Πρασινες ταλιατελες με μανιταρια!

Από: Μυρτώ | Διαβάστηκε 3198 φορές
Υλικά: 250 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
300 γρ. κομμένα σε φέτες ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
τριμμένη ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
άσπρο ΠΙΠΕΡΙ
250 γρ. πράσινες ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ
2 ΚΥΒΟΙ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ KNORR "ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ & ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ"

Τρόπος παρασκευής

1.Μαραίνετε σε αντικολλητικό σκεύος αχνίζετε τα μανιτάρια σε μέτρια φωτιά 10’-15’ μέχρι να απορροφηθούν όλα τους τα υγρά. Πασπαλίζετε με αρκετό πιπέρι και τα αφήνετε ανακατεύοντας μερικά λεπτά ακόμη στη φωτιά.

2.Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και τους Κύβους Μυρωδικών KNORR. Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε τη σάλτσα να σιγοβράσει λίγα λεπτά ακόμα.

3.Στο μεταξύ βράζετε και σουρώνετε τις ταλιατέλες. Όσο είναι ακόμα ζεστές, τις ρίχνετε μέσα στη ζεστή ακόμα σάλτσα και ανακατεύετε ελαφρά. Σερβίρετε αμέσως, πασπαλίζοντας με μπόλικη παρμεζάνα τριμμένη.
Aπό gma-nitsa.gr

Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 3 / 5 σε 1 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή