Θέλω να γνωρίσω καινούργιους φίλους...

Από: Sxeseis_Friends | Διαβάστηκε 16930 φορές
Τι πρέπει να κάνετε για να γνωρίσετε καινούργιους φίλους μέσα από το Sxeseis.gr;
Οι άνθρωποι που γνώρισαν καινούργιους φίλους μέσα από το Sxeseis.gr είναι πάρα πολλοί. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας διαβάζοντας τις συζητήσεις των παλαιότερων μελών. Εάν σκεφτείτε ότι το Sxeseis.gr αριθμεί πολλές δεκάδες χιλιάδες μέλη, τα οποία αυξάνονται με μεγάλους ρυθμούς καθημερινά , η πιθανότητα βρείτε καινούργιους φίλους είναι πάρα πολύ μεγάλη. Ελάτε λοιπόν να δούμε τον τρόπο για πείτε αντίο...στη μοναξιά!

Βήμα Πρώτο : Συμπληρώστε το προφίλ σας! Το προφίλ σας αποτελεί την ταυτότητα και το σημείο αναφοράς ενός ατόμου, μέσα στο Sxeseis.gr. Το προφίλ σας είναι το πρώτο πράγμα που συνήθως θα κοιτάξουν τα άλλα μέλη σε οποιαδήποτε πρώτη επαφή μαζί σας, σας χαρακτηρίζει και επηρεάζει σημαντικά την εικόνα που θα έχουν οι άλλοι για σας.

Για να συμπληρώσετε το προφίλ σας ,
κάντε κλικ εδώ

Για να αναζητήσετε βοήθεια στην συμπλήρωση του προφίλ σας κάντε κλικ εδώ

Για να διαβάσετε άρθρα σχετικά με τη συμπλήρωση του ιδανικού προφίλ κάντε κλικ εδώ
Βήμα Δεύτερο: Γιατί δεν δοκιμάζετε τις συζητήσεις; Συνομιλώντας με τα μέλη που λαμβάνουν μέρος στις συζητήσεις είναι εύκολο να γνωρίσετε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Επίσης μπορείτε να καταλάβετε την προσωπικότητα του καθενός μέσα από τα κείμενα του και να αποφασίσετε ποιους από αυτούς θα θέλατε να γνωρίσετε και ποιους όχι!

Για δείτε τις διαθέσιμες συζητήσεις κάντε κλικ εδώ
Για αναζητήσετε βοήθεια στην καταχώρηση καινούργιου θέματος στις συζητήσεις κάντε κλικ εδώ

Για αναζητήσετε βοήθεια στην καταχώρηση απάντησης σε ένα υπάρχον θέμα στις συζητήσεις κάντε κλικ εδώ
Βήμα Τρίτο: Τα Chat Rooms (εικονικά δωμάτια συζητήσεις) είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να γνωρίσετε γρήγορα και εύκολα καινούργιους φίλους. Επιλέγοντας ένα από τα δωμάτια συζητήσεων μπορείτε να μιλήσετε σε πραγματικό χρόνο με άλλα μέλη και να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας!

Για να μεταφερθείτε στα Chat Rooms κάντε κλικ εδώ

Για να διαβάσετε τις οδηγίες για την χρήση των Chat Rooms κάντε κλικ εδώ
Για να διαβάσετε άρθρα σχετικά με τις γνωριμίες στα chat- rooms κάντε κλικ εδώ
Βήμα τέταρτο : Τα προσωπικά μηνύματα είναι ένας άλλος εύκολος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να γνωρίσετε καινούργιους φίλους και να αποχτήσετε μια συνεχή επικοινωνία μαζί τους. Αφού κάνετε μια αναζήτηση και βρείτε τα άτομα τα οποία σας ενδιαφέρουν βάση των κριτηρίων που εσείς θα θέσετε ή αφού έχετε ξεχωρίσει κάποια άτομα τα οποία σας κινούν το ενδιαφέρον είτε μέσα από τις συζητήσεις είτε μέσα από τα chat- rooms , με ένα προσωπικό μήνυμα μπορείτε να ανταλλάξετε τις απόψεις και σε προσωπικό επίπεδο!

Για να μεταφερθείτε στα προσωπικά σας μηνύματα κάντε κλικ εδώ
Οδηγίες για το πως μπορείτε να διαβάσετε ή να στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα θα βρείτε μέσα στα Προσωπικά Μηνύματα.
Για να μεταφερθείτε στις Αναζητήσεις κάντε κλικ εδώ

Για να μεταφερθείτε στην βοήθεια των αναζητήσεων κάντε κλικ εδώ
Βήμα πέμπτο : Γιατί δεν δοκιμάζετε τα Clubs ; Τι είναι τα Sxeseis.Clubs; Τα Clubs είναι ένας ακόμα τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε με ανθρώπους με τους οποίους έχετε κοινά ενδιαφέροντα! Τα Sxeseis.Clubs δημιουργούνται από τα μέλη του Sxeseis.gr που έχουν ένα ιδιαίτερο χόμπι ή κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ένα θέμα. Μπορείτε να γίνετε μέλος σε ένα Club που σας ενδιαφέρει και σας εκφράζει ή μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας Club για να γνωρίσετε ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά χαρακτηριστικά!

Για να μεταφερθείτε στα Sxeseis.Clubs κάντε κλικ εδώ
Για να μεταφερθείτε στην βοήθεια των Sxeseis.Clubs κάντε κλικ εδώ

Βήμα έκτο : Ο δικός μας Sxesenger , ένα εσωτερικό σύστημα messenger ( άμεσης κλίσης για συνομιλία με ένα άλλο μέλος) σας δίνει τη δυνατότητα να καλέσετε τους φίλους σας σε συνομιλία ανά πάσα στιγμή αρκεί οι φίλοι σας να είναι on-line τη συγκεκριμένη στιγμή! Είναι πανεύκολος στη χρήση!

Για να μεταφερθείτε στον Sxesenger κάντε κλικ εδώ

Για να μεταφερθείτε στην βοήθεια χρήσης του Sxesenger κάντε κλικ εδώ

Βήμα έβδομο: Και αφού σίγουρα μετά από όλα αυτά θα έχετε ήδη γνωρίσει πολλούς καινούργιους φίλους το Sxeseis.gr σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε το δικό σας προσωπικό σημειωματάριο στο οποίο μπορείτε να καταχωρήσετε τους φίλους σας και λίγα λόγια για αυτούς: τη λίστα φίλων! Στην Λίστα Φίλων μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις και πληροφορίες για τα άτομα που καταχωρείτε, μπορείτε να τους στείλετε μήνυμα ευκολότερα , μπορείτε να τους επιλέξετε αυτόματα για χαιρετισμό στα Chat – Rooms και μπορείτε να δείτε αμέσως εάν είναι on-line ή πότε ήταν η τελευταία επίσκεψη τους στο Site. Κρατήστε επαφή....με τη Λίστα φίλων!

Για να μεταφερθείτε στη λίστα φίλων πατήστε το κουμπί Λίστα Φίλων πάνω δεξιά στην Κεντρική Σελίδα του Sxeseis.gr

Για να μεταφερθείτε στη βοήθεια για τη Λίστα φίλων κάντε κάντε κλικ εδώ

Βήμα όγδοο : Οι ειδοποιήσεις αποτελούν μια εκπληκτική δυνατότητα που σας επιτρέπει να είστε σε συνεχή με τους φίλους σας , όπου κι αν βρίσκεστε με ένα μήνυμα στο κινητό σας!

Δηλαδή , σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε με το internet αλλά θα θέλατε να γνωρίζετε εάν έχετε λάβει προσωπικό μήνυμα από κάποιο φίλο , εάν το μήνυμα που στείλατε σε φίλους σας έχει διαβαστεί , ένα έχετε λάβει κάποια αξιολόγηση στο προφίλ σας , εάν κάποιο μέλος έχει επισκεφτεί το προφίλ σας κλπ μπορείτε να ενημερωθείτε στο κινητό σας!

Για να μεταφερθείτε στις ειδοποιήσεις κάντε κλικ εδώ

Για να μεταφερθείτε στη βοήθεια των Ειδοποιήσεων κάντε κλικ εδώ
Ας ανακεφαλαιώσουμε!
Μέσω του Sxeseis.gr μπορείτε να δημιουργήσετε το προφίλ σας το οποίο θα δουν χιλιάδες άνθρωποι, μπορείτε να μιλήσετε ζωντανά , να ανταλλάξετε απόψεις , μπορείτε να δείτε τα προφίλ χιλιάδων ατόμων για να αποφασίσετε ποιοι πραγματικά σας ταιριάζουν, μπορείτε να στείλετε προσωπικά μηνύματα και να συμμετέχετε σε Clubs ειδικών ενδιαφερόντων και να κρατήσετε την επαφή με τους φίλους σας ζωντανή με τις Ειδοποιήσεις και την Λίστα φίλων! Τι περιμένετε λοιπόν; Κάντε τώρα το πρώτο βήμα και αλλάξτε τη ζωή σας!

Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 4.7 / 5 σε 20 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

στις 2/11/2005
1
Είναι αλήθεια!

Έχω σχέση με ένα αγόρι εδώ και 10 μήνες και γνωριστήκαμε μέσα σε αυτό το site.

PSYCHOWOMAN
στις 9/5/2007
2

ΓΕΙΑ.

PSYCHOWOMAN
στις 9/5/2007
3

ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ

sonia555
στις 28/10/2007
4
η κοινονια μασ

o kosmos olos xalase . oloi oi andropoi mono to sex skeytontai kai tipota allo. den uparxoun pleon kadara aisdimata mesa sthn psixi mas. pou odigoumaste pleon; pote da kitazoume gyro mas pou ta exoume isopedosei ola; kourastika se aythn thn zoi na min uparxoun pleon andropoi sosti.

mini821
στις 31/5/2008
5

givvpgos38
στις 5/6/2008
6

qwerd
στις 3/7/2008
7

kyrios-12-12-82
στις 20/9/2008
8
λολ

geia

georena
στις 7/10/2008
9
Ασχολειται κανεις με εκδρομες οFF-ROAD!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...

mariaa29
στις 23/11/2008
10

mariaa29
στις 23/11/2008
11
ηξυυτ

jtfdghj

ntourountourou
στις 27/11/2008
12
Ευχαριστώ ...!!!

Μακάρι να βρω φίλες!!!!

markos4
στις 5/12/2008
13
φιλια

eimai poli monos kai thelo na kano filoys files

sofaki18994
στις 20/12/2008
14

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΙΛΟΥΣ

maria200
στις 13/6/2009
15
πολι καλο

poli kalo iperoxo

nurfurth
στις 13/5/2010
16

poly καλο ! τελειο !

delegaki
στις 19/3/2011
17

Eirini_R
στις 16/8/2011
18
Θελω κι εγώ να κανω νεους φίλους...!!!

Βοηθήστε με να κάνω κι εγώ νέους φίλους!!!δε ξέρω να χρησιμοποιώ καλα τη σελίδα αυτη!!!!

Eirini_R
στις 16/8/2011
19
Θελω κι εγώ να κανω νεους φίλους...!!!

Βοηθήστε με να κάνω κι εγώ νέους φίλους!!!δε ξέρω να χρησιμοποιώ καλα τη σελίδα αυτη!!!!

violaf
στις 30/1/2014
20

kalispera sas..polu kalo auto..bravo sas..psaxnw sobares files k filous gia sobari filia na endiaferontai gia emena k egw se autous k tha ithela na eimai dipla tous..pragmatika den yparxoun sobara atoma gia sobari filia..ola pseytika k fidia pantou.polu xalase o kosmos k polu krima...opioi endiaferontai gia sosti filia k eilikrinis k na bgoume eksw gia kafe k na pername kala k na gelame..eimai egw..makari na brw sostes files k an oi antres den me vlepoun filika alla oti na nai diladi...

kall1982
στις 21/10/2014
21
ΞΞΞΞΞΞ ΞΞΞ ΞΞΞΞΞ ΞΞΞ ΞΞΞΞΞΞΞ

ΞΞΞΉΞ ΟΞΟ ΞΊΞΞΉ ΞΟΞΏ ΞΌΞΞΞ. ΞΞΟ ΞΟΟ ΟΞΟΞΞΟ ΞΏΞΌΟΟ ΞΟΟΟΞΟΟΟ ΞΞΞΞΞΉ ΞΟΞΏΞΌΞ ΟΞΏΟ ΞΞΞ ΞΞΞΟΞΏΟΞ ΞΉΞΞΉΞΞΟΞΟΞ ΟΞ ΟΞΞΎΞΞΞΉΞ ΟΞ ΞΞΟΞΞΈΞΟΞ ΞΌΞ ΞΌΞΞΞ.ΞΞΏ ΟΟΟΞΞΞΞΌΞ ΞΌΞΏΟ ΞΞΏΞΉΟΟΞ ΞΞΞΞΞΉ ΞΏΟΞΉ ΞΞΞ ΞΌΟΞΏΟΟ ΞΞ ΞΊΞΞΟ ΟΞ ΟΞΞΎΞΞΞΉΞ ΟΞΏΟ ΞΞΞΞΉΟΞΟΞΏΞΌΞΞΉ ΞΞΉΞΟΞ ΞΞΞ ΞΈΞΞΟ ΞΞ ΟΞ ΞΊΞΞΟ ΞΌΟΞΞ ΞΌΞΏΟ. ΞΈΞ ΞΞΈΞΞΞ ΞΞ ΞΞΟΟΞΟΟ ΞΟΞΏΞΌΞ ΟΞΏΟ ΞΞ ΟΞΏΟΟ ΞΟΞΟΞΏΟΞ ΟΞ ΟΞΞΎΞΞΞΉΞ ΟΟΟΟ ΞΊΞΞΉ ΞΌΞΞΞ ΞΊΞΞΉ ΞΞ ΞΊΞΞΞΏΞΞΟΞΏΟΞΌΞ ΞΊΞΟΞΏΞΉΞΏ ΟΞΞΎΞΞΞΉ ΞΊΞΞΉ ΟΟΟΞΉΞΊΞ ΞΞ ΞΞΞΞΏΟΞΌΞ ΞΊΞΞΉ ΟΞΞΞΏΞΉ. ΞΞ ΟΟΞΟΟΞΞΉ ΞΊΞΟΞΏΞΉΞΏ ΞΟΞΏΞΌΞΏ ΟΞΏΟ ΞΟΞΞΉ ΟΞ ΞΞΞΉΞ ΞΞΞΞΉΞΟΞΟΞΏΞΟΞ ΞΌΞ ΞΌΞΞΞ ΞΟ ΞΌΞΏΟ ΟΟΞΞΞΞΞΉ

Mima1966
στις 9/6/2016
22
ΞΟΟΟΞΟΞ

ΟΞ clubs (ΞΞΞΌΞ ΟΞΞΌΟΟΞΏ) ΞΞΞ ΞΞΞΉΟΞΏΟΟΞΞΏΟΞ ΟΞΉΞ ;
ΞΞΏΞΌΞΞΆΟ ΞΞΞΞΞΉ ΟΞΏΞΟ ΞΊΞΞΞ ΞΉΞΞΞ !

pipis48
στις 7/2/2017
23
mprabo ola eine poli kala ke koritsenia

mprabo

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή