟΞ ΞΏΟΞΉ ΞΞΉΞ ΞΞ ΞΞΞΏΞΉΞΞΏΟΞ ΞΌΞΏΞΞΏΞΉ ΟΞΏΟΟ ΞΞ ΞΌΟΞΞΉΞΞΏΟΞ.
ΟΟΟΞ ΟΞΞΞΉΞΊΞ 2 ΟΟΞΏΞΞΉΞ ΞΌΞΟΞ ΞΟΟ ΞΊΞΟΞΞΞΞΞΞΉ ΟΞΏΞΞΞ ΞΞΉΞ ΟΞΞ ΟΞΞΈΞΟΞ ΞΌΞΏΟ. ΞΏΟΞΉ ΞΞΞ ΞΌΞ ΟΞΞΞΟΞΞΉ ΞΊΞΞΈΞΏΞΞΏΟ ΞΞΉΞ ΞΟΟΞΏ ΞΞΌΟΞΞΞ ΞΌΞΟΞ ΞΏΟΞΏΟΞ ΞΞΈΞΞΞ. ΞΞΏΞΌΞΉΞ¶ΞΞΉ ΞΞΊΞΏΞΌΞ ΞΏΟΞΉ ΞΏ ΞΞΉΞΏΟ ΟΞΟ ΞΞΉΞΞΞΉ ΞΞΞ ΟΞΞΉΞΞΞΊΞΉ.
ΟΞ ΟΞΞΉΞΞΉΞ ΞΌΞΏΟ, ΞΌΞΏΟ ΞΞΞΞΞ ΟΞΏΟΞ ΞΞ ΟΞ ΟΞΉΞΞΟ ΞΊΞΞΉ ΟΞΏΟΞ ΞΏΟΞΉ, ΟΟΟΞΏΟ ΞΞΟ ΞΎΞΟΟΞΟΞ ΞΊΞΞΉ ΞΞΞΉΞΞ ΞΞΞΞΏΟ ΞΞΞΈΟΟΟΞΏΟ. ΞΞΞ ΞΌΞΏΟ ΞΞΞΉΞΞ ΟΞΏ ΞΞΉΞΏ ΞΌΞΏΟ ΞΟΞΟΞΏΟ ΞΞ ΟΞΏΞ ΟΞΉΞΟΟ, ΞΌΞΏΟ ΞΞΞΞΞ ΞΏΟΞΉ ΟΞΏΞ ΞΊΞΞΊΞΏΞΌΞΞΈΞΞΟ ΞΞ ΟΞΏΞ ΞΊΟΞΟΟ. ΞΊΞΞΉ ΞΞΞΞΟ ΞΞΞΞΊΞΞΉΞΟ. ΟΞ ΞΞΊΞΞΞ 1-2 ΟΞΏΟΞΟ ΞΞΉΞΞ ΟΟΟ ΞΞΟΞΞΟΞΟΞ ΞΞΟΞΉΞ ΞΊΞΞΉ ΟΞΏ ΞΞΊΞΏΟΞ. ΞΏΟΞΞ ΟΞΟ ΟΞΟΞΟ ΟΞ ΞΌΟΟΞ ΟΞ ΟΞΉΞΞ¶ΞΞΉ ΞΞ ΟΞΞ, ΞΊΞΞΞΉΞ ΞΊΞΞΉ ΟΞΏΟΟ ΞΞΞ¶ΞΞΉ ΞΞΊΞΏΞΌΞ ΟΞΞΉ ΟΟΞΏ ΟΟΞΏΞΌΞ, ΟΞΟ ΞΞΟ ΞΌΞΞ ΞΊΞΞΞΞΉΟ ΞΟΟΞΉ ΞΊΞΞΉ ΞΟΟΞΉΞ¶ΞΞΉ ΞΊΞΞΉ ΞΌΞ ΞΞΞΟΞΞΉ ΞΊΞΞΉ ΞΞΞΞ ΟΞΞ ΞΞ ΞΊΞΞΉ ΞΞΞ ΞΌΞ ΟΟΞΏΞΞΏΞΞΉΞ¶ΞΞΉ. ΞΞΞΞΉ ΟΞΞΟΞΏΟ ΞΏΟΞΉ ΞΎΞΟΞΞΉ ΞΟΞΏ ΞΌΟΟΞ ΞΊΞΞΉ ΞΏΟΞΞ ΟΞΞΞ ΞΞ ΞΞΞΞΞΎΞΞΉ ΟΞΞ ΞΊΞΏΟΞ ΞΌΞΏΟ ΞΟΞΏ ΟΞ ΞΊΞΞΊΞ ΟΞΟ ΞΞΞ ΞΞΉΟΞ ΞΉΞΞΞ ΟΞ ΞΞΊΞΞΞ ΞΞΟΞΉΞΈΞΟΞ ΞΟ ΞΏΟΞΉ ΞΌΞΟ ΟΟΞΌΞΞΏΟΞΞΟΞ Ξ ΟΞΞΉΞΞΉΞΟΟΞΏΟ ΞΌΞ ΞΊΞΉΞΞΟΞΞΏ ΟΞΏ ΟΞΞΉΞΞΉ ΞΞ ΞΊΞΞΞΞΉ ΞΌΞΏΞΟΞΟΞ. ΞΞΞ ΞΞΟΞΟΞ ΟΟΞΌΞΞΏΟΞΞΟ, ΞΟΞΞΌΞΞΞΉΞΞΞΉ ΟΟΞ ΞΏΞΉΞΊΞΏΞΞΏΞΌΞΉΞΊΞ ΞΌΞΟ, ΞΌΞΟ ΞΞΞΞΉ ΟΞΉ ΞΞ ΞΞΞΏΟΞΟΞΏΟΞΌΞ ΞΊΞΞΉ ΟΞΉ ΞΏΟΞΉ.. ΟΞ ΟΞΏΞΉΞΏ ΞΞΟΞΉΞΞΟΞΞΞΉΞΏ ΞΞ ΟΞΟΞΏΟΞΌΞ ΟΞ ΞΌΟΟΞ ΞΌΞΟ.. ΞΊΞΞΉ ΞΊΞΟΞ ΟΞ ΞΞΞΞ ΞΞΞΞΉ ΒΞΞΟ ΞΞΞ ΞΈΞΞΟ ΞΞ ΞΟΞΞΌΞΞΞΉΞΟ ΟΟΞΏ Ξ¶ΞΟΞΞΟΞΉ... ΞΞΟ ΞΞΞ ΞΞΞΞΊΞΟΞΟΟΞΌΞΞΉ !! ΞΞΞΞΞ !!!! Β ΟΟΞΉΟΟΞΏΟΞΞΞΞΞ ΟΞΟΞΌΞ ΞΞΞΞΞΈΞΞΉΞ ΞΟΞΞΉΟΞΞΉΞΏΟΟ ΟΞΞΞΞΟΞ ΞΊΟΟΞΉΞΞΊΞΟ, ΞΈΞΞΞΞΉ ΞΞ ΟΞΞΞΞΉΞΞΏΟΞΌΞ ΟΟΞΉΟΞΉ ΟΞΟ ΞΞΉΞ ΟΞΞΉ !!! ΟΞΊΞΟΟΞΏΞΌΞΏΟΞ ΞΞ ΟΟΟΞΉΟΟ ΞΞΞΞ ΟΞΞΞΉΞΊΞ ΞΞΟΞΉ ΞΞ ΟΟΟΞΉΟΟ ΟΞΏΞ ΞΞΟΟΞ ΞΌΞΏΟ ΞΞΉΟΞ ΞΞ ΟΞΞ ΟΟΟΞΉΟΟ ΞΟΟΞΞ! ΞΞΊΞΞΞ ΞΊΞΞΉ ΞΊΞΟΞΉ Ξ ΞΊΞΏΟΞ ΟΞΟ ΟΞΏΟ ΞΌΞ ΟΞΞΉΟΞΞΎΞ ΟΞΏΞΟ ΞΞΉΞΟΞΉ ΞΞΉΞΞΞΉ Ξ ΞΉΞΞΉΞ ΟΞΟΟΞ. ΟΞΉΟ ΞΞΟΞΉΞΌΞΟΟΟΞΉΟΞ ΞΌΞΞΞΟΟΞΞΌΞ ΞΊΞΞΉ ΞΟΞΏ ΟΞΏΟΞ ΞΞΞ ΞΎΞΞΞΟΞΞΞ ΟΟΞΉΟΞΉ ΟΞΏΟΟ ! ΟΞΞΞΞΉΞΞΞΉ ΞΌΞΏΞΞΏΟ ΟΞΏΟ ΞΏ ΞΞΟΟΞΟ ΞΌΞΏΟ ΞΌΞ ΟΞ ΞΌΟΟΞ. ! ΟΞΉΟΟΞΟΟ ΞΞΉΞ ΞΏΞΞ ΟΟΞΞΉΞΞΉ ΟΞΏ ΞΞΉΞΞΏ ΟΞΏ ΞΌΟΞΞΞΏ ΟΞΟ ! ΞΞΉΞΟΞΉ ΞΞΞΈΟΟΟΞΏΟ ΟΞΏΟ ΞΟΞΞΉ ΞΌΟΞΞΞΏ ΞΞΞ ΞΈΞ ΞΞΊΞΞΞ ΞΟΟΞ ΟΞΏΟ ΞΞΊΞΞΞ ! ΟΞΌΟΟ ΞΞΞ ΟΟΞΞΞΞΉ ΟΞΏΟ ΞΞΞ ΞΟΞΞΉ ΞΌΟΞΞΞΏ ΞΞΉΞΞΞΉ ΞΊΞΞΉ ΞΉΟΟΟΟΞΏΞΞΟΞΌΟΞ, ΞΏΟΞΏΟΞ ΞΞΞ ΟΟΞ¶ΞΟΞΞΉ ΞΌΞ ΟΞΟΞΏΟΞ !! ΞΌΞΞΊΟΞΉΞ ΟΞΏΟΟ !

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή