Τελικάβ προσποιείται;

Από: Μυρτώ | Διαβάστηκε 10415 φορές
Μια ερώτηση που απασχολεί κάθε άντρα! Η σύντροφος του έχει όντως οργασμό ή προσποιείται; Και αν προσποιείται γιατί το κάνει; Οι σχετικές έρευνες έδειξαν ότι το 70% των γυναικών προσποιούνται ότι έχουν οργασμό. Ας ρίξουμε μια ματιά στην γυναικεία ψυχολογία για να δούμε το πώς και το γιατί μια γυναίκα προσποιείται κατά της διάρκεια της ερωτικής πράξης!

Για να κατανοήσουμε τους λόγους που μια γυναίκα προσποιείται οργασμό θα πρέπει πρώτα να καταλάβουμε τον τρόπο που μια γυναίκα λειτουργεί κατά της διάρκεια της ερωτικής επαφής. Ο γυναικείος οργασμός είναι μια διαδικασία πιο πολύπλοκη από αυτή του αντρικού οργασμού. Οι γυναίκες λειτουργούν πιο εγκεφαλικά αναζητώντας περισσότερα λεκτικά παρά οπτικά ερεθίσματα και για να φτάσουν στην κορύφωση της ερωτικής πράξης χρειάζονται σαφώς περισσότερο χρόνο από ότι ο μέσος άντρας.

Μια γυναίκα χρειάζεται να προσποιηθεί οργασμό όταν λόγω χρονικής πίεσης ή άγχους δεν προλαβαίνει να έχει ένα πραγματικό οργασμό. Για παράδειγμα , βιάζεστε να τελειώσετε την ερωτική πράξη γιατί πρέπει να βγείτε ή γιατί περιμένετε επισκέψεις. Καλύτερα να το αφήσετε για μια άλλη στιγμή που θα έχετε χρόνο μπροστά σας και θα είσαστε ήρεμοι να ασχοληθείτε πραγματικά και με τη δική της ικανοποίηση. Εάν μια γυναίκα πιέζεται κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής αναγκάζεται να προσποιηθεί οργασμό.

Εάν μια γυναίκα αναγκάζεται να προσποιείται τον οργασμό τότε μάλλον κάτι δεν γίνεται σωστά από τον ερωτικό της σύντροφο. Εάν μια γυναίκα δεν νιώθει άνετα με το σύντροφο της , εάν δεν της έχετε δείξει ότι σας αρέσει σαν γυναίκα , τότε δύσκολα μπορεί να αφεθεί και να απολαύσει την ερωτική πράξη. Σχεδόν όλες οι γυναίκες , ακόμα και αυτές με πολύ καλή εμφάνιση , έχουν ανασφάλειες για το σώμα τους ή για τις επιδώσεις τους στο κρεβάτι. Είναι αγχωμένες μήπως χαρακτηριστούν 'ψυχρές' ή 'ανοργασμικές' από το σύντροφο τους γι αυτό αναγκάζονται να προσποιηθούν και δυστυχώς δεν έχουν το θάρρος να πουν : Με συγχωρείς αγάπη μου , αλλά τα κατάφερα!

Μια γυναίκα λοιπόν, για να μπορέσει να αφεθεί πρέπει να νιώσει άνετα! Πως νιώθει άνετα; Μα εάν ο σύντροφος της τονίζει το πόσο όμορφη είναι , εάν της εκφράζει το θαυμασμό του για διάφορα μέρη του σώματος της ή αν της εκφράζει την ικανοποίηση του που είναι αποτέλεσμα της δικής της συμμετοχής στην ερωτική πράξη, τότε έχει γίνει το πρώτο βήμα. Με την αύξηση της αυτοπεποίθησης της μειώνονται οι οποιεσδήποτε αναστολές της αλλά και η οποιαδήποτε σκέψη που μπορεί να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της για την εμφάνιση της ή τις επιδόσεις της , αφήνοντας της έτσι πιο ελεύθερη να απολαύσει όλα αυτά που θα την οδηγήσουν στον οργασμό.

Ο γυναικείος οργασμός είναι πολύπλοκος! Άλλες γυναίκες έχουν οργασμό με κλειτοριδικό ερεθισμό και άλλες με κολπικό. Έχετε ανακαλύψει τον τύπο της ερωτικής σας συντρόφου; Την έχετε ρωτήσει ποτέ ; Το έχετε καταλάβει από τις αντιδράσεις της; Εάν μια γυναίκα που έχει οργασμό με κλειτοριδικό ερεθισμό, δεν λάβει τον ανάλογο ερεθισμό κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής , ότι και να κάνετε δεν πρόκειται να έχει οργασμό. Αυτό είναι βέβαιο. Οπότε , τι θα κάνει; Εάν δεν έχει το θάρρος να σας το ζητήσει ή εάν εσείς δεν το καταλάβετε από μόνοι σας, θα προσποιηθεί για να μη σας στεναχωρήσει και για να μην φανεί και η ίδια ψυχρή. Ναι , υπάρχουν γυναίκες που μπορούν να έχουν μόνο κλειτοριδικό οργασμό!

Τελικά , για να καταλάβει ένα άντρας εάν η σύντροφος του προσποιείται ή όχι πρέπει να καταλάβει πραγματικά τι είναι αυτό που την ικανοποιεί και να αισθανθεί τη διαφορά μεταξύ πραγματικού οργασμού και προσποιητού οργασμού. Για να επιτευχθεί ο οργασμός πρέπει να υπάρξουν τα ανάλογα προκαταρτικά , για όσο χρόνο χρειαστεί. Εάν δείτε πως η ανταπόκριση της σε κάτι καινούργιο που δοκιμάζετε είναι θετική τότε συνεχίστε το! Μιλήστε μαζί της , ρωτήστε την τη θέλει και τι δεν θέλει και λειτουργείστε ανάλογα.

Πως μπορείτε να καταλάβετε ότι η δική σας σύντροφος προσποιείται οργασμό;
Απλά ακούστε την! Εάν οι αντιδράσεις της είναι μηχανικές και μοιάζουν λιγάκι με απόσπασμα από ροζ ταινία...μάλλον προσποιείται!

Εάν οι αντιδράσεις της δεν έχουν καμία σχέση με το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα...τότε πάλι προσποιείται! Τι εννοούμε με αυτό; Εάν τη στιγμή που νομίζετε ότι έχετε βάλει τα δυνατά σας για να την ευχαριστήσετε δεν λαμβάνετε καμία λογική αντίδραση αλλά λαμβάνετε υπερβολικές αντιδράσεις σε στιγμές που δεν κάνετε και τίποτα το ιδιαίτερο , μάλλον κάτι θέλει να σας πει αλλά δεν το λέει με λόγια.

Βασικός προδότης , είναι η αναπνοή της. Οι γυναίκες προ οργασμού , κατά την διάρκεια και λίγο μετά (όπως και εσείς άλλωστε) αναπνέουν βαριά και γρήγορα. Τώρα θα πείτε : Καλά , δεν μπορεί να το προσποιηθεί και αυτό; Ναι σαφώς και μπορεί. Αλλά μια γυναίκα που έχει οργασμό χρειάζεται λίγο χρόνο για να ηρεμήσει και να επανέλθει η αναπνοή της στα κανονικά επίπεδα! Εάν τη μια στιγμή αναπνέει σαν να τρέχει σε μαραθώνιο και δευτερόλεπτα μετά είναι μια χαρά , τότε μάλλον προσποιήθηκε!

Ένταξη , την ανακαλύψατε! Γιατί προσποιείται λοιπόν ; Πολλές φορές το κάνει για το σύντροφο της. Οι γυναίκες πιστεύουν ότι το να ισχυριστούν ότι είχαν οργασμό είναι πολύ σημαντικό για τον σύντροφο τους , γιατί δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να του μειώσουν την αυτοπεποίθηση ή να του δημιουργήσουν την λανθασμένη εντύπωση ότι δεν τις ελκύει σαν άντρας. Το αποτέλεσμα είναι να μην ικανοποιούνται από την ερωτική πράξη ενώ οι άντρες να μην κάνουν κάτι να τις ικανοποιήσουν γιατί πολύ απλά νομίζουν ότι όλα είναι καλά και ωραία! Μια μεγάλη παρεξήγηση λοιπόν που δεν βοηθά κανέναν.

Εάν έχετε αμφιβολίες για το αν η δική σας ερωτική σύντροφος προσποιείται τότε μιλήστε ανοιχτά μαζί της. Ακούστε την χωρίς να είσαστε έτοιμοι να παρεξηγηθείτε ή μα νιώσετε τον ανδρισμό σας να μειώνετε κατακόρυφα! Ακούστε τι θέλει και πως το θέλει για να μπορεί να έχει οργασμό. Αφήστε την να σας δείξει τον τρόπο. Δεν είναι ντροπή. Ίσα - ίσα , μαθαίνετε και κάτι καινούργιο, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία!

Από την γυναικεία πλευρά , είναι κρίμα οι γυναίκες να μην αναζητούν την δική τους ερωτική απόλαυση φοβούμενες την επίκριση από τον σύντροφο τους. Δεν είναι ντροπή να πείτε την αλήθεια και σίγουρα δεν είναι ντροπή να ζητήσετε αυτό που θέλετε.

Όλα είναι θέμα επικοινωνίας και η ύπαρξη επικοινωνίας σε αυτό το τομέα θα χαρίσει και στους δυο σας την ικανοποίηση που πραγματικά ζητάτε!


Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 4.4 / 5 σε 48 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

LANOS74
στις 26/3/2005
1
Mόνο μια γυναίκα ξέρει...

Ενα πολύ καλογραμμένο άρθρο για ένα θέμα που απασχολεί όλους τους άντρες , άσχετα αν μερικοί δεν θέλουν ούτε καν να το σκέφτονται...

mili_vanili
στις 27/3/2005
2

Prepei na apeleutherothoume oi ginekes kai na mathoume na zitame auto pou theloume sto krevati.An den to kanome panta tha proispoioumaste.Kai emeis tha xasoume.Oi antres kala thn exoune.

veronica
στις 4/4/2005
3
Χρειάζεται πολλή δουλειά για την ικανοποίηση μιας γυναίκας!!!

Άψογο το άρθρο, αλλά πόσοι άντρες "καίγονται" πραγματικά να ικανοποιήσουν τη σύντροφό τους, ώστε να ψαχτούν τόσο στο θέμα αυτό για να ανακαλύψουν την αλήθεια;;;;;; Το θλιβερό είναι ότι οι γυναίκες δεν έχουν πάντα τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να ζητήσουν αυτά που θέλουν, φοβούμενες την παρεξήγηση!!

στις 8/4/2005
4
Επιστημονικα αποδεδειγμενο...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΜΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ....
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΤΥΧΕΙ ΕΚΤΟΣ... ΕΔΡΑΣ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ...

johnyemp1
στις 2/7/2005
5

Kai omos polloi koptontai.Mesa se aytous eimai kai ego.Dystixos eimai 25 kai den exo kataferei na kano mia gynaika na teleiosei

kitty22
στις 22/1/2007
6

μερικες γυναικες ομως πλησιαζουν τον οργασμο παρα πολυ κοντα αλλα τελικα δεν το καταφερνουν!ενω δηλαδη απολαμβανουν παρα πολυ ολη την διαδικασια του σεχ τελικα μετα και απο 20 λεπτα δεν μπορουν να ερθουν!τι φταιει αραγε?εξαιρετικο αρθρο!

Xtractor
στις 23/1/2008
7

Οταν βλεπεις τη κοπελα σου να βαριανασαινει, να τρεμει και να συσπαται ανεξελεγκτα η κοιλια της, να γυριζουν τα μισοκλειστα ματια της προς τα πανω, να μη μπορει να αρθρωσει λεξη για μερικα δευτερολεπτα και μετα σε αγκαλιαζει κοιτωντας σε με το πιο γλυκο της χαμογελο στα ματια και σου ψιθυρισει ''με ξεθεωνεις'', ''με τρελλαινεις'' ή καποιο παρομοιο γλυκολογο και μενει χωμενη στην αγκαλια σου........τοτε δεν υπαρχει λογος να σκεφτεσαι οτι μπορει να προσποιειται....ο πραγματικος γυναικειος οργασμος εχει και το ''μετα'',στο οποιο εκδηλωνονται πολυ πιο εντονα τα συναισθηματα...Εαν αυτο δεν ειναι εφικτο μονο με κατανοηση και ωριμη συζητηση λυνεται το προβλημα.... πολυ ωραιο αρθρο Μυρτω!

ApiastosStnFaka
στις 17/1/2010
8

Πάρα πολύ καλά δουλεμένο Μυρτώ...υπήρξαν φορές που δεν είχα φέρει γυναίκα σε οργασμό και με άγχωνε μερικές φορές αλλά εντάξει τ έχω ξεπεράσει πλέον...

ApiastosStnFaka
στις 17/1/2010
9

Πάρα πολύ καλά δουλεμένο Μυρτώ...υπήρξαν φορές που δεν είχα φέρει γυναίκα σε οργασμό και με άγχωνε μερικές φορές αλλά εντάξει τ έχω ξεπεράσει πλέον...και πήρα και μερικές χρήσιμες συμβουλές

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή