Τεστ Προσωπικότητας

Τεστ Προσωπικότητας - Tests

Δεν έχετε συμπληρώσει

Eμπιστεύεστε την διαίσθηση σας;

Η διαίσθηση σύμφωνα με τον Γιούνγκ είναι μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες του ανθρώπινου πνεύματος. Πολλοί άνθρωποι την αποδέχονται και την χρησιμοποιούν στη ζωή τους ενώ άλλοι την απορρίπτουν και αμφισβητούν την ύπαρξη της. Εσείς εμπιστεύεστε τη διαίσθηση σας; Είστε διαισθητικό άτομο; Aυτό το τεστ θα σας βοηθήσει να καταλάβετε!

Αφορά: Όλους. Έχει συμπληρωθεί: 40.518 φορές

Από λίμπιτντο....πώς πάμε;

Πόσο θερμοί είστε με τον/την σύντροφο σας; Μήπως το σεξ σας αφήνει παγερά αδιάφορους; Εξερευνήστε την σεξουαλική σας συμπεριφορά με αυτό το τεστ! Hφαίστειο....ή παγόβουνο λοιπόν;

Αφορά: Όλους. Έχει συμπληρωθεί: 66.194 φορές

Πόσο ελκυστικές είσαστε για το αντίθετο φύλο ; (για γυναίκες)

Θέλετε να μάθετε πόσο ελκυστικές είσαστε για τους άντρες ; Πειρασμός ή απλά αδιάφορη ; Eπιθετική ή το κορίτσι της διπλανής πόρτας; Αυτό το τέστ θα σας βοηθήσει!Και θα βοηθήσει και όσους από εδώ θέλουν να σας γνωρίσουν να σχηματίσουν μια εικόνα για σας!

Αφορά: Γυναίκες. Έχει συμπληρωθεί: 80.055 φορές
Κατηγορία : Γυναίκα / Ομορφιά

Ποια είναι η σεξουαλική σας ταυτότητα ;

Πόσο εχέμυθοι και πόσο υπεύθυνοι είσαστε όσο αφορά την σεξουαλική σας ζωή ; Την κρατάτε για τον εαυτό σας ή οι ερωτικές σας περιπέτειες αποτελούν πρωτοσέλιδα συζητήσεων στις παρέες σας ; Είσαστε αδιάκριτοι και φέρνετε τον / την ερωτική σας σύντροφο σε δύσκολη θέση ; Αυτό το τεστ θα σας βοηθήσει να καταλάβετε!

Αφορά: Όλους. Έχει συμπληρωθεί: 56.088 φορές

Πόσο αγαπάτε τον συντροφό σας;

Τελικά ξέρετε να αγαπάτε ή το μόνο πράγμα που σας ενδιαφέρει είναι ο εαυτός σας; Ισως αυτό το μικρό και διασκεδαστικό τεστ σας αποκαλύψει πράγματα που αγνοούσατε!

Αφορά: Όλους. Έχει συμπληρωθεί: 74.931 φορές

Aγαπάτε το σώμα σας;

Σας αρέσει το σώμα σας; Νιώθετε άνετα με την εμφάνιση σας; Πως θα αξιολογούσατε το σώμα σας; Θέλετε να μάθετε εάν τo αποδέχεστε ή αν το αγαπάτε; Αυτό το τεστ θα σας βοηθήσει!

Αφορά: Όλους. Έχει συμπληρωθεί: 20.646 φορές

Πόσο ζηλιάρης/άρα είστε?

Τελικά ζηλεύετε παθολογικά και άρρωστα τον σύντροφο σας ή μήπως παγερά αδιάφορείτε;

Αφορά: Όλους. Έχει συμπληρωθεί: 77.082 φορές

Ξέρετε να φλερτάρετε;

Ε...ναι λοιπόν!!! Σας αρέσει τρελλά! Ξέρετε όμως το τρόπο να τον/την προσεγγίσετε και να του/της τραβήξετε την προσοχή? Κάντε αυτό το τέστ! Για να δούμε....το φλέρτ σας έχει ανταπόκριση;

Αφορά: Όλους. Έχει συμπληρωθεί: 53.424 φορές
Κατηγορία : Φλερτ / Φλέρτ

Πρώτο Ραντεβού! Πόσο έτοιμοι είστε;

Τα φέρατε από δώ , τα φέρατε απο κεί....και να ήρθε επιτέλους η στιγμή του πρώτου ραντεβού! Ξέρετε όμως πως να το χειριστείτε; Κάντε αυτό το τέστ!Αλλιώς.....συμβουλευτείτε τους ειδικούς!

Αφορά: Όλους. Έχει συμπληρωθεί: 41.480 φορές
Κατηγορία : Φλερτ / Φλέρτ

Έχετε τάση προς την απιστία;

Στις μέρες μας ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αν θα μπορέσει να μείνει πιστός / πιστή σε μια μονογαμική σχέση! Εσείς μπορείτε;Η μήπως έχετε μια τάση πρός την απιστία ; Αυτό το τέστ θα σας βοηθήσει να καταλάβετε!

Αφορά: Όλους. Έχει συμπληρωθεί: 63.859 φορές
Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345