Τρεις τύποι αντρών προς αποφυγή!

Από: Sxeseis | Διαβάστηκε 19427 φορές
Ορισμένοι άντρες , όπως και ορισμένες γυναίκες ,λόγω κάποιων ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της προσωπικότητας τους εγγυημένα θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας. Και αφού είναι καλύτερο να προβλέπετε καταστάσεις παρά να τις αντιμετωπίζετε , ας δούμε πέντε πιθανούς τύπους ανδρών που φωνάζουν από χιλιόμετρα : - Θα σου κάνω τη ζωή δύσκολη!

Ο πρώτος και πολυφορεμένος στην Ελλάδα τύπος άντρα προς αποφυγή : O μαμάκιας!Αν και τα σχόλια σε αυτή την περίπτωση είναι περιττά...

Χαρακτηριστικά : Το πιο πιθανό, εάν και έχει περάσει προ πολλού τα τριάντα , είναι να μένει με τη μαμά – αν όχι στο ίδιο σπίτι τουλάχιστον κάπου κοντά ώστε η μαμά να έχει τη δυνατότητα να πεταχτεί για πέντε λεπτά να δει το αγόρι της ή τουλάχιστον να μπορέσει να του φέρει ένα πιάτο φαγητό και μια τυρόπιτα έτσι για να βρίσκεται σε καμία στιγμή λιγούρας! Πιστεύει πως η μόνη σωστή γυναίκα σε αυτό το κόσμο είναι η μαμά του ενώ είναι σίγουρος πως μόνο αυτή μπορεί να τον αγαπήσει και να το περιποιηθεί με αυτό το μοναδικό της τρόπο. (Σημ: Ο μοναδικός τρόπος ποιος είναι; Ο γιος της είναι ο Θεός και κάτι παραπάνω και έχει στα πάντα δίκαιο. Παραμένει πάντα παιδί και χρειάζεται φροντίδα, στοργή και τρυφερότητα! Δεν φταιει αυτός , φταινε οι άλλες οι σουσουράδες που πάνε να τον τυλίξουνε. Έχει ανάγκη να του πλένουν τα πουκάμισα , να του σιδερώνουν τα πάντα – μέχρι και τις κάλτσες – και αυτός δεν πρέπει να κουράζεται για το παραμικρό. Το γεγονός ότι αυτό το Θείο δώρο που λέγετε Υιός υπάρχει στον κόσμο... είναι υπέρ αρκετό!). Η μαμά πιθανό να ελέγχει κάθε τομέα της ζωής του : που πήγε , τι έφαγε , τι θα φορέσει , πως θα διακοσμήσει το σπίτι του , τι θα κάνει με τα οικονομικά του , με ποια γυναίκα θα κυκλοφορήσει κλπ (...και αλίμονο σας αν η μαμά δεν σας συμπαθήσει, μαύρο φίδι που σας έφαγε) !Κάθε Σαββατοκύριακο είναι απαραίτητο να παραστεί στο σπίτι της μαμάς τουλάχιστον μια φορά για φαγητό και αν δεν το κάνει ή αισθάνεται ενοχές ή φοβάται μήπως και η μαμά του βάλει τις φωνές.

Γιατί πρέπει να τον αποφύγετε; Εξίσου περιττό να αναλυθεί , αλλά θα γίνει και αυτό για να θυμούνται οι παλιές και να μαθαίνουν οι καινούργιες! Εάν είσαστε διατεθειμένες να αποκτήσετε δεσμοφύλακα και επικριτή που θα σας λεει συνεχώς το τι θα κάνετε και θα σας βρίσκει λάθος στα πάντα, τελειώστε αυτή την σχέση πριν την αρχίσετε. Η μαμά θα επεμβαίνει στα πάντα και θα κανονίζει τη ζωή σας. Πιθανό να σας βρίζει και να σας ξεσηκώνει τα νεύρα αν όχι καθημερινά, τουλάχιστον μέρα παρά μέρα. Ο υιός θα της βρίσκει πάντα δίκαιο , θα παίρνει το μέρος της ακόμα και αν το άδικο που έχει βγάζει μάτι (το δικό σας συνήθως) και ότι κι αν γίνει εσείς θα είστε δεύτερη και καταϊδρωμένη στις προτεραιότητες του καλού σας! Η μαμά όλο και κάτι καινούργιο θα σκεφτεί για να δημιουργήσει ενοχές και τύψεις στο παλικάρι της και αν δεν το καταφέρει... θα πάθει και ένα καρδιακό επεισόδιο μαϊμού (που θα της περάσει αμέσως μόλις τον δει πάλι δίπλα της – αυτά να τα ακούσει ο Γιακούμπ παρακαλώ!) που σίγουρα θα έχει αποτέλεσμα και την διακοπή της σχέσης σας με το γιο της , μιας και αυτή η σχέση κάνει κακό...στη μαμά!

Ο δεύτερος και επίσης πολυφορεμένος τύπος άντρα προς αποφυγή : Ο γυναικάς!

Χαρακτηριστικά : Εάν για κάποιο περίεργο λόγο ο ανιχνευτής γλίτσας σας δεν λειτούργησε σωστά ( οι περισσότερες γυναίκες έχουν το φυσικό ένστικτο να αναγνωρίζουν τους πολύ – πολύ –πολύ γαμικούς τύπους) ο γυναικάς θα σας φερθεί ως εξής: Είστε βασίλισσα , θεά , το φως της ζωής του , σας φέρνει λουλούδια (για να σας ρίξει στάχτη και να μη ρωτήσετε γιατί ήταν κλειστό το κινητό χθες το βράδυ) , θα σας αγοράζει δωράκια (για να νιώσετε άσχημα να ρωτήσετε ποια ήταν η ψηλή ξανθιά που τον είδατε να σαλιαρίζει χθες το απόγευμα) κλπ. Έχει δύο κινητά ή και περισσότερα κινητά, πολλές φορές τα βράδια αντί να συναντηθείτε προτιμά να απομονωθεί και να ξεκουραστεί (και να κλείσει το κινητό), μόλις γυρίσετε τα μάτια σας αλλού όλο και με κάποια άλλη ...μιλάει , κάνει σχόλια για κάθε γυναίκα που θα δει , πετάει χαριτωμενιές στις σερβιτόρες και δεν χάνει ευκαιρία να φλερτάρει με ότι θηλυκό συναντά στο διάβα του. Κλασσική ατάκα : - Αγάπη μου αυτή η ζήλια σου με έχει κουράσει , αφού δεν έχω μάτια για άλλη! (... εκτός από τη Λίτσα , τη Μαρία , τη Βίκυ , την Στέλλα...την ... την....την...στη νιοστή!)

Γιατί πρέπει να τον αποφύγετε; Εκτός και εάν δεν υπάρχει περίπτωση να τον πάρετε στα σοβαρά , απομακρυνθείτε από τον γυναικά αυτή τη στιγμή! Τώρα! Γιατί; Γιατί τα κέρατα ταιριάζουν μόνο στους ταράνδους άντε και σε κανένα ελάφι...δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνετε φιρί – φιρί να αποκτήσετε κάτι που θα σας χάλαγε όλο το στυλ! Και τη διάθεση... Οι γυναίκες που έχουν στο πλευρό τους τον Δον Ζουάν σιγά-σιγά αποκτούν χιλιάδες ανασφάλειες μιας και η πιο εύκολη δικαιολογία για το κέρατο είναι : Μα τι να έκανα αγάπη μου; Εσύ δεν με καλύπτεις, εσύ είσαι ψυχρή, εσύ δεν μπορεί να κρατήσεις ένα άντρα σας και μένα.... ! Και τσατάλια η αυτοπεποίθηση σας που αντί να του πετάξετε το βάζο στο κεφάλι πασχίζετε και να τον καλύψετε...γιατί ΕΣΕΙΣ θα είστε αυτή που θα τον κάνει να αλλάξει! Μέγα λάθος. Δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ...πρώτα βγαίνει η ψυχή του και μετά το χούι...και εσείς δίπλα του θα είστε δυστυχισμένη και θα έχετε χρυσώσει τους ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να βγάλουν άκρη με τις περιπετιούλες του!
Ο τρίτος τύπος άντρα προς αποφυγή : Ο εργασιομανής !

Χαρακτηριστικά : Θα τον συναντήσετε στη δουλειά ή στο δικό του γραφείο και θα είναι επιτυχημένος (ή και λιγότερο επιτυχημένος...). Μιλάει συνεχώς στο κινητό , λείπει για επαγγελματικά ταξίδια, δεν σας τηλεφωνά ποτέ από την δουλειά , συνεχώς βρίσκεται σε ατέλειωτα μίτινκς , σας στήνει στα ραντεβού γιατί δουλεύει και ξεχνάει, ντύνεται όμορφα , είναι δυναμικός και γοητευτικός , είναι κομμάτια στην κούραση γι αυτό πολλές φορές δεν έχει κουράγιο για σεξ ή οποιαδήποτε παρεμφερή δραστηριότητα , φεύγει τελευταίος από το γραφείο το βράδυ και πολλές φορές ξεχνάει τα πάντα όταν αυτά δε σχετίζονται άμεσα με τη δουλειά. Οι φράσεις κλειδί εδώ είναι : Δεν μπορώ πρέπει να δουλέψω μέχρι αργά. Είμαι λιώμα στη κούραση και αύριο έχω πολλή δουλειά. Συγγνώμη αγάπη μου αλλά δεν μπορούσα να φύγω....θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή.

Γιατί πρέπει να τον αποφύγετε; Σε αυτή τη σχέση πάλι θα είστε δεύτερη! Εδώ προηγείται η δουλειά και τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από αυτή. Αν θέλετε να μη σας στήνουν στα ραντεβού σας , αν θέλετε να μην μένετε μέσα Σάββατο βράδυ γιατί κάτι επαγγελματικό προέκυψε και αν δεν θέλετε να μένετε μόνες σας κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών του ταξιδιών...αυτός ο άντρας δεν κάνει για εσάς! Δίπλα του θα είστε πάντα παραπονεμένη , παραμελημένη και τελικά...δυστυχισμένη.

Η επιλογή είναι στο χέρι σας! Προσέχω για να έχω; Η πέφτω με τα μούτρα στη σχέση και αντιμετωπίζω τα προβλήματα όταν προκύψουν; Σκεφτείτε , μελετήστε και αποφασίστε. Και αν αποφασίσετε ότι θέλετε να είστε μαζί με ένα άντρα σαν τους προαναφερόμενους φροντίστε να εξηγηθείτε μαζί του από την αρχή με ειλικρίνεια και να ξεκαθαρίσετε τα όρια σας. Για το καλό σας....


Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 4 / 5 σε 58 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

Blackmilk
στις 3/8/2005
1
σαν αρτηρο απο περιοδικο για κοριτσια

Kalogrammeno, omws exw diavasei poly kalytera arthra edw mesa pou apefthinontai se wrimous anagnwstes.

elenik
στις 4/8/2005
2
Μαμάκιας ο επικίνδυνος.

Στην περίπτωση του εργασιομανή και του γυναικά , θα έλεγα ότι μπορεί και να αλλάξουν αν ερωτευθούν. Στην περίπτωση του μαμάκια και ειδικά αν η μαμά είναι χήρα (και το εκμεταλλεύεται όσο μπορεί), τότε η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Όσο και να είναι ερωτευμένος, την πρώτη θέση έχει πάντα η μαμά! Δεν πρόκειται ποτέ να είστε η πρώτη προτεραιότητα ότι και να γίνει! Ασε που όταν παραπονεθείς για το λίγο χρόνο που σου αφιερώνει, θα σου πει οτι δεν αγαπάς τη μαμά του άρα και τον ίδιο και τη ζηλεύεις κιόλας την καημένη τη μαμά-χήρα που δεν έχει σύντροφο (θα σου το θυμίζει και η ίδια συχνά!). Μύλος η υπόθεση. Μιλάω εκ πείρας..

fyri_fyri
στις 5/8/2005
3

thanasis28
στις 7/8/2005
4
Καιρο ειχα να διαβασω...

1) Για το θεμα του μαμακια: Μηπως πρεπει να φυγουμε ολοι απο τα σπιτια μας για να γραφτει και το τελος της οικογενειας?
2) Και ποια γυναικα σημερα δεν εχει 2 κινητα? Οταν σε πρωτογνωρισει σε αυτο σε ριχνει
3) Οταν θελω να αποφυγω καποια τις το ριχνω πολυ "ομορφα" εχω πιεστικο προγραμμα...
Περιμενα κατι πιο αντικειμενικο και ουσιατικο.Οχι τοσο επιδερμικα πραγματα...

Sxeseis
στις 8/8/2005
5

elpadron
στις 21/8/2005
6
και τι εμεινε στο τελος?

to arthro ayto einai arketa yperaploysteytiko tha elega, giati kalws i kakws oi perisoteroi andres exoyn xaraktristika enos(i kai twn triwn) katigoriwn
,mipws tha eprepe koritsia na apoktisete perisotero katanoisi?

arian
στις 24/8/2005
7
Αλλη αποψη

ΟΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ Η ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΥΧΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

JOZETTA
στις 5/9/2005
8
Ευγε.μονο 5;10***

Ayti thn evdomada moy synevisan ola ayta.Akoma perimenw na eruei h na parei tilefono.Ekeinos exei monimos tilefoniti...

NIK_KOM
στις 8/9/2005
9
γινεκεσ

Ime kenourgios melos kai me ti proti matia enthousiastika poli me ta arthra sas,sas sixero poli giafto.Allla sxetika me to thema sexoualikotita kai pio tipou antra prepi na apofigoune i ginekes,parolo pou ine ena ekseretiko arthro,prepi na sas ipenthimiso pos paravlepsate na simvoulepsete kai tous antres, pio tipou ginekon prepi na apofigoune min imaste toso feministries giati merikes fores kai i antres xriazonte kapia simvouli lipon kante mia prospathia kai gia tous antres na akousoume tis apopsis kai tis simvoules sas

Prozac
στις 13/9/2005
10
Εντυπωσιάστηκα από τα σχόλια και...έπαθα.

Επαθα γιατί αυτά που βλέπω εγώ, με τα μάτια μιας άλλης γενιάς, μιας γενιάς πιο αληθινής και πιο επαναστατικής ίσως, είναι η πικρή πραγματικότητα.
Δυστυχώς ο "ανατολίτης" γιος είναι είδος σε υπέρεπάρκεια αντί να είναι προς εξαφάνιση. Και είναι να απορεί κανείς πως είναι δυνατόν γυναίκες (μαμάδες) να ετοιμάζουν τέτοια όπλα (γιούς) και να τα εξακοντίζουν εναντίον ομοφύλων τους (άλλων γυναικών). Μια ακόμη γυναικεία συνομωσία? Ίσως.
Και μη βιαστείτε αγοράκια να επιτεθείτε,
για κάνετε λίγη αυτοκριτική...για σκεφτείτε για πιο λόγο αποκαλείτε τα κορίτσια "γκόμενες", αρχίστε απο κει και σκεφτείτε λιγο πιο πέρα κάθε φορά...

Και σεις κοριτσάκια όμως για αναλογιστείτε τι έχετε επιτρέψει? ...για ψάξτε για τη δική σας ακεραιότητα και τα αληθινά σας αιτήματα...
Η ζωή δεν είναι μέρος είναι όλον.

Αγοράκια και κοριτσάκια πάψατε να διεκδικείτε...
Ό τι χειρότερο!
Μην αφήνεστε στις επιταγές των καιρών, προβάλλετε τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ στιβαρή θέση, αντι να μεταφέρετε ευθύνες.
Εκθέστε την πραγματικότητά σας!
Εκτεθείτε γιατί χανώμαστε (κατά παράφραση της γνωστής αγοραίας έκφρασης που ωστόσο έχει μεγάλη δόση ααλήθειας και αυτή).

Kimmy
στις 20/9/2005
11

Νομίζω ότι το άρθρο δεν θα έπρεπε να είναι γραμμένο αποκλειστικά για τους άντρες αλλά και για τις γυναίκες, γιατί υπάρχουν και γυναίκες που ανήκουν σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες.

Εγώ έχω 3 κινητά. Τι σημαίνει αυτό??

ASTRIKOS
στις 9/10/2005
12
Ποιος μένει;;;

οι τρεις αυτές ομάδες που αναφέρεις περιλαμβάνει το 90% των ανδρών οπότε ποιοι μένουν το υπόλοιπο 10% και.... όλες οι γυναίκες
δεν είναι έτσι τα πράγματα !!!
όλοι έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν μέσα από την αγάπη που θα τους δείξουν οι γυναίκες και την όρεξή τους αρκεί να ξέρουν να αγαπάνε αληθινά !!

ginara
στις 8/10/2006
13
αν εχει τυχη διαβαινε...

Ωραια ολα αυτα και πολυ καλα.Μια συμβουλη για αποφυγη καποιων δυσαρεστων καταστασεων ειναι δεχτη.Σαν γυναικα πιστευω πως υπαρχουν χιλιαδες ανοητες ανδρικες συμπεριφορες που σε εξοργιζουν και σε βγαζουν εξω απτα ρουχα σου οπως και γυναικειες.γιαυτο οτι και να κανεις για να τις αποφυγεις αν ειναι στο γραφτο σου να παιδευεσαι θα παιδευεσαι.αν εχεις τυχη να σου τυχει ο κουκλος,ο αλανθαστος,η τελεια,η τρομερη και φοβερη θα σου τυχει.Μεχρι τοτε ανοιχτε τα ματια σας,μεινετε ο ευατος σας,να ειστε δεκτικοι σε καθε συμπεριφορα γιατι ειναι ολα μεσα στη ζωη και διαγραψτε οτι σας κανει να νιωθετε ασχημα.ολα θα σας τυχουν και οι γυναικαδες και οι μαμακηδες.αν ξερεις τι θες δεν χρειαζονται ουτε κανονες ουτε συμβουλες.ολοι ειμαστε ιδιοι.ολοι εχουμε ελλατωματα.στο χερι μας ειναι να περναμε καλα εστω και μαυτους τους χαρακτηρες.η ζωη τελικα ειναι ωραια.

tania_5_5
στις 12/10/2006
14
Το παρελθον παιζει ρολο?

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΒΑΡΥ.ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ Κ ΑΡΧΕΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΧ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΖΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΑ.ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΣΤΟΡΓΙΚΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΧΑΤΗΡΙΑ Κ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ.ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΛΥ.ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΤΗΣΕΙ.ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣΕ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?

asepclub
στις 22/12/2006
15

επισης ο αδιαφορος...ο χυδαιος....ο νταης......ο "τεμπελης" ....κ.α.

ARDANAVO
στις 27/1/2007
16
Αψογο

gvgoyla
στις 30/8/2008
17
και το καλο παιδι

και το καλο παιδι

calendula
στις 30/8/2008
18

Θελει συμπληρωμα το αρθρο........ο τσιγκουνης,ο ψευτης κτλ...

MELINA710
στις 15/12/2008
19

καλο το αρθρο αλλα ειναι και ο ψευτης....ο αδιαφορος.....ο εγωιστης που σκεφτεται μονο τον εαυτο του. ο σπαταλος και πολυ τυποι ανδρων που πρεπει να αποφευγουμε.αλλα δεν ειναι δυνατον να βαλουμε ταμπελες.και να αποφευγουμε τους παντες ασε που στην αρχη κρυβονται καλα μετα δειχνουν τον πραγματικο εαυτο τους ολα ειναι θεμα τυχης.αν σου τυχει ενας απ αυτους τι θα κανεις?συμβιβαζεσε η ξανα απ την αρχη?

christina66
στις 14/3/2009
20

εγώ μπορώ να πώ οτι μαμάκια θα τον άντεχα,εργασιομανή επίσης,γυναικά τον έχω και τον αντέχω,ΑΛΛΑ ενα είδος δεν το αντέχω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...τον τσιγκούνη!!!!!

christina66
στις 14/3/2009
21

εγώ μπορώ να πώ οτι μαμάκια θα τον άντεχα,εργασιομανή επίσης,γυναικά τον έχω και τον αντέχω,ΑΛΛΑ ενα είδος δεν το αντέχω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...τον τσιγκούνη!!!!!

eirini2703
στις 12/2/2010
22
Εζησα ακριβως οτι γραφει για τον μαμακια!!

Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ", Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ " Η ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ!!!!ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ, ΟΣΟ ΕΖΗΣΑ ΕΓΩ, ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ, ΤΟΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ!!!!

eirini2703
στις 12/2/2010
23

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ (ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ) ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΜΑΚΙΔΩΝ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ) ΕΠΕΙΔΕΙ ΛΕΜΕ ΜΑΜΑΚΙΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΤΑ 30 ΚΑΙ ΑΝΩ, ΣΑΣ ΤΟΝΙΖΩ "ΔΕΝ ΧΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ!!!!ΑΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!, ΑΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΥΓΙΕΙΣ!!!!!ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 25 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΜΑΚΙΔΕΣ!!!!!ΕΧΩ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΑΜΑΚΙΑ!!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!!!ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΩΡΙΜΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΝΔΡΕ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!ΟΙ ΜΑΜΑΚΙΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!!!

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή