Πόσο ασφαλείς είναι οι γνωριμίες μέσω Internet ; Quest Text

Κυκλοφορεί η φήμη ότι όσοι γνωρίζονται μέσα στο διαδίκτυο είναι παράξενοι και περίεργοι τύποι! Πολλές φορές έχουμε ακούσει την φράση : Ποιος νορμάλ άνθρωπος θα έκανε μια σχέση από ένα site γνωριμιών , μάλλον κάτι δεν πάει καλά! Η αλήθεια είναι ότι πολλοί άνθρωποι , ακόμα και εμείς οι ίδιοι που βρισκόμαστε καθημερινά σε sites γνωριμιών , δημοσίως κατακρίνουμε αυτό τον τρόπο δημιουργίας σχέσης και σχεδόν ποτέ δεν παραδεχόμαστε ανοιχτά ότι έστω και μια φορά στην ζωή μας το internet ήταν το μέσο για την δημιουργία μιας σχέσης μας.
Οι γνωριμίες μέσω Internet δεν διαφέρουν από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο γνωριμίας.
Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να είσαστε όσο πιο ασφαλείς γίνεται στις γνωριμίες σας μέσω Ιnternet διαβάστε τις σχετικές οδηγίες στο άρθρο ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ INTERNET DATING ή για να μάθετε περισσότερα επισκεφτείτε την κατηγορία Ιντερνετ γνωριμίες.

Στην πραγματικότητα οι οδηγίες αυτές είναι αποτέλεσμα κοινής λογικής την οποία χρησιμοποιούμε σε οποιαδήποτε γνωριμία μας με άτομα από άγνωστο περιβάλλον. Η βασικότερη ίσως οδηγία για την ασφάλεια σας είναι να φροντίστε την πρώτη φορά που θα κανονίσετε μια συνάντηση να την κανονίσετε σε ένα δημόσιο χώρο , με κόσμο. Μην απομονώνεστε και μην απομακρύνεστε με αγνώστους! Τόσο απλά , τόσο καλά!