Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

paros1999

# 1 στις 30/7/2003
author
Γυναίκα / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 23
'Aρεσαν+: 0%

Τα λαθη των αντρων

Επικίνδυνα λάθη κάνουν οι περισσότεροι άνδρες στις συναναστροφές τους με τις γυναίκες, λάθη που τους κάνουν να αποτυγχάνουν και που θα μπορούσαν να τα αποφύγουν...

Δίνουν ιδιαίτερη σημασία την ομορφιά τους...
Και όμως, οι γυναίκες δεν επιλέγουν τους όμορφους και ελκύονται από άνδρες που τους συγκινούν, ανεξαρτήτως ομορφιάς. Συχνά παρατηρούμε πως πραγματικά όμορφες γυναίκες δεν προσελκύονται από όμορφους άνδρες, όσο και εάν οι άνδρες δεν το παραδέχονται και το προσπερνούν.

Προσπαθούν να πείσουν μια γυναίκα να τους θελήσει...
Η αλήθεια, όμως, είναι πικρή... ποτέ, μα ποτέ δεν καταφέρνουν οι άνδρες να πείσουν μια γυναίκα να αισθανθεί διαφορετικά για αυτούς, εάν δεν ενδιαφέρεται όσο και αν προσπαθήσουν με λογικό τρόπο και αιτιολογίες. Όταν μια γυναίκα, απλά δεν ενδιαφέρεται, πολλοί άντρες προσπαθούν να την κάνουν να αλλάξει γνώμη, την παρακαλούν, την κυνηγούν με διάφορες προφάσεις... Ας το αποφεύγουν, σίγουρα δεν είναι αποτελεσματικό...

Αναζητούν την επιδοκιμασία της...
Στην επιθυμία τους να ευχαριστήσουν μια γυναίκα πασχίζουν με όλους τους τρόπους να τους εγκρίνει. Μια άλλη φριχτή ιδέα, ένα τρομερό λάθος... Οι γυναίκες δεν ελκύονται ποτέ από τέτοιου είδους συμπεριφορές και μάλιστα ενοχλούνται, εκνευρίζονται και γίνονται αρνητικές. Εάν αμφιβάλλετε, απλά ρωτήστε μια ελκυστική γυναίκα και... βγάλτε συμπέρασμα.

Προσπαθούν να την 'εξαγοράσουν'...
Γλυκίσματα, δώρα, ένα όμορφο δείπνο, λουλούδια και έχουν εξασφαλισμένη την... απόρριψή της! Και αυτό γιατί της δίνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: δεν πιστεύω πως θα σου αρέσω για αυτό που είμαι και έτσι προσπαθώ να αγοράσω την προσοχή σου και την αφοσίωσή σου. Οι καλές τους προθέσεις συχνά φανερώνουν ανασφάλεια και οι γυναίκες τις ερμηνεύουν σαν επιδέξιους χειρισμούς.

Εκφράζουν σύντομα τα συναισθήματά τους...
Ένα επίσης τεράστιο και ατυχές λάθος είναι πως οι περισσότεροι άνδρες εκφράζουν τα συναισθήματά τους πολύ σύντομα μετά την γνωριμία. Η ελκυστική γυναίκα είναι σπάνια και βιώνει πολύ προσοχή από τους γύρω της. Πολλοί άνδρες δεν το κατανοούν αυτό, αλλά την ελκυστική γυναίκα την προσεγγίζουν απ' όλες τις πλευρές, πιθανώς πολλές φορές την ημέρα, ενδιαφέροντες άνδρες. Αυτό μεταφράζεται σε πολλές φορές την εβδομάδα... Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης... η ελκυστική γυναίκα έχει συχνά πολλά ραντεβού και ως εκ τούτου διαθέτει εμπειρία, μπορεί να γνωρίζει τι να περιμένει. Ένας άντρας που από τα πρώτα δύο ραντεβού εκφράζει έντονα συναισθήματα, δίνει το μήνυμα στη γυναίκα πως είναι σαν όλους τους άλλους, χωρίς αυτοέλεγχο. Προσμονή και χαλάρωση... είναι ο καλύτερος τρόπος!

Δεν κατανοούν τι σημαίνει ελκυστικότητα για την γυναίκα...
Οι γυναίκες είναι διαφορετικές από τους άνδρες, είναι κάτι που δεν έχουν κατανοήσει οι άνδρες. Ο άνδρας μόλις δει μια ελκυστική, σέξι γυναίκα, αμέσως αισθάνεται σεξουαλική έλξη για αυτήν. Δεν συμβαίνει το ίδιο και με την γυναίκα. Η γυναίκες έχουν έναν διαφορετικό σεξουαλικό μηχανισμό που διεγείρεται από άλλα πράγματα, άσχετα με αυτά που βλέπουν, ελκύονται περισσότερο από σταθερές αρετές. Εάν οι άνδρες γνωρίζουν την γλώσσα του σώματος και επικοινωνούν με σωστό τρόπο, μπορούν να κάνουν την γυναίκα να αισθανθεί την ίδια σεξουαλική έλξη μ' αυτούς. Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει τυχαία, πρέπει να μάθουν τον τρόπο. Το σίγουρο είναι πως ο κάθε άνδρας μπορεί να τον μάθει...

Θεωρούν σημαντικούς παράγοντες χρήμα και ομορφιά...
Το συνηθέστερο λάθος των ανδρών είναι ότι παραιτούνται από την επιδίωξή τους να προσεγγίσουν μια ελκυστική γυναίκα, γιατί πιστεύουν πως η ομορφιά, το χρήμα, το ύψος ή η ηλικία παίζουν καθοριστικό ρόλο για τις γυναίκες. Και βέβαια, συμβαίνει κάτι τέτοιο, όμως, οι περισσότερες γυναίκες προσελκύονται από την προσωπικότητα και όχι από το πορτοφόλι ή την εμφάνιση του άνδρα. Η προσωπικότητα του άνδρα λειτουργεί για τις γυναίκες σαν μαγνήτης...

Καταθέτουν ότι διαθέτουν...
Τακτική πολλών ανδρών είναι να...καταθέτουν όλη τους την ενέργεια στην γυναίκα, προσπαθούν να την προσελκύσουν με το να της κάνουν ότι επιθυμεί... Κακή ιδέα, εκ προοιμίου. Οι γυναίκες δεν προσελκύονται ποτέ από έναν άντρα, όταν το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουν έναν απλό... περίπατο.

Δεν γνωρίζουν ακριβώς τι να κάνουν...
Εδώ βρίσκεται η τρέλα, μια γυναίκα ξέρει πάντα τι σκέφτεται ένας άντρας. Μια γυναίκα είναι δέκα φορές καλύτερη από έναν άντρα στην ανάγνωση της γλώσσας του σώματος. Μην το ξεχνάτε... δέκα φορές είναι αυτές! Είναι απίστευτο και όμως αληθινό! Μια γυναίκα ξέρει πότε ένας άνδρας θέλει να την φιλήσει, ακόμη και εάν παραμένει νευρικός και δεν κάνει την κίνηση για να την φιλήσει, αλλά, η ίδια δεν θα τον βοηθήσει. Και τότε θα χαλάσουν όλες οι προσδοκίες της γυναίκας και το ραντεβού... Γι' αυτό οι άνδρες πρέπει να προσεγγίζουν τη γυναίκα, να της ζητούν τον αριθμό του τηλεφώνου της, να της ζητούν να βγουν, να την φιλούν, να την προσεγγίζουν σωματικά... Είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζουν ακριβώς τον τρόπο που θα προχωρήσουν βήμα-βήμα, από το πρώτο ραντεβού, μέχρι την... επιθυμητή κατάληξη!

evans

# 2 στις 30/7/2003
author
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
'Aρεσαν+: 0%
ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ....

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ , ΟΧΙ ΑΝΤΡΙΚΟ!
ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ TOYΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ .
ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ.
ΕΣΕΙΣ (ΑΘΩΑ ΜΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ) ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ , ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ....ΚΑΡΔΙΑΣ (ΕΚΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ.....).
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ (ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ) ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ , ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ , ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΒΡΑΧΟΣ! (ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ !).
ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ , ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ - ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΠΙΚΑ , ΨΕΥΤΙΚΑ , ΛΙΓΑ :
ΟΧΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
ΟΧΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ
ΟΧΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ
ΟΧΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΔΕΙΠΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΦΟΡΑ ΝΥΧΤΑ
ΟΧΙ Σ' ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ "ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ" ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!
ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ , ΩΡΑΙΟΠΑΘΕΙΣ ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΚΑΙ ΞΑΦΝΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΟΡΦΗ (ΕΝΩ Σ' ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΩΡΑΙΟΣ (ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΠΑΘΗΣ) , ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ , ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ , ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ , ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ )ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ( ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ , ΜΗΝΑΣ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΒΛΕΠΕΤΕ) ΓΕΜΑΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΟΥΡΙΤΣΑΣ ΤΗΣ ΟΛΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΟΒΕΙ ΦΛΕΒΕΣ , ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΤΑΙ , ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ (ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΟΣΩΝ ΣΑΛΙΩΝ , ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ) , ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΚΛΠ.
ΚΑΙ 'ΚΕΙΝΗ ΣΑΝ ΤΟ ΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ FERRARI (AN ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ PORSCHE ) ΑΓΕΡΩΧΗ , ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ , ΨΑΧΝΕΙ ΤΙΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ (ΧΡΥΣΟΣ , ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ!
ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΟΙ 39 ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΤΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ (ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ...)
ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ (ΕΔΩ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ) ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ( ΔΥΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ:
1. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ "ΘΗΡΑΜΑ"

2. ΚΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (10 ΦΟΡΕΣ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ Η ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ Σ' ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ...

Starlet

# 3 στις 30/7/2003
author
Γυναίκα / 35 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%
Σίγουρα οι γυναίκες δεν επιλέγουν έναν άντρα μόνο και μόνο για την ομορφιά του. Μου έχει τύχει να γνωρίσω έναν φίλο μου που σαν εμφάνιση αρχικά τον έβρισκα απλά καλό αλλά αργότερα με κέρδισε με το μυαλό του, τη συμπεριφορά του και τον τρόπο σκέψης του και άρχισα να τον θεωρώ πολύ πολύ όμορφο -οπότε δε μπορώ να πω αντικειμενικά πως είναι (κι ομως είναι φίλος κι όχι τίποτα...άλλο) Επίσης ένα καλό δείπνο και πολλά ρομαντικά γλυκόλογα δε μας λένε τίποτα (τουλάχιστον εμένα!). Άσε που πολλές φορές είναι fake! Ειδικά αν μια γυναίκα τα 'χει ακούσει (τα γλυκόλογα) ξανά και ξανά η εντύπωση που της δημιουργείται είναι μάλλον λανθασμένη.
Όταν ένας άντρας εκφράζει γρήγορα τα συναισθήματά του, εκτός του ότι ξαφνικά παίρνει τη θέση της γυναίκας (γιατί φημολογείται ότι αυτό το κάνουν οι γυναίκες, πιέζουν έτσι τους άντρες κι ύστερα αυτοί τη κάνουν μ' ελαφρά πηδηματάκια) είναι δύσκολο η γυναίκα να τον πιστέψει! Πως γίνεται να νιώσει κάτι δυνατό και σταθερό πάνω στις δύο συναντήσεις;!
Νομίζω ότι οι γυναίκες θέλουν άντρα-κυνηγό! Που να τους δείχνει μεν την αγάπη του αλλά να μη τους προσφέρεται στο πιάτο! (όποιος κατάλαβε-κατάλαβε, είμαστε λίγο περίεργες οι γυναίκες )

Παράθεση:
ΚαΘε ΕμΠοΔιΟ γΙα ΚαΛο

just a girl

# 4 στις 30/7/2003
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 154
'Aρεσαν+: 0%
Νομιζω οτι το σημαντικοτερο λαθος των αντρων στην εποχη μας ειναι οτι δεν ειναι πλεον κυνηγοι...τουλαχιστον οπως παλια...τι να πω, δεν νομιζω οτι ειναι μονο αποψη δικη μου και αλλες συζητησεις που εχω κανει με φιλες/φιλους τα ιδια λενε και εκεινοι....ακομα και αντρες το παραδεχονται....
Οι γυναικες ειναι πολλες φορες αυτες που παιζουν το ρολο αυτο....αποψη μου...υπαρχουν φορες που ειναι καλο να διεκδικεις πραγματα τις περισσοτερες φορες ομως κακο για παρα πολλους και ευνοιτους λογους.....
Δεν ξερω τι φταιει? ισως το γεγονος οτι υπαρχει μεγαλη προσφορα και οι αντρες σκεφτονται ποιος ο λογος να φαμε τα μουτρα μας...καν να προσπαθησουμε....?????
ξερω...ξερω....φταιμε και εμεις οι γυναικες αλλα.....
Μπορει καποιος να μου το εξηγησει?

paros1999

# 5 στις 30/7/2003
author
Γυναίκα / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 23
'Aρεσαν+: 0%
Και οι τρεις έχετε δίκιο, αλλά θα συμφωνήσω πιο πολύ με την just a girl... Συμφωνώ μαζί σου... Κάπου φταίμε κι εμείς οι γυναίκες, γιατί τους θέλουμε όλους (μας αρέσουν δεν μας αρέσουν) να τρέχουν πίσω μας σαν τα σκυλάκια για να ικανοποιούμε τον εγωισμό μας, και αυτό το φοβούνται οι άνδρες, όπως επίσης φοβούνται και τις δυναμικές - ανεξάρτητες γυναίκες... (και ας μην το παραδέχονται)! Είναι ένας φαύλος κύκλος... Τι να φταίει άραγε? Μήπως η συμπεριφορά των ανδρών μας οδήγησε στο να σηκώσουμε ανάστημα? Ο άνδρας πλέον παύει να έχει το ρόλο του κυνηγού στην εποχή μας, και κάπου τους φοβίζει αυτό γιατί φοβούνται την απόρριψη... Πληγωμένος εγωισμός βλέπεις...!!!

evans

# 6 στις 31/7/2003
author
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by just a girl
Νομιζω οτι το σημαντικοτερο λαθος των αντρων στην εποχη μας ειναι οτι δεν ειναι πλεον κυνηγοι...τουλαχιστον οπως παλια...τι να πω, δεν νομιζω οτι ειναι μονο αποψη δικη μου και αλλες συζητησεις που εχω κανει με φιλες/φιλους τα ιδια λενε και εκεινοι....ακομα και αντρες το παραδεχονται....
Οι γυναικες ειναι πολλες φορες αυτες που παιζουν το ρολο αυτο....αποψη μου...υπαρχουν φορες που ειναι καλο να διεκδικεις πραγματα τις περισσοτερες φορες ομως κακο για παρα πολλους και ευνοιτους λογους.....
Δεν ξερω τι φταιει? ισως το γεγονος οτι υπαρχει μεγαλη προσφορα και οι αντρες σκεφτονται ποιος ο λογος να φαμε τα μουτρα μας...καν να προσπαθησουμε....?????
ξερω...ξερω....φταιμε και εμεις οι γυναικες αλλα.....
Μπορει καποιος να μου το εξηγησει?ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ.
ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΟΥ ΚΥΝΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΥΝΗΓΟΣ........
Η ΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ , ΜΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ Χ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΛΥΣΣΑΡΕΣ......)
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΤΩ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΞΑΦΝΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ 'ΚΕΙΝΟΣ .

ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΜΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.....
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ...
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΘΗΡΑΜΑ , ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΜΩΣ .....
(ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΑ ΠΟΤΕ ...
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ... ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ....)

just a girl

# 7 στις 31/7/2003
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 154
'Aρεσαν+: 0%
συμφωνω μαζι σου evans....αλλου εντοπιζω το προβλημα ομως....
οταν καποιος μενει μεχρι τα 30-35 με γονεις, οταν η γενια τον γονιων μας (δεν ξερω ποσο χρονων εισαι εσυ) προσεχει ετσι ωστε να μην λειψει τιποτα στο παιδι, αυτο τα βρισκει ολα ετοιμα λιγο δυσκολο μετα το ατομο αυτο να γινει κυνηγος....μαλλον τα αγρια ημερευουν..αλλο θεμα αυτο το ξερω αλλα πιστευω οτι ετσι ειναι....
δεν το γενικευω αλλα βλεποντας τι κυκλοφορει εξω....παρε παραδειγμα τα νεοτερα παιδια που κανουν καμακι μεσω internet...αλλοι ειδους κυνηγοι θα ειναι/γινουν αυτοι αλλο ειδους ηταν η παλαιοτερη γενια...

evans

# 8 στις 31/7/2003
author
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by just a girl
συμφωνω μαζι σου evans....αλλου εντοπιζω το προβλημα ομως....
οταν καποιος μενει μεχρι τα 30-35 με γονεις, οταν η γενια τον γονιων μας (δεν ξερω ποσο χρονων εισαι εσυ) προσεχει ετσι ωστε να μην λειψει τιποτα στο παιδι, αυτο τα βρισκει ολα ετοιμα λιγο δυσκολο μετα το ατομο αυτο να γινει κυνηγος....μαλλον τα αγρια ημερευουν..αλλο θεμα αυτο το ξερω αλλα πιστευω οτι ετσι ειναι....
δεν το γενικευω αλλα βλεποντας τι κυκλοφορει εξω....παρε παραδειγμα τα νεοτερα παιδια που κανουν καμακι μεσω internet...αλλοι ειδους κυνηγοι θα ειναι/γινουν αυτοι αλλο ειδους ηταν η παλαιοτερη γενια...ΑΓΑΠΗΤΗ just a girl ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΑΠ' ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 39 ΕΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 11 ΗΜΕΡΩΝ .
Η ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ!
ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ !
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ .
ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ (ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ).
ΚΟΛΑΓΕ ΚΑΙ ΚΟΛΑΓΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ , ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΩΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΗ ;
ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΕΙΝΗ ΤΑ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗ,ΚΟΙΝΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.
ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ Η ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ Η ΕΛΚΥΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ...) ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΑΚΙ ΜΕΣΩ ΝΕΤ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ!
ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ...ΘΗΡΑΜΑ!

ΥΓ ΜΕΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙ!

FILLEGRACIEUSE

# 9 στις 31/7/2003
author
Γυναίκα / 38 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 124
'Aρεσαν+: 0%

PAROS1999,EVANS&STARLET...Με καλυψατε πληρως!!!

ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ....ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΛΕΟΝ...ΑΛΛΑ ΟΤ Ι
ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗ!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ...ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΑΥΤΟ?ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΣΚΕΙ ΤΟ ΑΝΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΤΗΣ ,ΤΗΝ '''ΠΑΡΗΣΙΑ΄΄΄ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΤΗΝ '''ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΤΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΙΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΕΙ!!!!

just a girl

# 10 στις 31/7/2003
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 154
'Aρεσαν+: 0%
το ξαναλεω evans, δεν διαφωνω με αυτα που λες, ισχυουν, μαλιστα υπαρχει και η σχετικη θεωρια στη ψυχολογια με το παραδειγμα που παρεθεσες αλλα....επιτρεψε μας σαν κοριτσια που ειμαστε να εχουμε λιγη καλυτερη αποψη σχετικα με το πως παιζουν οι αντρες αλλοιμονο οχι ολοι.....στο ξαναλεω δεν ειναι μονο δικη μου παρατηρηση ειναι και αντρων...
αυτο με το ιντερνετ φυσικα και δεν εννοουσα εσενα γενικα αναφερομουν....αντε καλημερα σε ολους

ste76

# 11 στις 31/7/2003
author
Ανδρας / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 175
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by FILLEGRACIEUSE
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΕΙ!!!!ουτε και εγω...ποτε δεν θα ηθελα διπλα μου καποια που να μην εχει δικη της βουληση και να μην μπορει να σταθει στο υψος της σαν κυρια...σε αλλα ομως ζητηματα αναφεροτανε το ποστ για τα οποια και ο evans με καλυψε με τις απαντησεις του

evans

# 12 στις 31/7/2003
author
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by FILLEGRACIEUSE
ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ....ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΛΕΟΝ...ΑΛΛΑ ΟΤ Ι
ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗ!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ...ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΑΥΤΟ?ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΣΚΕΙ ΤΟ ΑΝΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΤΗΣ ,ΤΗΝ '''ΠΑΡΗΣΙΑ΄΄΄ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΤΗΝ '''ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΤΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΙΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΕΙ!!!!ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ :
1. ΚΥΝΗΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΘΗΡΑΜΑΤΑ;
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ IQ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Η ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ..
2. ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ (ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΠ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΡΗΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ......
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ Χ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΕΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GOLF ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΜΟΙΑΖΕΙ

# 13 στην 1/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
////Δίνουν ιδιαίτερη σημασία την ομορφιά τους...////

Εγω παντως οποτε εμφανιστηκα με τη παλια μου φορμα και ενα κοντομανικο δε βρηκα θετικη ανταποκριση...αντιθετα οταν προσεξα το ντυσιμο μου και την εμφανιση μου εγιναν θαυματα!

////Θεωρούν σημαντικούς παράγοντες χρήμα και ομορφιά////

Ποσους παμπλουτους η ελκυστικους αντρες εχεις δει χωρις γυναικα?Οκ,τωρα σκεψου ποσους φτωχους και ασχημους εχεις δει χωρις κοπελα...

Προσωπικα πιστευω οτι οποιοσδηποτε αντρας ξερει να μιλησει μπορει να ριξει οποιαδηποτε γυναικα.Απλως θα πρεπει να προσπαθησει εκατο φορες περισσοτερο απο καποιον πλουσιο η ελκυστικο...


# 14 στην 1/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by evans
ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ (ΕΔΩ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ) ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ( ΔΥΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ:
1. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ "ΘΗΡΑΜΑ"

2. ΚΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (10 ΦΟΡΕΣ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ Η ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ Σ' ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ...Παπάρια μάντολες!

Με τα μυαλά που κουβαλάς και με τις στερεότυπες ιδέες σου έχεις εξασφαλίσει οτι θα προσελκύεις πάνω σου μια ζωή την γκαντεμιά και τη μιζέρια.

Κλείσε το PC σου, βγές μια βόλτα να πάρεις αέρα.

Οσο για το θέμα της συζήτησης, έχει ειπωθεί κι από άλλους αλλά θα το επαναλάβω. Όσο βλέπουμε τις σχέσεις σαν ένα πεδίο αντιπαλότητας και ανταγωνισμού όπου οι ανδρες και οι γυναίκες προσπαθούν να κατατροπώσουν αλλήλους, τόσο πιο δυστυχείς θα γινόμαστε στη ζωή μας.

Τι λάθη κι αηδίες λοιπόν; Λάθη ώς προς τί; Για ξυπνήστε λίγο!
-----------------------
- Τα μαθες; Η Μαρία παντρεύεται!
- Σοβαρά; Και δε μου λές; Εναντίον τίνος;

# 15 στην 1/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ρίχνω το επίπεδό μου για άλλη μια φορά και υποκύπτω στον πειρασμό να απαντήσω αναλυτικά επί αυτού του ...γελοιοδεστάτου θέματος. Για να δούμε λοιπόν...

ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ:

1.Δίνουν ιδιαίτερη σημασία την ομορφιά τους...
Και γιατί οχι. Είναι ένα αθρώπινο χαρακτηριστικό. Αν γίνεσαι όμορφος αισθάνεσαι καλυτερα. Ολα μια χαρα!
2. Προσπαθούν να πείσουν μια γυναίκα να τους θελήσει...
Πολύ φυσιολογικό το βρίσκω αυτό. Εχεις δεί εσύ κανέναν που να προσπαθεί να κάνει μια γυναίκα να τον αντιπαθήσει;

3. Αναζητούν την επιδοκιμασία της...
Ε, φυσικά! Υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο πάνω στη γή από την επιδοκιμασία μιας γυναίκας;

4. Προσπαθούν να την 'εξαγοράσουν'...
Το βρίσκω καλύτερο από το να προσπαθούν να την "πουλήσουν"!

5. Εκφράζουν σύντομα τα συναισθήματά τους...
Και καλά κάνουν! Τί καλύτερο από το να εκφράζεις αυτό που νιώθεις, όταν το νιώθεις;

6. Δεν κατανοούν τι σημαίνει ελκυστικότητα για την γυναίκα...
Αναπόδραστο! Το να κατανοήσεις τον τρόπο που σκέφτεται μια γυναίκα είναι ουτοπία!
7. Θεωρούν σημαντικούς παράγοντες χρήμα και ομορφιά...
Προφανώς είναι ρεαλιστές και ειλικρινείς με τον εαυτό τους.
8. Καταθέτουν ότι διαθέτουν...
Μα αν είναι δυνατόν, τι να καταθέσουν, αυτό που ΔΕΝ διαθέτουν; Αυτό θα ήταν απάτη!

9. Δεν γνωρίζουν ακριβώς τι να κάνουν...
Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις είναι να παραδεχτείς την άγνοιά σου!

Αυτά φίλε μου τελικά δεν είναι λάθη!
ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ!!!

# 16 στην 1/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Η απαντηση μου!!!

Με καλυψε απολυτα ο φιλος tantraman.Ο ερωτας δεν εχει πρεπει και δεν πρεπει.Το να εκφραζει καποιος τα συναισθηματα του εστω και νωρις θα πρεπει να το επιδοκιμαζουμε γιατι δειχνει ειλικρινεια.Τι καλυτερο απο εναν ανθρωπο που δεν κρυβεται προκειμενου να πετυχει τον σκοπο του??Και μια και ειπατε για την προσεγγιση παλιοτερα και τωρα των 2 φιλων δεν εχετε βρει την πραγματικους λογους που εχει προκληθει.Ψαξτε καλυτερα.Αυτα και αλλα πολλα ειχα να πω αλλα σταματαω εδω.Και μια τελευταια συμβουλη.Οποιος ξερει ολους τους τροπους και τον θεωρειτε ετσι εσεις καλο κυνηγο αυτο σημαινει οτι τους εχει μαθει και με πολλες γυναικες,σωστα?Αυτο για να μην λετε μετα πως πεφτετε πανω σε κακους αντρες.Θελετε και πεφτετε γιατι εχετε τα ματια σας κλειστα.Υπαρχουν και καλοι και ευτυχως αρκετοι ακομα..

evans

# 17 στην 1/8/2003
author
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by tantraman

Παράθεση:
Originally posted by evans
ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ .....
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ Σ' ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ...Παπάρια μάντολες!

Με τα μυαλά που κουβαλάς και με τις στερεότυπες ιδέες σου έχεις εξασφαλίσει οτι θα προσελκύεις πάνω σου μια ζωή την γκαντεμιά και τη μιζέρια.

Κλείσε το PC σου, βγές μια βόλτα να πάρεις αέρα.

Οσο για το θέμα της συζήτησης, έχει ειπωθεί κι από άλλους αλλά θα το επαναλάβω. Όσο βλέπουμε τις σχέσεις σαν ένα πεδίο αντιπαλότητας και ανταγωνισμού όπου οι ανδρες και οι γυναίκες προσπαθούν να κατατροπώσουν αλλήλους, τόσο πιο δυστυχείς θα γινόμαστε στη ζωή μας.

Τι λάθη κι αηδίες λοιπόν; Λάθη ώς προς τί; Για ξυπνήστε λίγο!
-----------------------
- Τα μαθες; Η Μαρία παντρεύεται!
- Σοβαρά; Και δε μου λές; Εναντίον τίνος;ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΝΤΙΛΙ (ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ; ) ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ) ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΤΕΣ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ .
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ......

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ " ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΛΗ....."

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !

# 18 στις 2/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by evans

ΑΓΑΠΗΤΗ just a girl ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΑΠ' ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 39 ΕΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 11 ΗΜΕΡΩΝ .Evans, χρειάζεσαι εκπαίδευση χρήσης πληκτρολογίου απ' ότι έχω καταλάβει. Σ' αυτή την ηλικία στη χώρα μας είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό που δεν ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά εναν υπολογιστή ή/και το έχει μάθει για τη δουλειά του και μόνο (π.χ. να κόβει τιμολόγια που τα περισσότερα προγράμματα γράφουν κεφαλαία)

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι στους αγγλικούς χαρακτήρες χρησιμοποίησες το caps lock! Μπορείς να κάνεις το ίδιο και στα ελληνικά!

evans

# 19 στις 2/8/2003
author
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by unsuall_thinking

Παράθεση:
Originally posted by evans

ΑΓΑΠΗΤΗ just a girl ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΑΠ' ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 39 ΕΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 11 ΗΜΕΡΩΝ .Evans, χρειάζεσαι εκπαίδευση χρήσης πληκτρολογίου απ' ότι έχω καταλάβει. Σ' αυτή την ηλικία στη χώρα μας είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό που δεν ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά εναν υπολογιστή ή/και το έχει μάθει για τη δουλειά του και μόνο (π.χ. να κόβει τιμολόγια που τα περισσότερα προγράμματα γράφουν κεφαλαία)

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι στους αγγλικούς χαρακτήρες χρησιμοποίησες το caps lock! Μπορείς να κάνεις το ίδιο και στα ελληνικά!Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ!
ΝΑΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ INTERNET EINAI ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.
ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ) ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ.
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....

evans

# 20 στις 2/8/2003
author
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by moo693
Θα συμφωνήσω με τον tantraman αλλά θα προσθέσω την προσωπική μου εμπειρία στο θέμα "εξαγοράς".

........Αυτό, με τη δική μου ιδιότροπη και γυναικεία λογική το βρήκα λάθος, γι'αυτό και "την έκανα".ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ !

ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΑΠΙΕΣΑΙ , ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΞΙΕΣ.
ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΑΞΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.
ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΚΟΤΡΑΧΑΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΝΑ ΒΡΕΧΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ .
ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΖΩΗΣ ΜΑΣ...
.............................ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

ΥΓ "The greatest thing
You'll ever learn
Is just to love and
Be loved in return"
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε