Ένας ωραίος τρόπος για να... χάσετε τα μαλλιά σας!

Από: Μυρτώ | Διαβάστηκε 3755 φορές
Οι φαλακροί άνδρες που αισθάνονται σίγουροι για την εμφάνιση τους και πιστεύουν στον εαυτό τους μπορούν να κερδίσουν πολλά περισσότερα στον εργασιακό τομέα και να βελτιώσουν αισθητά τα οικονομικά τους.

Όπως προκύπτει από σχετική έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Χονγκ Κονγκ όσο περισσότερα κερδίζει ένας άνδρας τόσο περισσότερα μαλλιά χάνει.
Το 95% αυτών που κερδίζουν 5.700 δολάρια ΗΠΑ το μήνα ή και περισσότερα παραπονούνται ότι χάνουν τα μαλλιά τους, ενώ απώλεια μαλλιών έχει μόλις το 35% αυτών που κερδίζουν μέχρι 650 δολάρια το μήνα.
Οι ερευνητές ανακάλυψαν επίσης ότι οι άνδρες που εργάζονται στον οικονομικό και νομικό τομέα είναι πιθανότερο να χάσουν γρήγορα τα μαλλιά τους καθώς 1 στους 5 δηλώνει ότι σύντομα θα είναι φαλακρός.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι η δεύτερη κατηγορία εργαζομένων με "μεγάλες απώλειες" στο τριχωτό της κεφαλής, με 15% να δηλώνει ότι χάνουν συνεχώς μαλλιά, αμέσως μετά έρχονται οι εργαζόμενοι στον ιατρικό και νοσηλευτικό τομέα.

Περισσότεροι από 2.200 άνθρωποι έλαβαν μέρος στην έρευνα που πραγματοποίησε η διαδικτυακή υπηρεσία MSN και η εταιρία Svenson που ειδικεύεται στις εμφυτεύσεις μαλλιών.
Η ειδική επί θεμάτων τριχοφυΐας Κριστίνα Γιενγκ δήλωσε στη εφημερίδα South China Morning Post ότι τα υψηλόμισθα άτομα αντιμετωπίζουν περισσότερη πίεση και άγχος στην εργασία τους, παράγοντες που συμβάλλουν στην τριχόπτωση.

Τέλος το 40% των ερωτηθέντων, οι οποίοι απάντησαν ότι χάνουν ταχύτατα τα μαλλιά τους, κοιμούνται λιγότερο από 4 ώρες στη διάρκεια της νύχτας.

Πηγή: www.typos.com.cy

Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 3.5 / 5 σε 2 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή