βεερ αψαδεμυ !

Από: Μυρτώ | Διαβάστηκε 4439 φορές
Από το gourmed.gr


Το Beer Academy, ήταν η πρώτη μπυραρία που άνοιξε στην Αθήνα και ανέλαβε το δύσκολο έργο της μύησης των Αθηναίων στα μυστικά της μπύρας. Σε μια περίοδο όπου όλοι γνώριζαν δυο με τρεις ετικέτες μπύρας, το Beer Academy προσέφερε έναν κατάλογο με 700 διαφορετικές μάρκες, πρωτότυπα μπουκάλια, ποτήρια αλλά και ένα μενού ειδικά για να ταιριάζει με τις μπύρες του.

Έκτοτε πέρασαν δώδεκα περίπου χρόνια, το Beer Academy επεκτάθηκε και απέκτησε συνολικά έντεκα καταστήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει 6 draft (Jever, Veltins, Maisels, Kronenbourg, Newcastle και Guiness) και πάνω από 50 ετικέτες σε μπουκάλια. Το μενού βέβαια είναι αυτό που αρμόζει σε μια τέτοια μπυραρία: κατά βάση γερμανικό με μερικά ελληνικά πιάτα και με μεγάλη ποικιλία σε μαγειρευτά κρέατα. Διαβάστε την Academy Report, την εφημερίδα – κατάλογο, και αποφασίστε ποιο συνδυασμό πιάτων και μπύρας θα προτιμήσετε, αν και πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το περίφημο χοιρινό κότσι που σιγοψήνεται επί επτά ώρες καθώς και το οσομπούκο, το κομμάτι από μοσχαρίσιο πόδι που ψήνεται μέσα σε μπόλια και σερβίρεται με τηγανητά κρεμμύδια.

Σας προτείνουμε

Μύδια αχνιστά σβησμένα με κρασί με Maisels Weisse
"Ποικιλία για τολμηρούς" (συνδυασμός καυτερών μεζέδων) με Jever (Bitter Pils)

Κότσι χοιρινό ψημένο για 7 ώρες, με πικάντικη συνταγή με Veltins
Διευθύνσεις καταστημάτων: Λ. Κηφισίας 336 & Καρελά 45, Χαλάνδρι (τηλ. 210-6817170), αλλά και σε άλλα εννέα καταστήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με - / 5 σε 0 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

Psy-Ery
στις 19/5/2005
1
Επίσης...

Επίσης...είναι καταπληκτικό και ένα άλλο πιάτο τους. Λέγεται "τσάρος". όποιος δοκιμάσει θα με θυμηθεί.

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή