Τρίχες!

Από: Μυρτώ | Διαβάστηκε 8729 φορές
Εάν έχετε γκρίζες τρίχες και δεν θέλετε να φαίνονται θα μπορούσατε να τις περάσετε με ειδική βαφή μαλλιών για άντρες , ειδικά όταν είναι λίγες. Κανένας δε θα το προσέξει και εσείς θα φαίνεστε νεότεροι!

Εάν έχετε προσέξει γκρίζες τρίχες στο μουστάκι ή στο μούσι σας μπορείτε πάλι να τις καλύψετε με ειδική βαφή ειδικά σχεδιασμένη για τις τρίχες του αντρικού προσώπου.

Εάν αρχίσατε να κάνετε φαλάκρα τότε κόψτε τα μαλλιά σας κοντά. Επιλέξτε ένα μοντέρνο κούρεμα εάν το πρόβλημα σας είναι σχετικά μικρό και σε περίπτωση που χάνετε πολλά μαλλιά και το σχήμα του προσώπου σας το επιτρέπει μη διστάσετε να ξυρίσετε όλο το κεφάλι. Σας δίνει προσωπικότητα!

Μην ξεχνάτε ποτέ να κουρεύετε τις τρίχες στα ρουθούνια ή στα αυτιά σας! Είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία η οποία σας απαλλάσσει από τις αντιαισθητικές αυτές τρίχες.

Εάν οι τρίχες στην πλάτη σας έχουν αρχίσει να σας χαλάνε τη διάθεση θα μπορούσατε να επισκεφτείτε μια αισθητικό και να τις αφαιρέσετε με κερί αποτρίχωσης ή ακόμα καλύτερα θα μπορούσατε να τις αφαιρέσετε ριζικά και μόνιμα σε κάποιο ινστιτούτο αισθητικής.
Sxeseis.Care&Fashion


Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 3.7 / 5 σε 3 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

Giorgos1980
στις 13/8/2005
1
?

Ποιο ειναι το σχημα του προσωπου δηλαδη ωστε να μπορεις να κανεις κοντα τα μαλλια σου η να ξυρισεις?

thiseas1963
στις 4/10/2006
2
βαφή μούσι

Που υπάρχουν ειδικές βαφές για το ανδρικό πρόσωπο; Τα χρωμοσαμπουάν για το κεφάλι δεν κάνουν;

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή