Άντρες και πορνογραφία...από τα μάτια των γυναικών!

Από: Μυρτώ | Διαβάστηκε 19042 φορές
Ποια γυναίκα δεν έχει θυμώσει στη θέα κάποιου πορνογραφικού περιοδικού ή μπροστά στην συλλογή ταινιών ροζ περιεχομένου του αγαπημένου της! Ποια γυναίκα δεν έχει νιώσει να απειλείται από την κάθε γυμνή ή ημίγυμνη κουκλάρα που ποζάρει προκλητικά και ανεβάζει την θερμοκρασία του κάθε αρσενικού; Άντρες και πορνογραφία λοιπόν, μέσα από τα μάτια των γυναικών! Απολαύστε…

Μια μεγάλη μερίδα αντρών έχουν τις δικές τους , ξεχωριστές, μικρές απολαύσεις που παραπέμπουν σε sites στο διαδίκτυο , σε γνωστά περιοδικά (βλ.Playboy και λοιπά του είδους) , στο πριβέ δωμάτιο του βίντεο κλαμπ της γειτονιάς και άλλα τέτοια παρόμοια. Η βιομηχανία της πορνογραφίας έχει μπει σε παντού προς τέρψη του καθενός που έχει τα ανάλογα γούστα. Πως αισθάνονται όμως οι γυναίκες που είναι οι ερωτικές σύντροφοι των προαναφερομένων κυρίων;

Οι περισσότεροι άντρες ισχυρίζονται ότι έχουν την ανάγκη της οπτικής διέγερσης πράγμα που αν και αποδεκτό προβληματίζει και εκνευρίζει την εκάστοτε ερωτική σύντροφο τους η οποία πιθανό να αναρωτηθεί και με το δίκαιο της : Εγώ δηλαδή εδώ τι παριστάνω; Δεν μπορώ να του προσφέρω οπτική διέγερση; Δεν είμαι αρκετά όμορφη; Δεν είμαι αρκετά προκλητική ; Μήπως τελικά ψάχνει κάτι άλλο για να είναι ευχαριστημένος σεξουαλικά;

Και κάπως έτσι ξεκινά η ανασφάλεια! Η κάθε γυναίκα συγκρίνει τον εαυτό της με τις επαγγελματίες του είδους και τον βρίσκει ελλιπή. Κάτι το στήθος που δεν κοιτάει το Θεό (οι νόμοι της βαρύτητας γαρ...) , κάτι η γάμπα που δεν είναι χυτή και δύο μέτρα μάκρος , (αχ αυτή η άτιμη η Μεσογειακή κατατομή...) κάτι εκείνη η αδυναμία της μόνιμης διαθεσιμότητας και ετοιμότητας για σεξ , την κάνουν να αισθάνεται η τελευταία των Μοϊκανών που δεν την φτάνουν οι οικονομίες για να βάλει σιλικόνη και να προχωρήσει επιτέλους σε εκείνη τη λιποαναρρόφηση που θα της έδινε εκείνο το Θεϊκό το σώμα της γυναίκας στη φωτογραφία!

Ωραία , ας πούμε ότι με το σώμα δεν έχει πρόβλημα. Πως μπορεί να συναγωνιστεί τα κόλπα και τις ... γνώσεις των γνωστών και αγνώστων πορνοστάρ που έχουν στοιχειώσει τη σεξουαλική της ζωή; Το χειρότερο έρχεται όταν ο κάθε Μπάμπης και ο κάθε Λάμπης , επηρεασμένος από την πλύση εγκεφάλου έρχεται να την παρακαλέσει για τρία και swinging με την γνωστή δικαιολογία : Μα γιατί δεν θες αγάπη μου; Όλες το κάνουν πια!

Όλες , ποιες όλες ; Αναρωτιέται η κάθε δύσμοιρη πορνογραφόπληκτη σκεπτόμενη ότι μήπως τελικά έχει μείνει χιλιάδες χρόνια πίσω από την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους; Τελικά , είτε αναγκάζεται να ενδώσει στο προτεινόμενο τρίο που πιθανό να της αρέσει τόσο πολύ που να χαιρετήσει το Μπάμπη και να τα φτιάξει με τη Ρούλα που σημειωτέων δεν έχει παράλογες απαιτήσεις , είτε να πει ‘άντε γεια’ στο Μπάμπη και να αρχίσει να αναρωτιέται που πήγαν τελικά οι άντρες στη σημερινή κοινωνία; Βέβαια , υπάρχει και εκείνη η κατηγορία γυναικών , που θα βάλει τις φωνές στο Μπάμπη και θα του απαγορεύσει να βλέπει το παραμικρό ...αν δεν φοράει ζιβάγκο! Έτσι ο Μπάμπης , θα αναγκαστεί κρυφά και σε ώρες που λείπει η καλή του να ανατρέξει στο διαδίκτυο , να αναζητήσει γρήγορο και εγγυημένο cyber – sex ή έστω μια τηλεφωνική χότ επαφή με τον τηλεφωνητή γνωστής εταιρείας (που εδρεύει στα νησιά Καϋμάν....10 € τα δέκα δευτερόλεπτα) έτσι για την εμπειρία!

Μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά δεν είναι. Χιλιάδες ζευγάρια υποφέρουν με αυτό τον τρόπο γιατί πολύ απλά δεν έχουν βρει τη χρυσή τομή στο τομέα αυτό. Το οποιοδήποτε υλικό αισθησιακού περιεχομένου μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί από ένα ζευγάρι σας μια μέθοδος εμπλουτισμού της σεξουαλικής τους ζωής , αλλά όταν ο ένας από μόνος τους καταφεύγει στην πορνογραφία ο άλλος νιώθει ελλιπής και ανεπιθύμητος. Ίσως οι άντρες δεν έχουν κάνει τις γυναίκες να καταλάβουν ότι η επιθυμία τους αυτή δεν τις αναιρεί σαν γυναίκες και δεν τις βάζει στο περιθώριο. Σίγουρα , δεν έχουν εξηγήσει ότι με το να δουν μια άλλη γυναίκα γυμνή σε ένα περιοδικό ή μια ερωτική ταινία , δεν ψάχνουν κάτι άλλο ή δεν το κάνουν γιατί δεν είναι ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή με τη σύντροφο τους. Συνήθως, οι γυναίκες δεν αγοράζουν τα αντίστοιχα περιοδικά γιατί δεν είναι τόσο οπτικές όσο οι άντρες. Πολλές γυναίκες μάλιστα βρίσκουν την πορνογραφία ενοχλητική ή χυδαία. Δεν θα έπρεπε ο ερωτικός τους σύντροφος να το σκέφτεται αυτό ;

Πως αντιμετωπίζει μια γυναίκα ένα άντρα που είναι εθισμένος στο σπορ της πορνογραφίας; Σε πρώτο στάδιο , δεν πρέπει να του δίνει ιδιαίτερη σημασία και δεν πρέπει να του κάνει σκηνές. Οι άντρες είναι σαν τα παιδιά , όσο πιο πολύ τους απαγορεύετε να κάνουν κάτι τόσο πιο πολύ το κάνουν! Αδιαφορήστε , κάποια στιγμή θα του περάσει. Ακόμα και αυτό το θέμα , εξαντλείται!

Μπορείτε να παίξετε μαζί του χρησιμοποιώντας το χόμπι του σαν ένα τρόπο για να μάθετε τι πραγματικά του αρέσει ή δεν του αρέσει από αυτό που βλέπει και χρησιμοποιήστε το κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης προς δικό σας όφελος!

Μην αισθάνεστε σε καμία περίπτωση ότι απειλήστε από μια φωτογραφία ή μια ταινία. Για όνομα του θεού. Τα μάτια τα έχουμε για να βλέπουμε και το ωραίο σίγουρα ποτέ δεν περνάει απαρατήρητο. (και σε άντρες και σε γυναίκες!) Εάν εσείς δείτε ένα πανέμορφο άντρα με τέλειους κοιλιακούς και με τα ιδανικά μπροστά , θα παρατήσετε το σύντροφο σας; Φυσικά και όχι. Το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και γι αυτόν. Τώρα, εάν αυτή η κατάσταση σας ενοχλεί ή σας προσβάλλει σα γυναίκα δεν έχετε παρά να το συζητήσετε με το σύντροφο σας και να βρείτε μια λύση για το πώς θα χειριστείτε αυτό το πρόβλημα.

Εάν πάλι δεν μπορείτε να αντέξετε αυτή την κατάσταση συναισθηματικά και δεν μπορείτε να βρείτε μια λύση , τότε ο συγκεκριμένος άντρας που έχετε δίπλα σας μάλλον δεν είναι ο κατάλληλος για εσάς!

Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 3.8 / 5 σε 48 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

katerina22
στις 18/4/2005
1

Μυρτώ μου με σώζεις!
Έχω ακριβώς αυτό το πρόβλημα με το σύντροφο μου, ο οποίος βέβαια δεν είναι εθισμένος στο σπορ,απλά το ανακάλυψα τυχαία με απογοήτευσε,και έκανε μεγάλο κακό στη σχέση μας.
Δεν μπορώ να με διαννοηθώ να πάω πάσο και να περιμένω πότε θα του περάσει.Σαφώς και με θίγει σαν γυναίκα,απ'τη στιγμή που έχει σχέση μαζί μου υποτίθεται ότι τον καλύπτω και δεν χρειάζεται τέτοιου είδους...υλικό.
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να δούμε μαζί μια αλλά όχι και μόνος του ή με φίλους του.
Επιτέλους ας ωριμάσουμε λίγο.Τί είναι δηλαδή;Αγοράκια 15 χρονών είναι που βλέπουν πρώτη φορά στήθος και κάνουν έτσι;
Όσο για το μάτια έχουμε και θαυμάζουμε το ωραίο
συμφωνώ απολύτως.Αλλά το ωραίο απέχει πολύ απ'το χυδαίο και το θαυμάζω απέχει επίσης πολύ το βλέπω την κάθε ...εκδιδόμενη(να το πω κομψά) και αυνανίζομαι(και πάλι κομψά)βλέποντας την ενώ παράλληλα έχω σχέση.
Αυτά!Ουφ...μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι πάλι!
Α!Και κάτι τελευταίο!Όσον αφορά τις δίμετρες και τα κόλπα τους.Κορίτσια μη μασάτε.Θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να κάνουν εξίσου καλά κόλπα αρκεί να αισθανθουν άνετα,ο μ ο ρ φ α και α σ φ α λ ε ί ς με τη σχέση τους.Όσο για τα τριο τι να πω;No commends! Όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές μου απόψεις,ο καθένας ορίζει μόνος του τη σχέση του και τα όρια της!
Μυρτώ συγχαρητήρια για το υπέροχο αρθρο σου!
Με εκτίμηση
Κατερίνα

στις 18/4/2005
2
Η αλλη πλευρα του φεγγαριου

Δεν ειναι Μυρτω μου μονο το πως ειναι ειδωμενη απο τα ματια των γυναικων η πορνογραφια και η χρηση της απ τους ανδρες τους αλλα τι επιπτωσεις μπορει να εχει στην ψυχολογια και την σεξουαλικοτητα των ιδιων των ανδρων καποιες φορες

Η αλλη πλευρα του φεγγαριου που ειναι σκοτεινη και ποναει.
Καταστρεφει ζωες και σχεσεις.

Ναι μπορει σε ανθρωπους (ανδρες και γυναικες) που εχουν αποδεχτει τον εαυτο τους που ειναι συμφιλιωμενοι με την σεξουαλικοτητα τους και που δεν κουβαλανε την πεπειθηση οτι υστερουν να ειναι το οποιο αισθησιακο εως πορνογραφικο υλικο ειτε ενα "βοηθημα"ειτε ενα "συμπληρωμα" ειτε ενα "παιχνιδι" ειτε και απλα… «χαβαλες» ειτε κατα μονας ειτε με τους φιλους του, ειτε στο ζευγαρι και ναι τοτε δεν νομιζω πως "κινδυνευει" κανεις και βεβαια συμφωνω με τους τροπους " αντιμετωπισης" του φαινομενου που αναφερονται στο αρθρο σου.

Προσωπικα κατω απο τις παραπανω προυποθεσεις δεν ενοιωσα ποτε ουτε θιγμενη, ουτε οτι υστερω και ετσι ο συντροφος μου "χαζευει" τις "ψευτικες" καρακουκλαρες, ουτε θυμο ενοιωσα η ενοχληση.

Θα μπορουσα να το θεσω γενικα...μα οχι...θα κανω καταθεση ψυχης και θα πω πως κατι άλλο που διαπιστωσα και βιωσα καποια στιγμη σε καποια σημαντικη σχεση (την σημαντικοτερη της ζωης μου) μου με πονεσε πολυ με και με σημαδεψε!
Κι αν καποιος που τον αφορα τυχει και το διαβασει ας με συγχωρισει μα για καποια πραγματα η λυτρωση ερχεται( οχι η δικη μου) μονο αν το μαχαιρι μπει βαθια ως το κοκκαλο!

Αυτη η αλλη σκοτεινη πλευρα λοιπον του φεγγαριου εχει να κανει με ανθρωπους αξιολογους και με ευαισθητους ψυχες- αυτο ειναι το πλεον σιγουρο πιστεψτε με- που στην τρυφερη ηλικια της εφηβειας τους, την εποχη του "ανδρωματος" τους ειχαν μια "κακη" εμπειρια, που εισεπραξαν απορριψη ισως, ειρωνεια και χλευασμο, που θεωρησαν οτι υστερουν-ξερουμε ποσο καθοριστικα ειναι αυτα στην διαμορφωση της σεξουαλικης μας ταυτοτητας και μαλιστα πολυ περισσοτερο στους ανδρες-!
Ανθρωποι που στην πραγματικοτητα δεν υστερουν πουθενα κι ομως ετσι πιστεψαν για καποιους λογους και κλειστικαν στο καβουκι τους αποφευγοντας συστηματικα να γευτουν την χαρα, το μεγαλειο του σμιξιματος δυο σωματων.

Ξεχωρισαν μεσα το μυαλο τους την ενωση της ψυχης από κεινη του σωματος…δεν δισταζουν να δωσουν την ψυχουλα τους μα ….όταν σ αυτό το δωσιμο φτανει η στιγμη να συμμετασχει και το σωμα….τοτε …..τοτε τα πραγματα γινονται δυσκολα!Ακατορθωτα!
Τοτε ερχεται πρωτο πλανο η κακη εμπειρια η στρεβλη εικονα…..
Το σωμα είναι υγιες και φυσιολογικο ζητα ότι δικαιουται…διψαει και πειναει και πρεπει να χορταστει…μα ο φοβος και οι στρεβλες πεπειθησεις βαζουν φρενο….και τοτε πρεπει να βρεθει ενας τροπος να βρεθει ενα υποκαταστατο…..
Τοτε αυτό το υλικο αντικαθιστα το σμιξιμο του κορμιου με ένα άλλο κορμι το χορτασμα μεσα από αυτό το σμιξιμο και το ξεδιψασμα, και όχι μια φορα και όχι δυο φορες και όχι δεκα η εικοσι μα μια ζωη ολακερη…..μα με τουτο το υλικο οσο καλοδουλεμενο και αν και οσο και αν στιγμιαια θα προσφερει εκτονωση, διατρεβλωνεται ακομα περισσοτερο ο ερωτας η το σεξ (όπως θελετε πειτε το!)
Σωματα τελεια, παντα σε ετοιμοτητα σαν μηχανες να δωσουν και να παρουν μια ηδονη επιπλαστη, μηχανικη, προστυχα και φτηνα δωσμενη, αγοραια…..και τοτε δημιουργειται ενας φαυλος κυκλος γιατι σαφως δεν μοιαζουν οι αληθινοι καθημερινοι ανδρες με εκεινους των ταινιων η των φωτογραφιων…..δεν εχουν τετοια σωματα και τετοια « προσοντα» δεν εχουν τετοιες αντοχες… φορτιση και αγχος που εχουν σαν αποτελεσμα την μη ικανοποιητικη αποδοση η πεπειθηση της«μειονεξιας» που δεν υπαρχει στην παραγματικοτητα γινεται ακομα πιο ισχυρη και το σμιξιμο των σωματων μεσα από τις εικονες αυτου του υλικου γινεται φτηνο αποκρουστικο… δημιουργειται η πεπειθηση ότι το σμιξιμο των σωματων θα κυλησει στο βουρκο τα συναισθηματα, την αγαπη, την λαχταρα, τον σεβασμο, την εκτιμηση, που νοιωθουν ενας αντρας και μια γυναικα ο ενας για τον άλλο.
Ουτε ολες οι καθημερινες γυναικες είναι προθυμες και αχορταγες ετοιμες να ικανοποιησουν μια στρατια ανδρων καθε στιγμη…..

Και όταν ένας τετοιος ανδρας συνατησει καπου την γυναικα που τον συμπληρωνει σε όλα τα επιπεδα και μια γυναικα συνατησει αυτόν τον ανδρα τον συγκεκριμενο που την συπληρωνει και που ο ενας κουβαλουσε τον αλλον μεσα του μια ολοκληρη ζωη…τοτε…..τοτε όλα τιναζονται στον αερα……μσεα στην δινη αυτου του φαυλου κυκλου.
Η λαχταρα της πραγματικης γυναικας της απλης, της καθημερινης, για να δωσει και να παρει και να πει και να ακουσει με την ψυχη και το σωμα μεσα από το σμιξιμο οσα με άλλο τροπο δεν δινονται και δεν λεγονται διαστρεβλωνεται και αυτή.
Τοτε η γυναικα που ηταν «αξία» για κεινον και που λειτουργει απολυτα φυσιολογικα και εχει αποδεχτει την σεξουαλικοτητα της, και εχει επιλεξει και αποδεχτει τον συντροφο της ακριβως για ότι είναι, ενας απλος καθημερινος αλλα αληθινος ανδρας που μαζι του είναι πληρης συναισθηματικα και νοητικα αλλα και σεξουαλικα και για να την φτασει στους «εφτα ουρανους» δεν χρειαζεται να εχει το σωμα τα προσοντα και τις αποδοσεις των πρωταγωνιστων μια ταινιας και δεν μπορει να καταλαβει πως γινεται μια σχεση που πατησε και χτιστηκε πανω στην αμοιβαια ελξη την εκτιμηση τον σεβασμο και την αγαπη να είναι κουτση και να μην περιλαμβανει και το σμιξιμο των σωματων… δεν μπορει να χωρεσει το μυαλο της πως ενώ ολοκληρη η υπαρξη αυτου του ανδρα το μυαλο, η ψυχη, και το σωμα του καυαγαζουν το ποσο την θελουν -το καθενα με τον δικο του τροπο- πως γινεται εκεινος να αρνηται την λαχταρα του σωματος του για κεινη και να την πνιγει μεσα στη δινη αυτου του φαυλου κυκλου και να ζητα να μεινει το σμιξιμο των σωματων εξω από την σχεση τους τοτε…αυτή…η «αξία» που δεν μπορει να το δεχτει τουτο γινεται στα ματια του μια που βλεπει τον συντροφο της σαν… «αρσενικη πορνη» αρα και εκεινη μια πορνη είναι….που τον διαψευδει για ότι πιστεψε για κεινη …..

Αυτή είναι η άλλη οψη του φεγγαριου Μυρτω η σκοτεινη…η κατασκοτεινη που ποναει και σημαδευει ζωες……

Jakuza
στις 23/4/2005
3
:ο(

Δεν ξέρετε το θέμα!

Gimme
στις 27/4/2005
4
Nαι μεν, αλλα...

Σιγουρα το να βλεπει ενας αντρας πορνογραφικο υλικο ειναι καπως προβληματικο. Οχι μονο για αυτον αλλα και για την συντροφο του ( οταν μιλαμε για ετεροφυλικες σχεσεις... θα παρακαμψω συνεπως τις ομοφυφυλικες σχεσεις που αν και συμπαθης τμημα του ανθρωπινου πληθυσμου ... δεν εχω καποια εμπειρια για να παραθεσω).

Οταν μιλαμε για προβληματικη συμπεριφορα για καποιον που βλεπει σελιδες πορνογραφικου περιεχομενου ειτε αυτο εχει να κανει με ταινιες, φωτογραφιες, περιοδικα κτλ αλλα υλικα σημαινει οτι κατι βρισκει και το βλεπει που του λειπει απ τη ζωη του.
Οταν εχουμε να κανουμε με εναν ελευθερο-εργενη αντρα/αγορι τοτε ολοι καταλαβαινουμε το λογο.

Οταν ομως εχουμε να κανουμε με καποιο που εχει δεσμο η ειναι παντρεμενος εκει νομιζω τα πραγματα περιπλεκονται.

Σκεφτηκε κανεις ή μαλλον καμμια να ρωτησει τι παρελθον κουβουλαει αυτος ο ανθρωπος πισω του για να βρισκει μια δοση ηδονης/χαρας/αισιοδοξιας στα "εκφυλα" αυτα ειδη ; ( οπως τα εχουν ονομασει )...

Σκεφτηκε κανεις ή μαλλον καμμία, αν η συντροφος που εχει, αρνειται η τουλαχιστον δεν προσπαθει να ανακαλυψει πραγματα και καταστασεις που εχουν να κανουν με τον ερωτισμο και την ελξη των δυο συντροφων; Και δεν μιλαω για τιποτα περιεργες καταστασεις ή τριγωνα των Βερμουδων ή φασεις του στυλ "φερε και τη φιλη σου να δουμε το μαντηλι σου".
Μιλαω για απλες καθημερινες καταστασεις που εχουν να κανουν με την ερωτικη ζωη του ζευγαριου.

Κακα τα ψεμματα και ειναι απο ολους παραδεκτο οτι δεν χορταινεται κατι, οπως ο ερωτας και το σεξ, απο τη στιγμη που ξερεις οτι υπαρχει εστω και μια δοση παραλλαγης σε καθε ενα απ αυτα. Σιγουρα το να ξημεροβραδιαζεται καποιος μπροστα απ την τηλεοραση η το DVD βλεποντας τολμηρες/σκληροπυρηνικες ταινιες δεν ειναι κατι το νορμαλ η το υγιεινο. Απο την αλλη καποιος που παινευεται οτι δεν εχει σχεση με αυτα η οτι δεν βλεπει τετοια "πραγματα" νομιζω οτι ειτε λεει ασυστολα ψεμματα ή προσπαθει να πεισει τον ευατο του να σταματησει αυτο το "κακο σπορ".
Σιγουρα ολοι οι αντρες λιγο εως πολυ, καθε μερα η μια φορα το μηνα ολο και καποια ταινια θα δουν, ολο και καποιο σεξυ σκηνικο θα παρακολουθησουν.
Μηπως, δα, φταινε κι αυτοι; Μηπως ειναι τα προτυπα που προβαλλονται απο παντου και κανουν πλυση εγκεφαλου; Μηπως ειναι η αυστηρη "μαμα" που κυνηγαει τα παιδια της μπας και δουν κανενα στηθος και τελικα "στραβωθουν" απ το αποτελεσμα που θα ερθει αυτης της θεασης;

Νομιζω πρεπει να βλεπουμε τα πραγματα πιο σφαιρικα και πιο ηρεμα .... και κυριως να μην υπαρχουν τασεις υστεριας για ενα θεμα, το οποιο στην τελικη του προσπαθεια ειναι αλυτο, ανουσιο, καταστρατηγει την ελευθερια του αλλου και βαζει φραγμους και ορια στη προσωπικη ελευθερια του ( η /της γιατι συμβαινει κι αυτο συχνα τα τελευταια χρονια - αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο).

Σιγουρα το να βλεπει ο αντρας πορνο-ταινιες ή περιοδικα δεν κολακευει την ματαιοδοξια και την φιλαρεσκεια της γυναικειας φυσης. Ειναι σαν να υπαρχει μια αντιζηλη μεσα στη σχεση και υπαρχει φοβος μην χασει την εμπιστοσυνη του προς αυτη ή μηπως σταθει η φυσιολογια της και η βιολογικη της υποσταση αφορμη για αρνητικα σχολια.
Αυτο μαλιστα.. το καταλαβαινω. Κι εμενα οταν βλεπει η γυναικα μου τον Ρουβα και λεει "τι αντρας ειναι αυτος! Τι σωμα ειναι αυτο! ".... καπως μου ρχεται! Αλλα ξερω οτι το λεει απο θαυμασμο και αναγκη σχολιασμου: να το πει και να ξεσκασει. Αυτο δεν παει να πει οτι ζηλευω τον Ρουβα. Ισως ναι...ισως ομως και οχι γιατι ξερω τη γυναικα μου και ξερω πως το λεει.

Μηπως θα ηταν καλυτερα να γνωριζαν καποια πραγματα για τους συντροφους τους καποιες γυναικες; Αλλωστε απ τη στιγμη που υπαρχει σχεση και δεσμος δεν νομιζω οτι υπαρχει κινδυνος να καταλυθει η εννοια του "μυστηριου" που περικλυει το αρχικο φλερτ η τα πρωτα ραντεβου. Αλλωστε μια σχεση χτιζεται σταδιακα κι οχι απ τη μια στιγμη στην αλλη. Γι'αυτο λοιπον μια συζητηση, μια ανταλλαγη αποψεων θα ηταν ισως η ιδανικη λυση γιαι κατι που βλεπω τοσα χρονια οτι εχει γινει αυτοσκοπος για τισ γυναικες.

Δεν ειναι και τοσο σοβαρα τα πραγματα ουτε τοσο τραγικα. Αν καποτε γινουν ενα ειναι σιγουρο: οτι ΔΕΝ εφταιξε ουτε η σελιδα 69 απ το "Διαβασε με" ... ουτε το 456ο καρε απ την "Ζωη της Jenna Jameson"!!

Μετα τιμης....

Gimme

στις 27/4/2005
5

Jakuza

τι εννοεις οταν λες δεν ξερουμε το θεμα?

Davelis
στις 29/4/2005
6
Συγνωμη...

Ετσι οπως το θετεις το θεμα η συντροφος μου (καλα εγω ειμαι καθαρμα) πρεπει να μην αισθανεται γυναικα, που οταν προκυψει και δει "τσοντα" διεγειρεται, ειτε ακομη χειροτερα οταν νοικιαζομαι "τσοντα" τη βλεπουμε μαζι και παρασυρομερομεθα σε σεξουαλικα παιχνιδια και φαντασιωσεις θα πρεπει να τη δει "ειδικος"?

gatoulina
στις 16/5/2005
7

Σωστα ολα αυτα που παραθετετε ολοι εσεις, αλλα ενα ειναι το γεγονος οσο προχωρημενοι και αν θελουμε να το παιξουμε και ανετοι, σιγουρα αν ο συντροφος ή η συντροφος μας ασχοληθει με αυτο το 'σπορ' ενα αγκαθακι θα φωλιασει στη καρδια μας και σιγα σιγα θα μεγαλωνει...Νιωθεις καπως μετα απο καιρο ειδικα οταν ο συντροφος δε το κανει παρουσια και των δυο για εμπλουτισμο της σχεσης, αλλα το κανει κρυφα με περιοδικα ή οτιδηποτε. Αρχικα εκνευριζεσαι, μετα νιωθεις και αισθηματα κατωτεροτητας, ανασφαλειας. και αυτο ειναι κατι που δε το λεω εγω αλλα ειναι πολυσυζητημενο τουλαχιστον στους δικους μου φιλους και γνωστους με αρκετα μεγαλες διαστασεις...

χχ

στις 7/6/2005
8
Τραλαλο και υπόλοιπες!!!

Ο Γιακούζα ή Τζακούτζι, όταν λέει ότι δεν ξέρετε το θέμα εννοεί ότι έχετε μαύρα μεσάνυχτα!!!

Μπόμπος!!!

Nordvinden
στις 23/8/2005
9
Χμμμ...

Όταν οι ερωτικές ανησυχίες-απαιτήσεις του ενός αρχίζουν εκεί που σταματούν του άλλου, τότε εμπλεκόμαστε σε τέτοιες "ευτράπελες" καταστάσεις...
Εδώ πολλά ζευγάρια κομπλάρουν να παραδεχτούν ότι το Σεχ είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους μιας σχέσης... Μιλάμε εμείς τώρα γιατί και αν τα ζευγάρια επικοινωνούν πλήρως κρεβατικά;; Χα!

στις 18/10/2005
10
Παρακαλώ???

Το άρθρο αυτό μου δίνει την εντύπωση πως λέει «ναι έχετε δίκιο που σας ενοχλεί κακομοιρούλες μου αλλά εντάξει μωρέ! Αποδεχτείτε το!»
Μπορεί να το εξέλαβα και λάθος βέβαια αλλά νομίζω πως η απόλαυση της πορνογραφικής εικόνας δεν είναι αντρικό προνόμιο. Δηλαδή ποια είναι η διαφορά μας, όταν κλείνουμε τα μάτια μας και φανταζόμαστε λογής λογής σκηνές κάθε φορά που αυτοικανοποιούμαστε ή κατά τη διάρκεια της πράξης; Απλά η κοινωνία, μας έμαθε να ντρεπόμαστε για αυτές τις σκέψεις μας και τις κρατάμε κρυφές. Αντίθετα οι άντρες μάθανε πως είναι πολύ σέξυ όταν ερεθίζονται με τις εικόνες αυτές και το αναπτύσσουν. Τώρα βέβαια ούτε είμαστε έτοιμες-τούρμπα μόλις δούμε πορνογραφικό περιεχόμενο να εκραγούμε αλλά ούτε οι άντρες είναι έτσι νομίζω. Πιο πολύ λόγια παρά πράξεις και όλο και πιο πολλοί ζητάνε επικοινωνία και συναίσθημα από τις επαφές τους. Το χάζεμα περιεχομένου στο Internet περισσότερο «για να περνάει η ώρα» είναι, παρά για να ερεθίσει, κι όσο για τον αυνανισμό τον ρίχνουν έτσι κι αλλιώς είτε με ανοιχτά τα μάτια είτε με κλειστά. Όσο για το τρίο, μόλις περάσει κι αυτή η μόδα θα σταματήσουν να το κάνουν τσίχλα. Το καθαρό σεξ δεν είναι αληθινή ανάγκη μας, είναι εμπορικό κατασκεύασμα και για να διατηρείτε υψηλά το ενδιαφέρον μας προς αυτό, θα εφευρίσκουν συνέχεια προκλητικές καταστάσεις και για όσο παραμένουν προκλητικές. Υπομονή!

στις 8/11/2005
11

spyros_econ
στις 21/1/2006
12

christina781978
στις 20/10/2007
13
και τι γινεται

αν η γυναικα τον ολοκληρωνει σεξουαλικα οπωσ ο ιδιος ισχυριζεται και ενω τον πιανει να μπαινει σε αυτα τα sites και προσπαθει με τον τροπο της να τον προσεγγισει να τα δουνε μαζι,να τα σχολιασουν και να τα μοιραστουνε και ο ιδιος συμφωνει ανακουφισμενος που δεν ακουσε κατσαδα?αλλα στην συνεχεια την γραφει κανονικα και ξαναμπαινει μονος του?Πως μπορω να βρω καποιον ειδικο εδω μεσα να ρωτησω?Ακουσα οτι δινουν συμβουλες καποιοι ψυχολογοι,που πρεπει να μπω ακριβως για να πω το προβλημα μου?

maritad
στις 9/11/2007
14
και αν δεν κόβει?

και αν έχει 7 χρόνια και δεν το κόβει...τι γίνεται?

fantasy78
στις 2/10/2008
15
Και οι γυναικες κανουν το ιδιο βεβαια

Γιατι οι γυναικες δεν χρησιμοποιουν πορνογραφικο υλικο ειτε στο διαδικτυο ειτε περιοδικα ειτε ταινιες ?? Μας δουλευετε ? Και βεβαια χρησιμοποιουν οποτε ας μην παραπονιεστε κιολας να κοιτατε τα δικα σας

eclipseg4
στις 2/9/2009
16
δειτε εδω.

Οι πορνοταινιες ειναι σαν τα ναρκωτικα. Οσο τα βλεπεις τοσο κολας. Εγω ειμαι 17 και παρολο που δεν εχω σχεση ουτε ερωτικες εμπειριες δεν νιωθω την αναγκη να δω πορνο. Υπηρχαν φασεις στη ζωη μου που εβλεπα σχεδον καθημερινα. (ειμαι και στην ηλικια) Τωρα που το αφησα και αφησε!

eclipseg4
στις 2/9/2009
17
δειτε εδω.

Οι πορνοταινιες ειναι σαν τα ναρκωτικα. Οσο τα βλεπεις τοσο κολας. Εγω ειμαι 17 και παρολο που δεν εχω σχεση ουτε ερωτικες εμπειριες δεν νιωθω την αναγκη να δω πορνο. Υπηρχαν φασεις στη ζωη μου που εβλεπα σχεδον καθημερινα. Τωρα που το αφησα και αφησε!

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή