Το τέλειο user β name!

Από: Sxeseis_Dating | Διαβάστηκε 3021 φορές
To user-name (ψευδώνυμο) σας, είναι ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας σας στο διαδίκτυο. Γιατί; Γιατί το user name σας είναι η ταυτότητα σας , είναι μοναδικό, είναι αυτό που θα τραβήξει την προσοχή των άλλων ή αυτό που θα τους απωθήσει. Το user name σας αποτελεί μια γρήγορη περιγραφή της προσωπικότητας σας! Θέλετε να δούμε τα χαρακτηριστικά ενός πετυχημένου user name;
Χρησιμοποιείτε μόνο γράμματα και αριθμούς!
Πολλοί από εσάς μπαίνουν στον πειρασμό να χρησιμοποιήσουν αστεράκια , παύλες και να δημιουργήσουν έτσι ένα τρομερά πολύπλοκο user name! Ένα πολύπλοκο user name είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να το συγκρατήσουν και συνεπώς μειώνει τις πιθανότητες σας για καινούργιες γνωριμίες. Δημιουργείτε απλά user name χρησιμοποιώντας κατά προτίμηση αριθμούς ,γράμματα και κάτω παύλες για να ξεχωρίστε δύο λέξεις.
Παράδειγμα : Απλό user name nikos352 ή nikos_352
Πολύπλοκο user name : ***nikos3*5*_2

Χρησιμοποιείτε ένα user name που να λεει κάτι για εσάς....

Αν το user name που επιλέξατε αποτελείται ένα απλό όνομα με κάποιο αριθμό , είναι μια χαρά. Εάν θέλετε το user name σας να είναι ξεχωριστό προτιμείστε ένα user name που να εκφράζει κάτι για τον εαυτό σας ή την προσωπικότητα σας , ή για τα χόμπυ σας ή για κάτι που αγαπάτε ή ακόμα ένα user name που λέει κάτι περισσότερο για τον χαρακτήρα σας! Τέτοιου τύπου user names μένουν πολύ εύκολα στη μνήμη των άλλων γιατί ξεχωρίζουν.
Παράδειγμα : cat_woman (εκφράζει μια ηρωίδα που πιθανό να σας αρέσει και να ταιριάζει με την προσωπικότητα σας)
Knight ( εκφράζει τον ιπποτικό σας χαρακτήρα)

Μην ξεχνάτε ότι το user name σας είναι το πρώτο πράγμα που εμφανίζεται στα αποτελέσματα της αναζήτησης άρα και το πρώτο πράγμα που θα τραβήξει την προσοχή των άλλων για να σας προσεγγίσουν ή όχι!

Χρησιμοποιείτε ένα user name που εξάπτει την φαντασία ή να ξυπνάει την περιέργεια....

Ένα μυστηριώδες user name βασισμένο σε ένα χαρακτήρα κάποιου βιβλίου ή κάποιας ταινίας που είδατε που είναι αναγνωρίσιμο από τους άλλους πιθανό να τραβήξει το ενδιαφέρον και να εξάψει την φαντασία των άλλων μελών για να θελήσουν έτσι να σας γνωρίσουν καλύτερα.

Παράδειγμα : Μona Lisa ( δείχνει την ευαισθησία σας για την τέχνη και]παραπέμπει σε κάποια φιγούρα την οποία όλοι γνωρίζουν)
Lancelot (ο γνωστός ιππότης με όμορφη εμφάνιση και αγέρωχη προσωπικότητα που παραπέμπει σε ένα ευγενή και δυνατό χαρακτήρα)

Αποφύγετε τα user name που δείχνουν απελπισία ή είναι προσβλητικά....
Εάν χρησιμοποιήσετε το user name «Γυναικα_για_γάμο» να είστε σίγουρες ότι δεν θα λάβετε κάποιο μήνυμα...ποτέ! Το ίδιο και αν χρησιμοποιήσετε το user name «Σεξομανής_για_πάντα»! Αυτά τα user name εκπέμπουν μια απελπισία από μέρους σας η οποία αποθαρρύνει και τρομάζει τους άλλους. Οποιαδήποτε προσβλητικά ή υβριστικά user name εκτός του ότι δεν επιτελούν τον σκοπό τους δεν είναι αποδεκτά από το Sxeseis.gr και θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!
Αποφύγετε τα user name που ουσιαστικά διατυπώνουν το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο....

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του διαδικτύου είναι η ανωνυμία και το Sxeseis.gr προσπαθεί να την διαφυλάξει με κάθε τρόπο. Οποιαδήποτε user names φανερώνουν το ονοματεπώνυμο σας (όπως οποιαδήποτε προφίλ που περιέχουν προσωπικά στοιχεία όπως Ονοματεπώνυμο , τηλέφωνο κλπ) θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!

Αποφύγετε τα user name μειώνουν τις πιθανότητες σας για γνωριμίες...

Το user name « Κοντός_χοντρός_άσχημος» όπως και το «Στριμένη_γεροντοκόρη» σίγουρα δεν είναι τα πιο δημοφιλή που θα μπορούσατε να διαλέξετε! Διαλέξτε ένα user name που να αυξάνει και όχι να μειώνει τις πιθανότητες σας για γνωριμίες!

Χρησιμοποιήστε την φαντασία και το μυαλό σας για να επιλέξετε ένα user name που σας εκφράζει και που θα μείνει στο μυαλό των άλλων ανθρώπων μετά την πρώτη τους επαφή μαζί σας! Καλή επιτυχία!Αξιολόγηση

Το άρθρο έχει αξιολογηθεί με 3.8 / 5 σε 20 ψήφους

Κάντε τη δική σας αξιολογηση για το άρθρο:

Επιστροφή

Τα σχόλια σας

Kimmy
στις 18/12/2005
1

"Εάν χρησιμοποιήσετε το user name «Γυναικα_για_γάμο» να είστε σίγουρες ότι δεν θα λάβετε κάποιο μήνυμα...ποτέ! Το ίδιο και αν χρησιμοποιήσετε το user name «Σεξομανής_για_πάντα»!Το user name « Κοντός_χοντρός_άσχημος» όπως και το «Στριμένη_γεροντοκόρη» σίγουρα δεν είναι τα πιο δημοφιλή που θα μπορούσατε να διαλέξετε! "

Διαφωνώ. Ίσα ίσα που τα συγκεκριμένα user name φανερώνουν ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν πάσχει από έλλειψη χιούμορ.

στις 18/12/2005
2

Καλό το άρθρο, αλλά... δεν θα έπρεπε να υπήρχε η δυνατότητα να το δει κανείς χωρίς να είναι ήδη μέλος; Επειδή αν είσαι μέλος, τότε έχει ήδη... διαλέξει username, άρα διαβάζεις όλο το άρθρο... κατόπιν εορτής!

Τώρα βέβαια θα μου πείτε "αν θέλεις, μπορείς να διαγράψεις το προφίλ σου (γίνεται, έτσι δεν είναι; ) και να δημιουργήσεις άλλο με άλλο username"... Καλά, μην βαράτε, μια ιδέα έριξα!

fallen896
στις 23/1/2006
3
Ετσι...

Κάτι τέτοιο το χρειαζόμασταν σίγουρα
ΤΗΝΧ!!!

Κάντε το δικό σας σχόλιο

Test

Κατηγορίες

Διαβάστε ακόμα

Συζητήθηκαν

Δημοφιλή