σμοκευ ευες β Δημιουργείστε το τέλειο βλέμμα!

Από: Μυρτώ | Διαβάστηκε 10234 φορές
Τελικά είναι πολύ πιο εύκολο από ότι νομίζουμε !Μπορούμε και εμείς να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε το υπέροχο βλέμμα που βλέπουμε στα περιοδικά χωρίς να ήμαστε επαγγελματίες μακιγιέρ αρκεί να έχουμε τα απαραίτητα προϊόντα και την διάθεση να δημιουργήσουμε το τέλειο!

Για τα Smokey eyes , αυτό το σέξι μακιγιάζ των ματιών με την έντονη μαύρη σκιά χρειαζόμαστε τα ακόλουθα :

Μαύρο eyeliner
Μαύρο μολύβι και σκιά
Μαλακό βουρτσάκι σκιάς
Μάσκαρα για μακριές βλεφαρίδες
Άσπρη σκιά με γκλίτερ
Υγρό μέικ -απ που απλώνεται με σφουγγαράκι
Κονσίλερ και πούδρα

Απλώνουμε το κονσίλερ καλά κάτω από τα μάτια . Ακολουθούμε τη διαδικασία που ξέρουμε για να καλύψουμε και το υπόλοιπο πρόσωπο με το μεικ- απ στους τόνους που συνηθίζουμε.

Με το μαύρο μολύβι σχεδιάζουμε το περίγραμμα του κάτω βλέφαρου από την εσωτερική γωνία προς την εξωτερική. Χρησιμοποιήστε το μαλακό βουρτσάκι για να απλώσετε τη μαύρη σκιά πάνω από τη γραμμή που τραβήξατε με το μολύβι σας.

Σιγουρευτείτε πως η σκιά έχει απλωθεί ομοιόμορφα.

Απλώστε τη μαύρη σκιά στο πάνω βλέφαρο στο καλύπτοντας το περίγραμμα του ματιού σας έως τις άκρες. Με καθαρό βουρτσάκι , απλώστε την άσπρη γκλίτερ σκιά σε όλο το υπόλοιπο μάτι.

Ήρθε η ώρα για τη μάσκαρα. Περάστε μια στρώση μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες και μετά απλώστε ξανά με το μαλακό βουρτσάκι σας ακόμα μια μικρή ποσότητα μαύρης σκιάς. Ξαναπεράστε μάσκαρα και στο κάτω και στο πάνω βλέφαρο.

Τέλος τραβήξτε μια σταθερή γραμμή eye liner και είστε έτοιμη!

Μην ξεχνάτε ότι επειδή το χρώμα στα μάτια είναι αρκετά έντονο , το κραγιόν που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να είναι σε απαλό καφέ χρώμα. Επίσης οι τόνοι του ρουζ θα πρέπει να είναι εξίσου απαλοί.
Μην ξεχνάτε ότι μια πολύ λεπτή γραμμή χωρίζει το εντυπωσιακό από το υπερβολικό μακιγιάζ, γι αυτό κάθε φορά φροντίστε να τονίζετε ιδιαίτερα μόνο ένα σημείο του προσώπου σας. (σε αυτή την περίπτωση τα μάτια!)

Είσαστε έτοιμες!

Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 4 / 5 σε 10 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή