Σας απατά; Τι δεν πρέπει να κάνετε!

Από: Sxeseis | Διαβάστηκε 30542 φορές
Οι περισσότερες γυναίκες υποψιαστούμε ότι ο άντρας μας , μας έχει απατήσει και ενώ βρισκόμαστε ακόμα στο στάδιο που προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε , σπεύδουμε σε κινήσεις που πιθανό να μας δυσκολέψουν στον να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον του «άπιστου» συζύγου και το μέλλον του γάμου μας. Συνήθως εξοργιζόμαστε , εκφράζουμε την πικρία μας με διάφορους τρόπους , πιθανό να επιτεθούμε και στην γυναίκα με την οποία υποψιαζόμαστε ότι ο σύζυγος έχει κάποια σχέση ή ακόμα χειρότερα προσπαθούμε να του ανταποδώσουμε την απάτη με το «ίδιο νόμισμα».

Ελάτε να δούμε τι δεν πρέπει να κάνουμε στην περίπτωση που έχουμε υποψίες ότι ο σύζυγος μας , έχει παράλληλη σχέση ή μας απάτησε. Οι κινήσεις που θα αναλύσουμε θα πρέπει να μην γίνουν για την δική μας αυτοπροστασία και μέχρι να είμαστε σε θέση με νηφάλιο μυαλό να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για την ζωή μας.

Μην τον διώξετε ή μην τον εγκαταλείψετε με την πρώτη υποψία.

Δεν θα κάνετε εσείς αυτή την κίνηση! Τουλάχιστον όχι ακόμα. Δεν έχετε κανένα λόγο να φύγετε από το σπίτι σας μιας και δεν είστε εσείς αυτή που δεν σεβάστηκε τον γάμο σας. Από την άλλη δεν υπάρχει και κανένας λόγος να τον διευκολύνετε στην παράλληλη του σχέση βγάζοντας τον στον δρόμο που σίγουρα θα οδηγήσει στο σπίτι της ερωμένης του. Το σωστό είναι , για ένα διάστημα να παρακολουθήσετε στενά τις κινήσεις του για να καταλήξετε αρχικά στο εάν όντως υπάρχει απιστία και εάν υπάρχει θα καταλάβετε την έκταση και την σοβαρότητα της. Διώχνοντας το σύζυγο σας από το σπίτι δεν θα μάθετε ποτέ τι συνέβηκε και αν συνέβηκε. Με την πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος κατά την διάρκεια του οποίου θα έχετε καταλάβει εάν υπάρχει επικοινωνία με την άλλη γυναίκα και την συχνότητα της επικοινωνίας αυτής , θα αποφασίσετε εάν θα τον διώξετε , εάν θα φύγετε ή εάν...θα τον συγχωρέσετε.

Η στάση σας αυτή σας «εξαγοράζει» τον χρόνο που χρειάζεστε για να αξιολογήσετε την όλη κατάσταση και βάση της αξιολόγησης αυτής να αποφασίσετε συνειδητά τις επόμενες κινήσεις σας! Μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής που πιθανό θα θέλετε να τις αναθεωρήσετε στο μέλλον.

Μην χάνετε το χρόνο σας προσπαθώντας να μάθετε τα πάντα για την άλλη γυναίκα.

Αυτή η κίνηση εκτός από ότι είναι άσκοπη σας καταναλώνει τεράστια αποθέματα ψυχικής ενέργειας.

Είναι απόλυτα λογικό να είστε περίεργες να δείτε ποια είναι αυτή η άλλη γυναίκα και πως είναι εμφανισιακά , αλλά δεν αξίζει τον κόπο σε καμία περίπτωση να μπείτε σε αυτή την διαδικασία ή ακόμα χειρότερα να επικοινωνήσετε μαζί της και να δημιουργήσετε σκηνή. Αυτό εξευτελίζει και μειώνει εσάς. Δεν αξίζει να ασχοληθείτε. Μην ξεχνάτε ότι σε καμία περίπτωση αυτή δεν είναι υπόλογη σε εσάς γι αυτό μια επιθετική ή απειλητική στάση απέναντι της μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπες και με τον νόμο.

Μην αναφέρετε το όνομα της σε πιθανούς καυγάδες ή συζητήσεις με τον άντρα σας και μην τον ρωτάτε συνέχεια γι αυτήν. Με αυτό τον τρόπο την κάνετε επίκεντρο του ενδιαφέροντος και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι αυτή το επίκεντρο του ενδιαφέροντος , αλλά ο άντρας σας και η συμπεριφορά του. Επίσης , κατηγορώντας την , αναγκάζετε τον άντρα σας να την υπερασπιστεί και έτσι τους φέρνετε ακόμα πιο κοντά.

Δεν χρειάζεται ο άντρας σας να σας μεταφέρει όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του δεσμού του γιατί αυτό σίγουρα θα σας γεμίσει με απογοήτευση και πικρίες και σίγουρα δεν θα κάνει καλό στην ήδη ταλαιπωρημένη σας αυτοπεποίθηση. Αναφερόμενες στην άλλη γυναίκα ή στο πως «ξελόγιασε» τον άντρα σας , τον απαλλάσσετε από τις ευθύνες του. Κανένας δεν «ξελογιάζεται» εάν δεν θέλει να ξελογιαστεί.

Η στάση σας αυτή σας βοηθά στο να μην αποπροσανατολιστείτε όσον αφορά το ποιος ευθύνεται για την απάτη την οποία έχετε υποστεί. Δεν φταιει η άλλη γυναίκα αλλά ο άντρας σας και στον άντρα σας θα πρέπει να αποδώσετε τις ευθύνες των πράξεων του.

Μην μιλήσετε σε φιλικά πρόσωπα και μην εμπλέξετε το οικογενειακό περιβάλλον.

Τουλάχιστον όχι σε αυτό το στάδιο! Αυτό θα το κάνετε αφού έχετε ξεκαθαρίσει την κατάσταση και αφού έχετε πάρει την τελική σας απόφαση. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να θέλετε να μιλήσετε κάπου για τις υποψίες ή τα ευρήματα της απιστίας αλλά προσέξτε πολύ καλά σε ποιο άτομο θα μιλήσετε. Μιλήστε σε ένα άτομο της απόλυτης εμπιστοσύνης σας γιατί ποτέ δεν ξέρετε εάν η καλύτερη σας φίλη είναι η «άλλη γυναίκα» στη ζωή του άντρα σας! Αποφύγετε να το συζητήσετε με την οικογένεια ή τους φίλους του άντρα σας γιατί δεν πρόκειται ποτέ να βρείτε το δίκιο σας. Το πιο πιθανό είναι να μην σας πάρουν στα σοβαρά , ή να πάρουν το μέρος του ή να πειστούν από τις δικές του δικαιολογίες ή ακόμα χειρότερα να τον προειδοποιήσουν για τις υποψίες σας καλύπτοντας τον. Εάν πάλι το πείτε στο δικό σας οικογενειακό περιβάλλον , θα τους εξαγριώσετε απέναντι στον άντρα σας πράγμα που δεν το θέλετε σε περίπτωση που τελικά οι υποψίες σας αποδειχτούν αβάσιμες ή που θα αποφασίσετε να τον συγχωρήσετε και να μην διαλύσετε το γάμο σας. Ενημερώνοντας τους πάντες για την απιστία του , περιορίζετε τις δικές σας επιλογές να λειτουργήσετε όπως τελικά θα σας πει η καρδιά σας.

Η στάση σας αυτή σας βοηθά να μην εξαναγκαστείτε να πάρετε μια απόφαση που δεν θέλετε απλά γιατί έχετε εκτεθεί στο άμεσο περιβάλλον σας.

Σε καμία περίπτωση μην παριστάνετε ότι δεν ξέρετε τίποτα!

Μπορεί να διανύετε μια περίοδο άρνησης αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποδεχτείτε την απάτη με σκυμμένο το κεφάλι. Μπορεί να έχετε παιδιά αλλά αυτό δεν σας δίνει καμία δικαιολογία στο να αποφύγετε την συζήτηση με τον άντρα σας και να διεκδικήσετε το σεβασμό του απέναντι σας και απέναντι στην οικογένεια σας. Αντιμετωπίστε την κατάσταση και μην «καταπίνετε» την απάτη γιατί θα σας καταστρέψει ψυχολογικά και θα σας γεμίσει ανασφάλειες και πίκρα. Εάν αγνοήσετε την περιπέτεια του άντρας σας του δίνετε το πράσινο φως να την επαναλάβει μιας και δείχνετε διατεθειμένη να δεχτείτε τα πάντα παθητικά. Είναι σαν να του δίνετε την σιωπηρή σας έγκριση για να προχωρήσει! Θα πρέπει να πείτε στον άντρα σας ότι γνωρίζετε για την σχέση του χωρίς καθυστερήσεις. Όσο πιο πολύ το καθυστερείτε τόσο περισσότερο η κατάσταση θα διαιωνίζεται και θα χειροτερεύει. Το πιο πιθανό είναι να σταματήσει να βλέπει την άλλη γυναίκα από την στιγμή που θα μάθει ότι εσείς το γνωρίζετε.

Η στάση σας αυτή , σας βοηθά στο να μην επωμιστείτε μια ψυχολογική ευθύνη που δεν ανήκει σε εσάς ενώ παράλληλα του δίνετε άλλοθι για την πράξη του. Εάν θέλετε να σώσετε το γάμο σας , όσο πιο νωρίς πείτε ότι γνωρίζετε τι συμβαίνει τόσο το καλύτερο.

Αντιμετωπίστε τον με αποδείξεις!

Μην μπείτε στην διαδικασία να αντιμετωπίσετε τον άπιστο σύζυγο εάν δεν έχετε σκεφτεί το πως θα τον τρόπο με τον οποίο θα τον αντιμετωπίσετε και αν δεν έχετε αποδείξεις για την απιστία. Φροντίστε να επιλέξετε τη σωστή στιγμή και συζητείστε σε ένα χώρο στον οποίο δεν πρόκειται να σας διακόψει ή να σας ενοχλήσει κανείς. Μην τον ρωτήσετε να σας πει εάν σας απατά μιας και η πιο φυσιολογική αντίδραση ενός ατόμου που λειτουργεί με αυτό τον τρόπο είναι να αρνηθεί! Παρουσιάστε τις αποδείξεις σας (τηλεφωνήματα , μηνύματα , απουσίες από την δουλειά του , ψέματα που σας έχει πει) και ζητήστε να μάθετε την διάρκεια της εξωσυζυγικής του σχέσης και τις προθέσεις του για το μέλλον. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε και εσείς να καταλάβετε που βρίσκεστε και πως θέλετε να εξελιχθεί ο γάμος σας.

Η στάση σας αυτή σας βοηθά να μάθετε πως έχουν τα πράγματα χωρίς να δίνετε το δικαίωμα στο σύζυγο σας να αρνηθεί αυτό που συμβαίνει. Οι αποδείξεις είναι αποδείξεις.

Η ανακάλυψη μιας απιστίας ή μιας εξωσυζυγικής σχέσης σίγουρα αποτελεί μια δυσάρεστη κατάσταση στην ζωή της κάθε γυναίκας. Ελέγχοντας τις αντιδράσεις σας σε μια τέτοια περίπτωση είναι πιο εύκολο για εσάς να μειώσετε και τις ψυχολογικές επιπτώσεις της απιστίας αλλά και να κινηθείτε ακριβώς με τον τρόπο που πιστεύετε ότι θα άξιζε στον σύζυγο σας. Τα ξεσπάσματα είναι πάντα κακός σύμβουλος σε τέτοιες καταστάσεις. Μην αντιδράσετε εν βρασμό ψυχής , σκεφτείτε λογικά και αποφασίστε τις επόμενες σας κινήσεις.

Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 4.5 / 5 σε 35 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

Agka8i
στις 3/1/2006
1
Μην τον διώξετε ή μην τον εγκαταλείψετε με την πρώτη υποψία

Μα τι λέτε ;; ε ;;
Θα καταλάβω με αποδείξεις, πως η γυναίκα μου π.χ. με κερατώνει, και δεν θα την στείλω αδιάβαστη ;;

Φυσικά και δεν εννοώ μια "πρώτη υποψία ε" αλλά να ξέρω πως με απατά (μου τα φορά) την να την κάνω ;;
Τέτοια σφάλματα/λάθη, για μένα δεν πρέπει να περνάνε στο ντούκου (συγχώρεση)
Θα προτιμούσα 1000 φορές να μου πει κατάμουτρα
Ξέρεις αγάπη μου δεν με πηδάς καλά, και κάνε κάτι να το αλλάξεις αυτό, παρά να με κερατώσει

jenny1965
στις 11/2/2006
2
το εχω ζησει

Η ανακαλυψη της απιστιας πραγματικα ειναι μια δυσαρεστη κατασταση και ειδικα για τις γυναικες.Το εχω ζησει και ομολογω οτι αν και εχουν περασει 2 χρονια δεν το εχω ξεπερασει εντελως.χρειαζεται υπομονη και αγαπη.

permagre
στις 18/4/2006
3
απιστία

ΚΑΛΆ ΟΛΑ ΑΥΤΆ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΥΜΕΡΙΝΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ:

permagre
στις 18/4/2006
4
απιστία

ΚΑΛΆ ΟΛΑ ΑΥΤΆ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΥΜΕΡΙΝΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ:

dream_71
στην 1/5/2006
5
Οι πολλές ενδείξεις αποδεικνύουν απιστία? (Επικοινωνίες κινητά-ψηατ-τηλέφωνα)

Τι κάνουμε όταν μετά από κάποιες ευκαιρίες που είχε να αποδείξει ότι θα είναι σωστή αλλάζει απλά τρόπους και μέσα επικοινωνίας και κρύβεται περισσότερο....της λες για τις αποδείξεις κλαιει λεει ότο σε θέλει πεθαίνει για σένα και ότι αυτό είναι ζήλια? Και εσύ τότε άμα την θές μπερδεύεσαι δεν μπορείς να το ανεχτείς αυτό που γίνεται αλλά και δεν μπορείς να χωρίσεις?Οταν έχεις πιάσει κάποια τηλεφωνήματα και κάποια mail σε κινητό και chat από διαφορετικούς τύπους?

litsa82
στις 29/1/2008
6

madina
στις 19/8/2008
7
το βιώνω τώρα

ένα μήνα πριν από το γάμο μας ανακάλυψα την απιστία του.... κάνω ότι ακριβώς αναγράφει το άρθρο αλλά είναι απίστευτα δύσκολο. το συζητήσαμε ήρεμα και σίγουρα έκανα και έγω λάθη αλλά δε διάλεξα κάποιο τρίτο πρόσωπο , ακόμα και αν είχα παράπονα απο τη σχέση μου. αναρωτιέμαι αν κάποιοσ το κάνει 1 φορά το επαναλαμβάνει ακόμα και όταν η σχέση του τον καλύπτει? κ η εμπιστοσύνη πως χτίζεται ξανά?

afroksilandi
στις 17/11/2008
8
Το εζησα ειναι ασχημο!

Δυσκολότερο όλων είναι να μπορέσει κάποιος να ξεπεράσει την απιστία, να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του και να πάει μπροστά! Έζησα μια παρόμοια κατάσταση, χώρισα μετά από μια 6χρονη σχέση για αυτό το λόγο και παρόλο που έχουν περάσει 6 μήνες, δεν μπορώ να πω ότι εμπιστεύομαι τους ανθρώπους όπως πριν. Αυτό που μου άφησε είναι η επιφυλακτικότητα και ο φόβος απέναντι σε οτιδήποτε νέο!

maxoula
στις 3/3/2009
9
το εζισα επισις και εγω

den einai katholou omorfo esthanese tapinomeni ....asta asta ..

marylougiaki
στις 21/3/2009
10

περναω τετοια κριση στη σχεση μου(παρολο που δεν εγινε κατι χοντρο) και ψαχνω στο internet αρθρα που θα μπορουσαν να λυσουν αποριες μου. 2 χρονια σχεση,μενουμε μαζι, αγαπιομαστε πολυ κλπ. ομως παρασυρθηκε να φιλησει μια αλλη γυναικα. καποιοι ισως αναρωτιουνται"καλα...για ενα φιλι κανω ετσι?". Κιομως..κιαυτο ειναι "παραβίαση της αποκλειστικής αφοσίωσης που οφείλουν τα ζευγάρια μεταξύ τους και η σύναψη ερωτικών σχέσεων με τρίτο πρόσωπο" οπως αναφερεται το αρθρο "απιστια". πρεπει ο καθενας μας να μη φοβαται να δει καποια πραγματα που δε λειτουργουν σε μια σχεση,λογω αγαπης,ερωτα. Στη δικια μου περιπτωση..πιστευω οτι η υπερβολικη ανεξαρτησια στη σχεση(ο καθενας το προγραμμα του), οπως και η αφοσιωση στη δουλεια, ελαχιστοποιησε εντελως το χρονο που θα μπορουσαμε να περναμε μαζι. Οπως και η απολυτη σιγουρια που του ειχα, και πεταγα στα συννεφακια, με προσγειωσε στο Υπεδαφος!
Η πρωτη αντιδραση μου, ηταν να χωρισουμε, γιατι ειμαι της λογικης οτι αμα γινει μια, θα γινει κ δευτερη κ.ο.κ. Αλλα η αγαπη που του εχω, με κρατησε πισω,να ΜΑΣ δωσω ευκαιρια, να σωσουμε αυτη τη σχεση. Η σχεση για μενα ειναι ενα λουλουδι, πρεπει να το φροντιζεις, να του δινεις νερο και φως για να αναπτυχθει.
Ποναω καθημερινα και φοβαμαι μη ξαναγινει. Ξερω πολυ καλα τι θελω απτη σχεση(γαμο), απλα δινω χρονο στον αγαπημενο μου να νοιωσει ετοιμος.(ευχομαι να μη χανω το χρονο μου ... ). Παρεπιπτωντος..ξαναερωτευτηκα στο φουλ!!!

marylougiaki
στις 21/3/2009
11

περναω τετοια κριση στη σχεση μου(παρολο που δεν εγινε κατι χοντρο) και ψαχνω στο internet αρθρα που θα μπορουσαν να λυσουν αποριες μου. 2 χρονια σχεση,μενουμε μαζι, αγαπιομαστε πολυ κλπ. ομως παρασυρθηκε να φιλησει μια αλλη γυναικα. καποιοι ισως αναρωτιουνται"καλα...για ενα φιλι κανω ετσι?". Κιομως..κιαυτο ειναι "παραβίαση της αποκλειστικής αφοσίωσης που οφείλουν τα ζευγάρια μεταξύ τους και η σύναψη ερωτικών σχέσεων με τρίτο πρόσωπο" οπως αναφερεται το αρθρο "απιστια". πρεπει ο καθενας μας να μη φοβαται να δει καποια πραγματα που δε λειτουργουν σε μια σχεση,λογω αγαπης,ερωτα. Στη δικια μου περιπτωση..πιστευω οτι η υπερβολικη ανεξαρτησια στη σχεση(ο καθενας το προγραμμα του), οπως και η αφοσιωση στη δουλεια, ελαχιστοποιησε εντελως το χρονο που θα μπορουσαμε να περναμε μαζι. Οπως και η απολυτη σιγουρια που του ειχα, και πεταγα στα συννεφακια, με προσγειωσε στο Υπεδαφος!
Η πρωτη αντιδραση μου, ηταν να χωρισουμε, γιατι ειμαι της λογικης οτι αμα γινει μια, θα γινει κ δευτερη κ.ο.κ. Αλλα η αγαπη που του εχω, με κρατησε πισω,να ΜΑΣ δωσω ευκαιρια, να σωσουμε αυτη τη σχεση. Η σχεση για μενα ειναι ενα λουλουδι, πρεπει να το φροντιζεις, να του δινεις νερο και φως για να αναπτυχθει.
Ποναω καθημερινα και φοβαμαι μη ξαναγινει. Ξερω πολυ καλα τι θελω απτη σχεση(γαμο), απλα δινω χρονο στον αγαπημενο μου να νοιωσει ετοιμος.(ευχομαι να μη χανω το χρονο μου ... ). Παρεπιπτωντος..ξαναερωτευτηκα στο φουλ!!!

στις 24/9/2009
12
τα καταλιπα μιας απιστηασ

meta apo 1 xrono sxesis vrhka me tis pio anatriaxiastikes leptomereies apodeixeis g thn enoxh tou...xwrisame opws htan anamenomeno.tn xeperasa me tn kairo ennoeitai kamia pikra gia ayto t atomo pleon...alla m afhsa tosh kaxupopsia tosh duspistia tosh anasfaleia pou fovamai oti egw h idia dhlhtriazw thn twrini m sxesi me tn sinexomeno fobo tis apistias...auto dn tha tou t sugxwresw...

helenafrica1973
στις 4/11/2009
13

KATHARINA
στις 4/4/2011
14
Απιστια

ΣΑΝ ΠΑΘΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΗ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΔΥΝΗΡΕΣ...

tasmas
στις 15/3/2012
15
ο απατημενος ?

Καλα τι κανει μια γυναικα οταν απατηθει ο αντρας πως πρεπει να δρασει?

tasmas
στις 15/3/2012
16
ο απατημενος ?

Καλα τι κανει μια γυναικα οταν απατηθει ο αντρας πως πρεπει να δρασει?

tasmas
στις 15/3/2012
17
ο απατημενος?

Καλα το πως πρεπει να πραξουν οι γυναικες ο ανδρας? Και οταν επιμενει οτι καποια λαθη του παρελθοντος την οδηγισαν σε αυτην την πραξη?

darkhard
στις 31/3/2012
18
πληγωνει πολυ

και εγω εχω παθει τα ιδια marylougiaki βρηκα μηνυματα στο κινητο με μια συναδελφο του απο οτι καταλαβα δεν εγινε κατι αλλα πληγωθηκα πολυ αρχισα να του δειχνω οτι δεν ειμαι δεδομενη και αν ξαναγινει θα με χασει η θα παθει τα ιδια εκεινο που δυσκολευομαι και ποναω ειναι πως να το ανεχτω να την βλεπει καθε μερα στη δουλει ποναω πολυ

darkhard
στις 31/3/2012
19
πληγωνει πολυ

και εγω εχω παθει τα ιδια marylougiaki βρηκα μηνυματα στο κινητο με μια συναδελφο του απο οτι καταλαβα δεν εγινε κατι αλλα πληγωθηκα πολυ αρχισα να του δειχνω οτι δεν ειμαι δεδομενη και αν ξαναγινει θα με χασει η θα παθει τα ιδια εκεινο που δυσκολευομαι και ποναω ειναι πως να το ανεχτω να την βλεπει καθε μερα στη δουλει ποναω πολυ

darkhard
στις 31/3/2012
20

και εγω εχω παθει τα ιδια marylougiaki βρηκα μηνυματα στο κινητο με μια συναδελφο του απο οτι καταλαβα δεν εγινε κατι αλλα πληγωθηκα πολυ αρχισα να του δειχνω οτι δεν ειμαι δεδομενη και αν ξαναγινει θα με χασει η θα παθει τα ιδια εκεινο που δυσκολευομαι και ποναω ειναι πως να το ανεχτω να την βλεπει καθε μερα στη δουλει ποναω πολυ

darkhard
στις 31/3/2012
21
πληγωνει πολυ

και εγω εχω παθει τα ιδια marylougiaki βρηκα μηνυματα στο κινητο με μια συναδελφο του απο οτι καταλαβα δεν εγινε κατι αλλα πληγωθηκα πολυ αρχισα να του δειχνω οτι δεν ειμαι δεδομενη και αν ξαναγινει θα με χασει η θα παθει τα ιδια εκεινο που δυσκολευομαι και ποναω ειναι πως να το ανεχτω να την βλεπει καθε μερα στη δουλει ποναω πολυ

darkhard
στις 31/3/2012
22

και εγω εχω παθει τα ιδια marylougiaki βρηκα μηνυματα στο κινητο με μια συναδελφο του απο οτι καταλαβα δεν εγινε κατι αλλα πληγωθηκα πολυ αρχισα να του δειχνω οτι δεν ειμαι δεδομενη και αν ξαναγινει θα με χασει η θα παθει τα ιδια εκεινο που δυσκολευομαι και ποναω ειναι πως να το ανεχτω να την βλεπει καθε μερα στη δουλει ποναω πολυ

darkhard
στις 31/3/2012
23

και εγω εχω παθει τα ιδια marylougiaki βρηκα μηνυματα στο κινητο με μια συναδελφο του απο οτι καταλαβα δεν εγινε κατι αλλα πληγωθηκα πολυ αρχισα να του δειχνω οτι δεν ειμαι δεδομενη και αν ξαναγινει θα με χασει η θα παθει τα ιδια εκεινο που δυσκολευομαι και ποναω ειναι πως να το ανεχτω να την βλεπει καθε μερα στη δουλει ποναω πολυ

PHSIXOULA
στις 31/3/2012
24

Το ιδιο επαθα κι εγω marylougiaki πληγωθηκα παρα πολυ πριν ενα μηνα οταν ανακαλυψα καποια μυνηματα στο κινητο δεν νομιζω να υπηρχε σχεση αλλα μονο να ξερεις οτι ο δικος σου ανθρωπος μιλα τοσο γλυκα σε καποια αλλη σε πληγωνει.Τωρα προσπαθω να ανανεωσω την σχεση μας αλλα του εχω δωσει να καταλαβει οτι δεν ειμαι δεδομενη

PHSIXOULA
στις 31/3/2012
25

Το ιδιο επαθα κι εγω marylougiaki πληγωθηκα παρα πολυ πριν ενα μηνα οταν ανακαλυψα καποια μυνηματα στο κινητο δεν νομιζω να υπηρχε σχεση αλλα μονο να ξερεις οτι ο δικος σου ανθρωπος μιλα τοσο γλυκα σε καποια αλλη σε πληγωνει.Τωρα προσπαθω να ανανεωσω την σχεση μας αλλα του εχω δωσει να καταλαβει οτι δεν ειμαι δεδομενη

PHSIXOULA
στις 31/3/2012
26

Το ιδιο επαθα κι εγω marylougiaki πληγωθηκα παρα πολυ πριν ενα μηνα οταν ανακαλυψα καποια μυνηματα στο κινητο δεν νομιζω να υπηρχε σχεση αλλα μονο να ξερεις οτι ο δικος σου ανθρωπος μιλα τοσο γλυκα σε καποια αλλη σε πληγωνει.Τωρα προσπαθω να ανανεωσω την σχεση μας αλλα του εχω δωσει να καταλαβει οτι δεν ειμαι δεδομενη

PHSIXOULA
στις 31/3/2012
27
το ιδιο επαθα κι εγω

Το ιδιο επαθα κι εγω marylougiaki πληγωθηκα παρα πολυ πριν ενα μηνα οταν ανακαλυψα καποια μυνηματα στο κινητο δεν νομιζω να υπηρχε σχεση αλλα μονο να ξερεις οτι ο δικος σου ανθρωπος μιλα τοσο γλυκα σε καποια αλλη σε πληγωνει.Τωρα προσπαθω να ανανεωσω την σχεση μας αλλα του εχω δωσει να καταλαβει οτι δεν ειμαι δεδομενη

tsig4
στις 2/9/2012
28

Είμαι παντρεμένος εδώ και 10 χρόνια με την γυναίκα μου είμαστε μαζί εδώ και 15 χρόνια τώρα έμαθα ότι όταν ήμασταν ακόμα ζευγάρι με απάτησε με ένα φίλο στο πρώτο και καιρό της σχέσης μας . όταν ήμουν φαντάρος είχε κάνει παράλληλη σχέση με κάποιον για ένα μηνά το υποψιάστηκα αλλά δεν μπορούσα να το αποδείξω και τώρα μου το είπε μετά από 11 χρόνια . όταν απολύθηκα μετά από 8 μήνες παντρευτήκαμε .νιώθω ότι προδόθηκα ότι δεν μου άφησε το δικαίωμα της επιλογής στο γάμο μας είναι πολλή ένταξη σε όλα με τα παιδιά σαν σύζυγος σαν γυναίκα είναι πραγματικό διαμάντι .

tsig4
στις 2/9/2012
29

Είμαι παντρεμένος εδώ και 10 χρόνια με την γυναίκα μου είμαστε μαζί εδώ και 15 χρόνια τώρα έμαθα ότι όταν ήμασταν ακόμα ζευγάρι με απάτησε με ένα φίλο στο πρώτο και καιρό της σχέσης μας . όταν ήμουν φαντάρος είχε κάνει παράλληλη σχέση με κάποιον για ένα μηνά το υποψιάστηκα αλλά δεν μπορούσα να το αποδείξω και τώρα μου το είπε μετά από 11 χρόνια . όταν απολύθηκα μετά από 8 μήνες παντρευτήκαμε .νιώθω ότι προδόθηκα ότι δεν μου άφησε το δικαίωμα της επιλογής στο γάμο μας είναι πολλή ένταξη σε όλα με τα παιδιά σαν σύζυγος σαν γυναίκα είναι πραγματικό διαμάντι .

mikaella64
στις 13/9/2012
30

ειμαι και εγω μια απατημενη .αναρωτιεμαι γιατι οταν πιστευα οτι εχει γινει ,αλλα οσυντροσφοσ μου δεν το δεχονταν ,με πειραξε λιγοτερο απο οταν μου ειπε το ναι,εγινε.απο εκεινη την στιγμη δεν θελω ουτε να με ακουμπα.αφου το ηξερα.γιατι?

scorpinnaa78
στις 16/2/2013
31
an me apataei..

piga na mpw sto fb mou k eida oti eixe kratisei ena agnwsto mail ...sto spiti menoume oi duo mas...ton rwtisa k mou pe oti den eina diko tou...isxuei?den nomizw...as mou pei kapoios ...

scorpinnaa78
στις 16/2/2013
32
an me apataei..

piga na mpw sto fb mou k eida oti eixe kratisei ena agnwsto mail ...sto spiti menoume oi duo mas...ton rwtisa k mou pe oti den eina diko tou...isxuei?den nomizw...as mou pei kapoios ...

penny-
στις 12/12/2013
33

sas apantw to kalutero einai na to phaxete ligo h an dite alla siptwmata na kanete oti mporeite apo monh sas an tn rwthsete euthaios to pio sigouro einai an einai enoxos na mhn sas pei..

penny-
στις 12/12/2013
34
emena arage me apataei?

exw sxesh edw k 5xronia k mporw na pw oti zoume enan polu entono erwta ola ayta ta xronia...eimaste mazi apo to lukeio k perasame ston idio topo gia spoudes me mia wra apostash ta spitia mas dn menoume mazi dystixos...ola htan kala sxedon panta an k einai ligo periergos xarakthras akoma k otan efuge gia ena examhno taxidi sta karavgia olo tn kairo kratousame teleia epafh...ton teleftaio kairo exei allaxei dn einai toso tryferos oso htan k polles fores apomakros tis hmeres p dn eimaste mazi ton xanw teleios..otan omws eimaste mazi h vgainoume me tous filous t dn vlepw tpt t periergo..ta paraskevosavvatokuriaka p eimaste mazi epishs tpt..alla einai apomakros k kleinetai ston eauto t otan tn rtaw ti exei m leei oti dn exei tpt..k ayto ginetai pio aisthita twra teleftaia einai allou..mia fora t eix petaxei oti ypophiazomai diafora k ekeinos m eipe gelontas pou na sas prolavw k tis duo m leei ...h allhtheia einai oti sto krevati dn exoume kapoio thema aplos twra teleftaia to kanoume ligoteres fores se sxesh me pris 4mhnes..dn xerw m exoun mpei ypophies pou dn thelw ala aythn thn fora eimai apofasismenh na t thn stisw k n tn parakolouthisw.. as m pei kapoios ti na kanw dn thelw na me korohdephei einai o erwtas m eimaste olla xronia mazi exw kanei tosa gia ekeinon..

MiltosRNLI1930
στις 12/12/2013
35

Σταματας να μαγειρευεις ντολμαδες να μυριζει το σπιτι και τα ρουχα του .Πας στο κομμωτηριο ,ντυνεσαι σενια και του λες "αγαπη μου σημερα θα σε κερασω ενα ποτο" και τον διεκδικεις !

Αυτες που μαγειρευουν και ξεσκονιζουν συνεχεια με τη ρομπα και τα σοσονια ολοι γενικα οι ανδρες δεν τις γουσταρουν για οδαλισκες .Αυτο ειναι το τραγικο λαθος των γυναικων .Ποτε μη λες δεν βαριεσαι ,παντα θα εισαι στην τριχα  περιποιημενη .!

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από permagre

απιστία καλΆ ολα αυτΆ. Αν ομως κρυβει το κινητο του και εξαφανιζεται τα βραδια του σαββατου απο το σπιτι και επισης αργει τις καθυμερινες τι κανεις:

 

 

KLELIA22
στις 12/12/2013
36

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από MiltosRNLI1930

Ποτε μη λες δεν βαριεσαι ,παντα θα εισαι στην τριχα  περιποιημενη .!

 καλα σου λεει...


αμα πεινασετε... να φατε τα στρινγκ...


κι αμα  ερθει καμμια κατσαριδα... να την πατε στο Λοιμωδων ... 

την κακομοιρα... να μην παει ετσι...


απο ηπατιτιδα...

 

 

penny-
στις 12/12/2013
37
erwthseis k apories..,

kala ola ayta milto ta kanw ...k h alhthea einai klelia m oti dn goustarw otan erxetai to paizw kyra k na t mageireyw....paraskeyh savvato kyriakh eimaste mazi dioti tis kathimerines diavazoume k einai makrua..,ekeis o idios milto m m zhtaei na tou magireyw gia n exoume na trome sto spiti leei...ti kaneis se aythn thn periptwsh??einai athos dhl?...synithos to vrady panta vgainoume e3w..plos kati exei allaxei apo ekeinon...mhpos prepei na arxisw na tn ftunw siga siga...h me apataei k prepei na ton parakolouthisw???

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή