Παράθεση:
Originally posted by tantraman
Το μόνο λάθος που βλέπω να κάνουν οι γυναίκες είναι οτι απαντάνε σε τέτοια ηλίθια μηνύματα!
Μα ήθελα να ξερα που τα βρίσκεις τετοια επιχειρήματα; Στις ελληνικές ταινίες του 60;
Εκτός κι αν η πηγή έμπνευσής σου είναι η πρώην πεθερά σου...
Παράθεση:
Originally posted by moo693
Μα οι γυναίκες φταίνε αγαπητέ evans;
Μήπως φταίνε οι άντρες που επιλέγουν συζύγους με μοναδικό κριτήριο το περιτύλιγμα και τους φιόγκους;
Μήπως φταίνε οι άντρες που παραμυθιάζονται εύκολα;
Μήπως φταίνε οι άντρες που δεν προσέχουν στις σεξουαλικές τους επαφές και έχουμε ένα σωρό "εφταμηνίτικα";
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαστε τόσο "άβγαλτοι" και αθώοι...
Ωραία... εμείς είμαστε πονηρές....
Εσείς τι κάνετε για να προστατευτείτε;
Παράθεση:
Originally posted by arsinoi
Aγαπητε evans θελω να πιστευω πως το κειμενο σου εχει καθαρα χιουμοριστικο χαρακτηρα.....αν οχι το κρινω....απαραδεκτο!
Δεν ειναι δυνατον στην σημερινη εποχη αντρας 39 χρονων(συμφωνα με το προφιλ σου) να πιστευει τετοια πραγματα.Εισαι μηπως καμποσες τριακονταετιες πισω?
Ειναι κουραστικος ανοητος και απαραδεκτος πια αυτος ο πολεμος μεταξυ των φυλλων.Ελεος πια!
Ξερεις ποσα θα μπορουσα να αντιπαραθεσω για τους αντρες και να σε κολλησω στον τοιχο?Και οχι αντιγραφες απο χαζα περιοδικα αλλα απο επιστημονικες,κοινωνιολογικες ερευνες?
Δεν θεωρω ομως τους αντρες εχθρους μου ουτε τους εκπροσωπους της κακης μου μοιρας και δεν θα το κανω.
Απο την αλλη ομως επειδη ειμαι περηφανη που ειμαι γυναικα και δεν ντρεπομαι για αυτο και ειμαι μια γυναικα που απο τα 17 της μεχρι τα 43 αγωνιζεται και τιμα το φυλλο της ε.....δεν μπορω να ακουω και να διαβαζω τετοια χαζα.
Πρεσβευοντας και γραφοντας τετοια πραγματα το μονο που κανετε ειναι να μειωνετε τους εαυτους σας και να απομακρυνετε τις γυναικες απο κοντα σας. Αυτο ειναι το ζητουμενο σας?
Αrsinoi
Παράθεση:
Και στην τελική βρε evans, επειδή παρακολουθώ όσα γράφεις, για τις γυναίκες στα διάφορα φόρουμ...
Αφού οι γυναίκες είναι τόσο ενοχλητικές, σατανικές, υποκριτικές, εκδικητικές κλπ, κλπ, όσα δηλαδή κατά καιρούς τους έχεις καταλογίσει....
Τι ψάχνεις να βρείς εδώ μέσα;
Γιατί αν ψάχνεις για σύντροφο, τι τη θέλεις.. για να σε βασανίζει;
Δεν σου φτάνουν όσα έχεις περάσει;
Απορώ δηλαδή, γιατί κι εγώ έχω κάποιες άσχημες εμπειρίες, αλλά δεν τις καταλογίζω στους άντρες έτσι γενικά κι αόριστα, αλλά στη δική μου ανικανότητα να επιλέξω τον κατάλληλο.
Γι'αυτό λέω "μοναχή σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα"....
Τι μου φταίει κανένας ανθρωπάκος να τον πάρω στο λαιμό μου;
Παράθεση:
Originally posted by arsinoi
Δεν ειναι δυνατον στην σημερινη εποχη αντρας 39 χρονων(συμφωνα με το προφιλ σου) να πιστευει τετοια πραγματα.Εισαι μηπως καμποσες τριακονταετιες πισω?
Παράθεση:
originally posted by fillegracieuse
και ακουγοντς ολα αυτα,εγω η κακομοιρα απορω ....... Οι αντρες για να δεκτουν τετοια συμπεριφορα!!!![]()
Παράθεση:
Originally posted by evans
Ο συγγραφεας αυτης της σειρας μου αναθεσε να προλογησω τα επτα θανασιμα λαθη που κανουν οι γυναικες.
Μα κανουν λαθη οι γυναικες θα αναρωτηθειτε ευλογα;
Κανουν και αυτες επικινδυνα λαθη στις σχεσεις τους με το αλλο φυλο με την γνωστη καταληξη (αποπειρα αυτοκτονιας με σοκοταλακια (με τις λιγοτερες θερμιδες γιατι κανουν και διαιτα) ).
Λαθος πρωτο :
Εγω ειμι το κεντρο του αντρικου συμπαντος , δεν υπαρχει αλλη ομορφοτερη πλην εμου! (η αρχικη ιδεα της χιονατης και των επτα νανων )
Εδω εχουμε δυο τυπους γυναικων η ομορφη και εκεινη που νομιζει οτι ειναι ομορφη. Και οι δυο κανουν αυτο το λαθος
Λαθος τριτο :
Η γυναικα απο μικρη γαλουχειται οτι κατι πολυτιμο κρυβεται στην περιοχη κατω απο τον αφαλο και πιο πανω απο τα γονατα.
Αυτο το κατι πολυτιμο οπως λεει και ο σοφος λαος σερνει καραβια , ποσο μαλλον αντρες ολων των ειδων και φυλων και το αντιτιμο πρεπει να πληρωθει και αναλογα ......
Και προπαντων οχι πριν τον γαμο ! Ουτε την χειραν...
Λαθος εκτο :
Η μεταλλαξη . Ειναι ενα φαινομενο που ερευναται απο την επιστημη.
Χαρακτηριζεται και " δεσιμο του γαιδαρου " εμφανιζεται αμεσως μετα την ...κουλουρα .
Αλλαζει η συμπεριφορα
Πχ το ναι αγαπη μου γινεται δεν παντρευτηκα για να ειμαι δουλα σου.
Αλλαζει το γεωμετρικο σχημα της
Πχ εκεινο το αγγελικο πλασμα των 50 κιλων δεν ξεχωριζει απο το ντουλαπι του μπανιου.
Αλλαζει διαιτες
Πχ η διαιτα του κοτοπουλου και ψαρικων και ο κακομοιρης φασολαδα!
Αλλαζει γυμναστικη
Πχ την αθληση που ποτε δεν εκανε δεν την κανει!
Κλπ
Λαθος εβδομο (σημαδιακος αρθμος)
Ειδικοτητες αποκτηθεισες κατα τον γαμο
Εφευρεση του πονοκεφαλου πριν (παλι ξερετε εσεις)
Κρεββατομουρμουρα για την επιτευξη στρατηγικων στοχων
Εκφρασεις οπως
Αχαιρευτε μου εφαγες (οχι ολα τα δαχτυλιδια) τα νιατα μου
Που με πηρες μπουμπουκι και κοιτα ρε (λες και ο αμοιρος δεν κλαιει τα χαμενα του μαλλια , τα δικα του νιατα κλπ)
Σου δωσα τα καλυτερα μου χρονια (και τι τωρα τα θες πισω; λες και μπορει)
Και τελος , στο τελος , για το τελος
Ο μακαριτης μου ηταν .....( η μετα θανατον αναγνωριση!)
Ps all the stories are reall
The name had be changed to protect the innocence
2003 (c) clopywright by evans
για το sxeseis.gr και τους αντρες ρε γα***ο!
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by tantraman
Το μόνο λάθος που βλέπω να κάνουν οι γυναίκες είναι οτι απαντάνε σε τέτοια ηλίθια μηνύματα!
Μα ήθελα να ξερα που τα βρίσκεις τετοια επιχειρήματα; Στις ελληνικές ταινίες του 60;
Εκτός κι αν η πηγή έμπνευσής σου είναι η πρώην πεθερά σου...
Μα οι γυναίκες φταίνε αγαπητέ evans;
Μήπως φταίνε οι άντρες που επιλέγουν συζύγους με μοναδικό κριτήριο το περιτύλιγμα και τους φιόγκους;
Μήπως φταίνε οι άντρες που παραμυθιάζονται εύκολα;
Μήπως φταίνε οι άντρες που δεν προσέχουν στις σεξουαλικές τους επαφές και έχουμε ένα σωρό "εφταμηνίτικα";
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαστε τόσο "άβγαλτοι" και αθώοι...
Ωραία... εμείς είμαστε πονηρές....
Εσείς τι κάνετε για να προστατευτείτε;
Παράθεση:
Originally posted by DeepPurpleSoul
Φιλε μου evans ... ανεβαζω αυτο εδω το αρθρο σου ... που ομολογουμενος αργησα να το παρω γραμμη ....
..........Δεν λεω οτι οι αντρες ειναι οι θεοι ... οι αναμαρτητοι ... οι αλανθαστοι ...
Ομως αυτο εδω το αρθρο μιλαει για τις γυναικες ... και εαν καποια πιστευει πως θιγεται ... στο "sxeseis" υπαρχει η ελευθερια της εκφρασης ...
ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ...
ΦΙΛΙΚΑ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ... ΚΑΙ ΟΛΕΣ ... !!!
ΜΠΑΜΠΗΣ
Παράθεση:
Originally posted by gamatoss
Αγαπητέ Evans,
Καλά τα λες, αλλά εγώ θεωρώ ως μοναδικό λάθος των σημερινών γυναικών, ότι θέλουν να γίνουν άντρες!!!
στα social media