σχεσενγερ

Τι είναι ο Sxesenger;

Ο δικός μας Sxesenger , ένα εσωτερικό σύστημα messenger ( άμεσης κλίσης για συνομιλία με ένα άλλο μέλος) που σας δίνει τη δυνατότητα να καλέσετε τους φίλους σας σε συνομιλία ανά πάσα στιγμή αρκεί οι φίλοι σας να είναι on-line τη συγκεκριμένη στιγμή! Είναι πανεύκολος στη χρήση!
Πως λειτουργεί o Sxesenger ;

Για να καλέσετε ένα άλλο μέλος σε ζωντανή ένα – προς – ένα συνομιλία θα πρέπει να ακολουθήσετε τις εξής οδηγίες :

Στην Κεντρική Σελίδα του Sxeseis.gr , στο πάνω μέρος εμφανίζονται τα κουμπιά αυτόματων λειτουργιών ( 9 στο σύνολο). Όταν ακουμπήσετε το ποντίκι σας πάνω στο κάθε κουμπί σας εμφανίζεται η περιγραφή της λειτουργίας του. Επιλέξτε το 8ο κουμπί στη σειρά (από αριστερά προς δεξιά) με την περιγραφή Λίστα φίλων – Sxesenger.
Kάντε κλικ στο κουμπί και θα εμφανιστεί μπροστά σας η Λίστα Φίλων σας. (σχετική βοήθεια με την Λίστα φίλων θα βρείτε στην ανάλογη ενότητα). Κάντε κλικ στο on-line μέλος από την Λίστα Φίλων σας που θέλετε να καλέσετε. Θα ανοίξει μπροστά σας ένα παράθυρο με τις ακόλουθες επιλογές :

• Κλήση μέσω Sxesenger
• Αποστολή Προσωπικού Μηνύματος
• Εμφάνιση Προφίλ
• Αφαίρεση από την Λίστα Φίλων
• Εισαγωγή – διόρθωση σχολίων

Επιλέξτε τον σύνδεσμο : Κλήση μέσω Sxesenger
Θα ανοίξει μπροστά σας το παράθυρο του Sxesenger , ενώ ταυτόχρονα το μέλος που καλέσατε θα ενημερωθεί για την κλήση σας. Εάν την αποδεχτεί , θα εμφανιστεί μήνυμα της αποδοχής της κλήσης. Εάν την απορρίψει , θα εμφανιστεί επίσης μήνυμα απόρριψης της κλήσης σας. Από την στιγμή που το άλλο μέλος αποδέχτηκε και συνδέθηκε , μπορείτε στο κουτί που εμφανίζεται στο κάτω μέρος του παραθύρου του Sxesenger να γράψετε το κείμενο σας προς το μέλος. Θα δείτε τις απαντήσεις του στην οθόνη του παραθύρου.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Για να καλέσετε ένα άλλο μέλος μέσω του Sxesenger με αυτό τον τρόπο πρέπει το μέλος να είναι καταχωρημένο στην Λίστα φίλων σας και να είναι on – line.

Μπορείτε να καλέσετε ένα μέλος που δεν είναι καταχωρημένο στη Λίστα Φίλων σας μέσω του Sxesenger από το αντίστοιχο εικονίδιο στις αναζητήσεις μελών.