Ξυριστηκή μηχανή!

Από: Μυρτώ | Διαβάστηκε 10862 φορές
Πολλοί άντρες λόγω των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητας , της έλλειψης χρόνου και της ευκολίας προτιμούν να χρησιμοποιούν ηλεκτρική ξυριστική μηχανή αντί για τα πιο παραδοσιακά ξυραφάκια. Ξέρετε ότι η ξυριστική μηχανή ταλαιπωρεί το δέρμα σας;
Εάν δεν προτίθεστε να αλλάξετε τη ηλεκτρική σας ξυριστική μηχανή με ξυραφάκι , τουλάχιστον όταν την χρησιμοποιείτε φροντίστε πάντα το δέρμα σας να είναι απόλυτα στεγνό και τεντώνετε το δέρμα σας με το χέρι σας ενόσω ξυρίζεστε. Με αυτό τον τρόπο το δέρμα σας ταλαιπωρείτε λιγότερο.
Εάν έχετε πρόβλημα ακμής τότε η ξυριστική μηχανή είναι καλύτερη λύση για εσάς. Σε αυτή τη περίπτωση το ξυραφάκι θα ήταν καταστροφικό για την επιδερμίδα του προσώπου σας.
Συντηρείτε την ξυριστική σας μηχανή σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και μη ξεχνάτε να την καθαρίζετε. Ποτέ μην ξυρίζεστε με την ηλεκτρική μηχανή πάνω από ένα νιπτήρα γεμάτο με νερό γιατί όπως ξέρετε ο ηλεκτρισμός και το νερό...δεν κάνουν τον καλύτερο συνδυασμό!


Sxeseis.Care&Fashion

Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 3.2 / 5 σε 11 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

στις 16/4/2005
1
Υπάρχουν και ηλεκτρικές μηχανές που ξυρίζουν με νερό!

Αυτό ισχύει για τις ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές που ξυρίζουν ΜΟΝΟ στεγνό πρόσωπο. Φυσιολογικό είναι να ερεθίζεται το πρόσωπο. Αλλά εδώ και μερικά χρόνια κυκλοφόρησαν και ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές που έχουν ενσωματομένη κρέμα ξυρίσματος και ξυρίζουν και με υγρό πρόσωπο και δεν έχεις πρόβλημα να πάθεις ηλεκτροπληξία όταν ξυρίζεσαι στο νεροχύτη γιατί δουλεύουν με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και δεν χαλάνε με το νερό!

στις 22/4/2005
2
Γιατί δεν εμφανίζονται οι αξιολογήσεις;

Γιατί δεν εμφανίζονται τα σχόλια των αναγνωστών ενώ υπάρχουν και για να τα δούμε πρέπει να φτιάξουμε ένα καινούργιο σχόλιο;

Ineedyou2005
στις 30/12/2005
3
Το ξυραφάκι.

Εγώ προτιμάω το ξύσρισμα με το πραδοσιακό
ξυραφάκι και πάντα βρίσκω χρόνο να το κάνω.
Απλά όσοι χρησιμοποιύν τις ηλεκτρικές ξυριστικές
μηχανές το κάνουν είτε για ευκολία ή επειδή βα-
ριούνται να χρησιμοποιήσουν το ξυραφάκι.

στις 28/4/2006
4

Εγω παντως με το ξυρισμα ποτε δε τα πηγαινα καλα...
Αλλα θα γινει τροπος ζωης σε λιγες μερες...!!

panagiotis_75
στις 22/10/2009
5

Ξέρει κανείς να προτείνει καμιά καλή ξυριστική μηχανή??

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή