Υπομονή - είναι η λέξη κλειδί!

Από: Sxeseis_Dating | Διαβάστηκε 1901 φορές
Ασφάλεια , ασφάλεια και πάλι ασφάλεια! Είναι πολύ σημαντικό να δίνετε σημασία στην προσωπική σας ασφάλεια όσον αφορά τις γνωριμίες που κάνετε online! Μην δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε κανένα , εάν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να το κάνετε , αλλά και μην πιέζετε τους άλλους να σας δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία εάν έχουν κάποιους δισταγμούς. Υπομονή!

Όταν ενδιαφερόμαστε για κάποιο άτομο και όταν έχουμε μια κάποια επαφή η οποία μας ικανοποιεί , είναι λογικό να θέλουμε να μάθουμε τα πάντα γι αυτό και αντίστοιχα αυτό για εμάς. Προσπαθούμε να μάθουμε όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες , ζητάμε το τηλέφωνο , τις ημερομηνίες γέννησης ή ακόμα και την διεύθυνση τους προκειμένου να συναντηθούμε ή να έχουμε μια ζωντανή επικοινωνία ή ακόμα να τους κάνουμε κάποιο δώρο ή να στείλουμε μια κάρτα. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι απέναντι μας έχουμε ένα άτομο το οποίο δεν γνωρίζουμε και δεν μας γνωρίζει. Μια γνωριμία στα τυφλά σαφώς και διατρέχει κινδύνους που δεν πρέπει να τους αγνοούμε τόσο εύκολα.

Μην δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία , το σταθερό σας τηλέφωνο και την διεύθυνση σας πριν γνωρίσετε από κοντά τα άτομα με τα οποία έχετε απλά μιλήσει ή κάνει κάποια επαφή σε ένα site γνωριμιών. Δώστε και ζητήστε τέτοιου είδους στοιχεία μόνο στην περίπτωση που αισθάνεστε ήσυχοι με την κίνηση σας αυτή! Προσπαθήστε να είστε προσεχτικοί.

Επίσης μην γίνεστε πιεστικοί ζητώντας τα στοιχεία των άλλων γιατί με αυτό τον τρόπο πιθανό να τους φοβίσετε και να έχετε έτσι ακριβώς το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επειδή εσείς γνωρίζετε ότι έχετε καλές προθέσεις δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και οι άλλοι άνθρωποι που έχετε απέναντι σας το γνωρίζουν. Διερευνήστε και εσείς τις δικές τους προθέσεις πριν ανοιχτείτε σε αυτούς.

Υπομονή λοιπόν! Οι γνωριμίες μέσω διαδικτύου θέλουν το χρόνο τους και τον τρόπο τους. Μην πιέζετε τις καταστάσεις και προ πάντων μην θέτετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο και μην καταπιέζετε και τους άλλους. Ότι είναι να γίνει...θα γίνει! Απλά δώστε χρόνο....

Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 4.3 / 5 σε 20 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

arxontomaggas
στις 10/9/2005
1
Σχεσεις

Υπομονη-παιδακια!

serom
στις 20/5/2006
2
Αυθορμητισμός

Κάποια στιγμή που αισθάνεσαι μονη/ος καλώς ή κακώς παίρνεις το ρίσκο και αποφασίζεις έτσι παρορμητικά να συναντηθείς με κάποιον κι έτσι η υπομονή που πολλές περιπτώσεις σε χαρακτηρίζει σαν άτομο πάει περίπατο.

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή