Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 300.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο γνωριμιών στην Ελλάδα.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

.. Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο ..

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

litsaki_s

# 1 στις 27/3/2008
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 200
Απαντήσεις: 29.041
'Aρεσαν+: 0%

.. Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο ..

.. Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο ..
Η μνήμη του εορτάζεται στις 19 Ιουνίου

Αγιώτατε Απόστολε, Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, πιστέ υπηρέτη και φίλε του Ιησού, η Ορθοδοξία, σ’ όλον τον κόσμο σε τιμά και σε επικαλείτε ως Προστάτη των απελπισμένων υποθέσεων, αυτών για τις οποίες έχει χαθεί κάθε ελπίδα.

Προσευχήσου για μένα. Είμαι τόσο απελπισμένος/η και μόνος/η. Σε ικετεύω κάνε χρήση αυτής της ιδιαίτερης Χάρης που σου έχει δοθεί, να φέρνεις ορατή και γρήγορη βοήθεια όπου δεν υπάρχει καμμία σχεδόν ελπίδα βοηθείας. Βοήθησέ με τούτη την ώρα της ανάγκης, για να μπορέσω να λάβω την παρηγοριά και την βοήθεια της Αγίας Τριάδος, σ’ όλες μου τις ανάγκες, δοκιμασίες, και βάσανα – (εδώ εκφράζετε το αίτημά σας) – και να μπορώ να υμνώ τον Χριστό μαζί με σένα και με όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.

Υπόσχομαι, ω ευλογημένε Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, να ενθυμούμαι πάντοτε αυτή τη μεγάλη Χάρη. Να σε τιμώ πάντοτε, ιδιαίτερα ως τον πιο δυνατό προστάτη μου, και μ’ ευγνωμοσύνη να ενθαρρύνω την ευλάβεια προς εσένα, ΑΜΗΝ.

Είθε το όνομα της Αγίας Τριαάδος να λατρεύεται και να υμνείται απ’ όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, στους αιώνες των αιώνων, ΑΜΗΝ.

Είθε το όνομα του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, να υμνείται και να δοξάζεται τώρα και παντοτεινά, ΑΜΗΝ.

‘Αγιε Ιούδα Θαδδαίε δεήσου για μας και άκουσε τις προσευχές μας, ΑΜΗΝ.
Ας είναι ευλογημένο το όνομα του Ιησού Χριστού. Ας είναι ευλογημένο το όνομα της Υπεραγίας και Αειπαρθένου Μαρίας. Ας είναι ευλογημένος ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος.

Σ’ όλο τον κόσμο και σ’ όλους τους αιώνες, ΑΜΗΝ.

Πάτερ Ημών ……

Χαίρε Μαρία Κεχαριτωμένη, ο Κύριος μετά Σου.

Ευλογημένη συ εν γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ο Ιησούς.

Υπεραγία Θεοτόκε πρέσβευε υπέρ ημών των αμαρτωλών νυν και αεί και την ώρα του θανάτου ημών, ΑΜΗΝ.
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Π Ρ Ο Σ Ε Υ Χ Η Ε Ν Ν Ε Α Η Μ Ε Ρ Ο Υ
Αυτή η προσευχή λέγεται όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να απαγγέλονται εξ (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

(Διαδώστε την ευλάβεια στον Άγιο Ιούδα τον Θαδδαίο).

Ο Άγιος Απόστολος Ιούδας έχει γράψει μία Επιστολή η οποία ευρίσκεται στην Καινή Διαθήκη, πριν από την Αποκάλυψη του Ιωάννου. Την διαδίδετε και αυτή με την παρούσα Ευλογία.

Hibiscus

# 2 στις 27/3/2008
author
Γυναίκα / 56 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Αγίος Ιωάννης Ρέντης
Θέματα: 32
Απαντήσεις: 21.986
'Aρεσαν+: 0%
Το παρόν πόνημα αφιερώνεται στον Άγιον Απόστολον Ιούδα τον Θαδαίον, εκλεκτόν μαθητήν του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού μας, ο οποίος φέρει το όνομα Ιούδας, που ενώ υποδηλώνει την ευλογημένη φυλή Ιούδα απο την οποία καταγόταν ο Κύριος μας, έχει και το δσώνυμο ΄'ονομα του Ιούδα της προδοσία.
Ούτως, κανείς δεν βαπτίζεται στο όνομα του, δεν υπάρχει μονή στο όνομα του ή όνομα μοναχών ή μοναζουσών ή και εάν υπάρχει αυτό είναι σπάνιο, ενώ είναι ανύπαρκτη κάποια ιερά ακολουθία του. Ουδείς τον χαιρετίζει ή τον παρακαλεί προσωπικά.
Ο αγαπητός ούτος μαθητής του Κυρίου μας παραπονεθείς εις τον Κύριον και Θεό μας, συνεκίνησε την Μεγαλειότητα Του Και έδωσε χάριν στον Άγιο Απόστολο, σε όποιον τον τιμά και τον επικαλείται δια μέσου της Αγίας Τριάδος να έχη την χάρην του Αγίου και την λύσιν του αιτήματος του, όσον δύσκολον και εάν είναι.
Σιγκινηθείς ο συγγραφέας, από τα προαναφερθέντα, τα οποία έγιναν γνωστά στην ελαχιστότητα του με θαυμαστόν τρόπον και προσευχηθείς στον Αγιο Απόστολο, ζήτησε να τον αξιώσει με την χάρη του, να διαμηνύση το γεγονός και να διαδώση, το σεπτό όνομα, του Αγίου Αποστόλου Ιούδα του Θαδαίου του Θεαδέλφου,ει δυνατόν σε όλη την Ορθοδοξία.
Διά τον σκοπόν αυτόν επικαλούμαι την χάρην του Αγίου και ευελπιστώ στην αγάπη και τον σεβασμό κάθε Ορθοδόξου Χριστιανού.
Με σεβασμό στον Αγιο Ιούδα τον Θαδαίον.
Οι χειρότεροι εχθροί είναι εκείνοι που εμφανίζονται με τη μάσκα των φίλων.

Hibiscus

# 3 στις 27/3/2008
author
Γυναίκα / 56 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Αγίος Ιωάννης Ρέντης
Θέματα: 32
Απαντήσεις: 21.986
'Aρεσαν+: 0%
Ο Αγιος Ιούδας ητο εις εκ των δώδεκα Αποστόλων, και μεν τω κατα Λουκάν Ευαγγέλλιω (κεφ. ς΄΄16) ομοίως και εν ταις Πράξεσι (κεγ. ᨴ13) ονομάζεται Ιούδας Ιακώβου, δηλαδή αδελφός Ιακώβου, του αδελφοθέου, εν δε τω κατα Ματθαίον Ευαγγελίω ονομάζετι και Θαδδαίος ή Λεβαίος (κεφ.ι΄3), ο οποιος έγραψε και την Καθολικήν επιστολήν, την φωτιστικήν εις πάντας τους πιστεύοντας Χριστιανούς. Ήτο δε αυτάδελφος του Κυρίου, καθότι ητο υιος του Μνήστορος Ιωσήφ, κατά τον θείον Επιφάνιον (Αιρεσ. οη΄) και υπηρέτης του φρικτού Μυστηρίου υπέρ λόγον ενανθρωπήσεως του Θεού Λόγου.
Ούτος λοιπόν πεμφθείς εις τον κόσμον παρ' αυτού του Χριστού, ως αδελφός αυτού και μυσταγωγός και ως άνθραξ πυρωθείς ταις αυτού λαμπρότησι, πασαν πλάνην εσκοτισμένους εφώτισε, διοτι ούτος έλκων τον ζυγόν του Σωτήρος και την αύλακα τεμνων και σπείρων τον σπόρον της ευσέβειας εις την Οικουμένην, πολυν εποίησε καρπόν και πολλούς τη αληθινή πίστει στηρίξας, έπεισε τούτους να χλευάζοσι και να περιγελώσι τα των Ελλήνων είδωλα. Επειδή, οι λατρεύοντες τους ψευδόνυμους θεούς, δεν ηδύναντο να ιατρεύσωσι τας ανιάτους ασθενείας, δια τούτο κατέφευγον εις τον Αγιον τούτον Απόστολον, και ούτως ελάβανον διπλήν ιατρειά, σώματος και ψυχής διότι η ιατρεία των του σώματος ασθενειών, οδηγός εγίνετο εις τους απίστους προς την πίστην του Χριστού.
Πριν απο την κλήση του απο τον Κύριο, ώστε να συναριθμιθή μεταξύ των 12 μαθητών Του , προσήλθε στις όχθες του ποταμού Ιορδάνη και ζήτησε να βαπτισθεί από τον Ιωάννη τον Βαπτιστή , όπως τόσοι άλλοι άνθρωποι και να μάθουν για τον Μεσσία.
Σύμφωνα με την παράδοση, μετά την Ανάληψη του Ιησού Χριστού και την δωρεά του Αγίου Πνεύματος ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος έλαβε δύναμην και σοφίαν και κήρυξε το Ευαγγέλιον της σωτηρίας αρχικά στην Μεσοποταμίαν, εν συνεχεία στη Παρθίαν, την Αρμενίαν και τέλος στην Συρίαν και κυρίως στην Έδεσσαν, ενώ έφθασε το κήριγμα του, εως την Βηρυττόν και την πόλιν της Φοινίκης.
Αμέτρητα είναι τα θαύματα του Αγίου Αποστόλου Ιούδα του Θεαδέλφου κατά την επίγειον βιοτήν του.
Χαρακτηριστικό παραμένει το Θαύμα της ιάσεως του ηγεμόνα της Συρίας Αυγάρου ο οποίος ασθενήσας βαρειάν απο την νόσον της λέπρας τον εθεράπευσε πλήρως
Ο ηγεμόνας αναγνωρίζοντας την πίστη που δίδασκε ο Απόστολος Ιούδας στον Ιησού Χριστόν επηρέασε πλήθος εκ του λαού του, οι οποίοι καθημερινά εβαπτίζοντο κατά συρροήν στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.
Περατώσας το θείον έργον του ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος επορεύθη στη πόλιν Αραρά και εκεί, κρεμασθείς υπό των απίστων και δια δεκαεννέα βελών πληχθείς, παρέδωκε την ψυχήν του εις χείρας Του Θεού, και έλαβε παρ' Αυτού τον του Μαρτυρίου αμάραντον στέφανον.
Οι χειρότεροι εχθροί είναι εκείνοι που εμφανίζονται με τη μάσκα των φίλων.

kaltzou

# 4 στις 27/3/2008
author
Γυναίκα / 43 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 3.480
'Aρεσαν+: 0%
Εκκλησία / μοναστήρι αφιερωμένo υπάρχει;
Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος Αν αγαπάς χωρίς να αγαπιέσαι είναι σαν να μιλάς χωρίς να ακούγεσαι

litsaki_s

# 5 στις 27/3/2008
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 200
Απαντήσεις: 29.041
'Aρεσαν+: 0%
.. Δεν γνωρίζω άν υπάρχει κάποια εκκλησία ή μοναστήρι αφιερωμένο στο όνομα του.Όσους είχα ρωτήσει δεν γνώριζαν κάτι.
Αν πάλι κάποιος γνωρίζει ας μας πεί! ..
Ευχαριστώ ..

litsaki_s

# 6 στις 8/4/2008
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 200
Απαντήσεις: 29.041
'Aρεσαν+: 0%

Ran_Tan_Plan

# 7 στις 8/4/2008
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705
'Aρεσαν+: 0%
Βοηθεια σου ο αγιος σου και δικαιωμα σου να τον πιστευεις και να τον τιμας.
Ομως απο την ελαχιστη απηχηση που ειχε το ποστ σου θα διαπιστωσες οτι ουδολως ενδοιαφερει την πλειοψηφια εδω εσα και ατοπον το ξαναθυμιατισμα του μετα απο τον 10ημερο καταποντισμο του.

Ομως αυτο το εκλαμβανω (και ειναι) αποπειρα προσυλιτισμου που καταφορα παραβαινει δεν ξερω τους ορους του σαϊτ (που δεν το εψαξα) αλλα το συνταγμα της Ελλαδας.

Τα των αγιων,θεων,οσιων κλπ και της λατρειας αυτων ,ο καθενας ας τα κρατησει για τον εαυτο του λοιπον και ας παραμυθιαζεται οτι ετσι θα την βγαλει καθαρη σε καθε δυσκολια.

Τωρα αν δεν λαβω την χαρη επειδη δεν δειχνω ευλαβεια στον αγιο σου πιστεψε με οτι ουδολως με απασχολει.
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

FOINIKAS1957

# 8 στις 9/4/2008
author
Ανδρας / 60 / Παντρεμένος
Ν. Ημαθίας / Βέροια
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 3.554
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan
Βοηθεια σου ο αγιος σου και δικαιωμα σου να τον πιστευεις και να τον τιμας.
Ομως απο την ελαχιστη απηχηση που ειχε το ποστ σου θα διαπιστωσες οτι ουδολως ενδοιαφερει την πλειοψηφια εδω εσα και ατοπον το ξαναθυμιατισμα του μετα απο τον 10ημερο καταποντισμο του.

Ομως αυτο το εκλαμβανω (και ειναι) αποπειρα προσυλιτισμου που καταφορα παραβαινει δεν ξερω τους ορους του σαϊτ (που δεν το εψαξα) αλλα το συνταγμα της Ελλαδας.....................................

Ρε συ Ραν τα πλαν ;; Τι πραγματα ειν αυτα ;;
Απο που κι ως που προσηλυτισμος ;;;
Νομιζω οτι προσηλυτισμος γινεται οταν απευθυνεται καποιος σε παιδια που ειναι ευπλαστα , ή οταν φοβιζουμε καποιον .
Αυτο το κειμενο δεν απευθυνεται σε παιδια , ουτε εκτοξευει απειλες στο ονομα καποιου δηθεν θεου , ο οποιος απειλει πως οσοι δεν ερθουν κοντα του θα παθουν αυτο ή εκεινο το κακο.
Και στο κατω κατω , γιατι να μην ειναι προσηλυτισμος , τα διαφορα θεματακια του στυλ -Σας αρεσει να τον παιρνετε απο πισω ;;(λες να εννοει τον υποπτο ;
Η , -σας αρεσει το στοματικο ;; Η , δοκιμασατε κι αυτη τη σταση , να δειτε τι ωραια που ειναι ;;
Αυτα τα θεματα δηλαδη δεν ειναι εμμεση προτροπη σε ενα τροπο ζωης ;; Δεν ειναι ωθηση σε αλλη σκεψη , αρα δολωμα στην λαγνεια και την εκπορνευση του σωματος και της ψυχης ;;

Ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι και σκεπτομενοι.
Αυτο σημαινει , πως αν κατι μας αρεσει το διαβαζουμε.
Αν κατι δεν μας αρεσει , το προσπερναμε , και το αφηνουμε γι αυτους που τους αγγιζει .

Εδω εχεις κανει ενα λαθος , και υποσυνειδητα προσβαλεις τα μελη του σχεσεις .
Και ξερεις γιατι τα προσβαλεις ;; Επειδη τα θεωρεις χαμηλου πνευματικου επιπεδου , και επιρρεπη στο φοβο .
Ενα ατομο που ειναι καποιας ηλικιας και ειναι εν εαυτω , δεν επηρεαζεται και δεν προσηλυτιζεται . Μονο ατομα με διανοητικη καθυστερηση , ή ατομα ανασφαλη προσηλυτιζονται .
Δοξα τω Θεω , στον τοσο καιρο που ειμαστε εδω μεσα , ολοι περναμε μια χαρα ,και ποτέ κανεις μας δεν χρειαστηκε να πεισει καποιον αλλον ή να κανει προσηλυτισμο .
Αυτο ομως που θα μπορουσες να πεις , ειναι πως το υφος του site δεν ειναι για τετοια θεματα . Αυτο θα το δεχτουμε και ειναι ετσι .
Ομως ειναι ενα θεματακι που δεν βλαπτει καν εναν , και ισα ισα , ισως καποιον τον βοηθησει .
Λοιπον ο καθ ενας μας ας γραφει οτι τουρχεται και τον ευχαριστει , αρκει να μη κανει κακο και προσβαλει .

Και συ εισαι ενα ατομο εξυπνο και ευστροφο , και πιστευω αυτα που γραφω να μη τα παρεις αναποδα και αυριο δεν μας μιλας .
Εμενα το θεμα παντως με αγγιξε .
Εχω περασει τοσα προβληματα στη ζωη μου , εχω ερθει τοσες φορες σε τρομερα δυσκολη θεση , που γνωριζω πολυ καλα τι παει να πει να κοιτας ψηλα , και να λες Θεε μου βηθα με .
Και πιστεψε με , η ταπεινωση ειναι μεγαλη αρετη .
Μονο οι ταπεινοι ζητανε βοηθεια απο εναν Αγιο ή απο τον ιδιο τον Θεο .
Οι ταπεινοι γνωριζουν την μηδαμινοτητα τους .
Σημερα ειμαστε αρχοντες , αλλα ποτέ δεν ξερουμε τι ξημερωνει . . .
Η ταπεινωση και η προσευχη , πανε μαζι .
Αντε αρκετα ειπαμε . . .
Ναμαστε καλα . . ! !

euforia

# 9 στις 9/4/2008
author
Γυναίκα / 46 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 31
'Aρεσαν+: 0%
Σε ευχαριστώ για το θέμα υπάρχουν άτομα που τους ενδιαφέρει...ό έχων ώτα ακούει ας ακούσει...προσυλητισμός δεν μπορεί να γίνει απο χριστιανό σε χριστιανό΄ ... παρολαυτά μετα πρώτης και δευτέρας νουθεσίας παρετού...αυτά κι απο μένα...
Μην μετανοιώνεις για κάτι που έκανες...Μετάνοιωσε μόνο για ότι δεν πρόλαβες να κάνεις!!!

# 10 στις 10/4/2008
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Συμφωνώ απόλυτα με τον φοίνικα...
θεωρώ οτι δεν έγινε καμία απόπειρα προσηλητισμού..

litsaki_s

# 11 στις 10/4/2008
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 200
Απαντήσεις: 29.041
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan
Βοηθεια σου ο αγιος σου και δικαιωμα σου να τον πιστευεις και να τον τιμας.
Ομως απο την ελαχιστη απηχηση που ειχε το ποστ σου θα διαπιστωσες οτι ουδολως ενδοιαφερει την πλειοψηφια εδω εσα και ατοπον το ξαναθυμιατισμα του μετα απο τον 10ημερο καταποντισμο του.

Ομως αυτο το εκλαμβανω (και ειναι) αποπειρα προσυλιτισμου που καταφορα παραβαινει δεν ξερω τους ορους του σαϊτ (που δεν το εψαξα) αλλα το συνταγμα της Ελλαδας.

Τα των αγιων,θεων,οσιων κλπ και της λατρειας αυτων ,ο καθενας ας τα κρατησει για τον εαυτο του λοιπον και ας παραμυθιαζεται οτι ετσι θα την βγαλει καθαρη σε καθε δυσκολια.

Τωρα αν δεν λαβω την χαρη επειδη δεν δειχνω ευλαβεια στον αγιο σου πιστεψε με οτι ουδολως με απασχολει.


.. Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει γιατί ασχολείσαι μαζί μου.

Οι απόψεις σου με αφήνουν παντελώς αδιάφορη!!!!

Το αν πιστεύεις ή όχι στο Θεό μου είναι θέμα δικό σου!

Έθιξες τα μέλη που το διάβασαν άσχετα αν πήραν θέση ή όχι.

Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι το προσπερνάς.

Δεν έχεις το δικαίωμα να θίγεις,να κρίνεις και να με κατηγορείς για προσυλητισμό.

Αυτό στο απαγορεύω ρητά και αμετάκλητα!!!

Οι απόψεις όλων είναι σεβαστές απο εμένα.

Όχι όμως οι κακοήθειες !!!

Και στην τελική ανάλυση δεν σε έβαλαν κριτή στο site.

Δεν είσαι και δεν έχεις τίποτα παραπάνω απο τα μέλη του " Σχέσεις"

Εγώ τα θεωρώ πολύ αξιόλογα άτομα και τα σέβομαι! ..


available

# 12 στις 10/4/2008
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Φθιώτιδας / Λαμία
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 13.810
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by litsaki_s

Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan
Βοηθεια σου ο αγιος σου και δικαιωμα σου να τον πιστευεις και να τον τιμας.
Ομως απο την ελαχιστη απηχηση που ειχε το ποστ σου θα διαπιστωσες οτι ουδολως ενδοιαφερει την πλειοψηφια εδω εσα και ατοπον το ξαναθυμιατισμα του μετα απο τον 10ημερο καταποντισμο του.

Ομως αυτο το εκλαμβανω (και ειναι) αποπειρα προσυλιτισμου που καταφορα παραβαινει δεν ξερω τους ορους του σαϊτ (που δεν το εψαξα) αλλα το συνταγμα της Ελλαδας.

Τα των αγιων,θεων,οσιων κλπ και της λατρειας αυτων ,ο καθενας ας τα κρατησει για τον εαυτο του λοιπον και ας παραμυθιαζεται οτι ετσι θα την βγαλει καθαρη σε καθε δυσκολια.

Τωρα αν δεν λαβω την χαρη επειδη δεν δειχνω ευλαβεια στον αγιο σου πιστεψε με οτι ουδολως με απασχολει.


.. Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει γιατί ασχολείσαι μαζί μου.

Οι απόψεις σου με αφήνουν παντελώς αδιάφορη!!!!

Το αν πιστεύεις ή όχι στο Θεό μου είναι θέμα δικό σου!

Έθιξες τα μέλη που το διάβασαν άσχετα αν πήραν θέση ή όχι.

Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι το προσπερνάς.

Δεν έχεις το δικαίωμα να θίγεις,να κρίνεις και να με κατηγορείς για προσυλητισμό.

Αυτό στο απαγορεύω ρητά και αμετάκλητα!!!

Οι απόψεις όλων είναι σεβαστές απο εμένα.

Όχι όμως οι κακοήθειες !!!

Και στην τελική ανάλυση δεν σε έβαλαν κριτή στο site.

Δεν είσαι και δεν έχεις τίποτα παραπάνω απο τα μέλη του " Σχέσεις"

Εγώ τα θεωρώ πολύ αξιόλογα άτομα και τα σέβομαι! ..

Έχεις απόλυτο δίκιο, Λίτσα! Δεκτές οι απόψεις, απορριπτέες οι κακοήθειες από οποιονδήποτε.

Ran_Tan_Plan

# 13 στις 11/4/2008
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705
'Aρεσαν+: 0%
Με τον προσηλυτισμό επιδιώκεται η αύξηση του αριθμού των "πιστών" ή "οπαδών" ενός κινήματος,με αποτέλεσμα να αυξάνει και η δύναμη της επιρροής της ομάδας ή του κινήματος που προσηλυτίζει.
Όσο περισσότεροι, τόσο εντονώτερη η κοινωνική επιρροή...
Ο Προσηλυτισμός γίνεται κατά κύριο λόγο από θρησκευτικές και παραθρησκευτικές ομάδες αλλά όχι μόνον, και έχει γενικά να κάνει με δόγματα και "πιστεύω", θρησκευτικά ή πολιτικά.
Μεθοδοι προσυλητισμου επι θρησκευτικων θεματων.
Η πιο διαδεδομενη μεθοδος ειναι η προσπαθεια να πεισθει ο προσυλητιζομενος για 2 βασικα πραγματα.
α)Οτι εχει καποιο σοβαρο προβλημα που επηρεαζει την ψυχικη του ηρεμια και γαληνη (συνηθως εχει να κανει με προσωπικα αδιεξοδα,υπαρξιακης ή ακομα και οικονομικης φυσης).Δεν αποκλειεται βεβαια αυτο το προβλημα να υφισταται πραγματικα και εκει ειναι πιο ευκολο να υπαρξει προσυλιτισμος.
β)Οτι ο προσυλιτιστης εχει την λυση που θα ανακουφισει ή θα εξαλειψει το προβλημα.Και η λυση αυτη προσφερεται απο τον θεο,αγιο,οσιο,επικεφαλης κλπ της θρησκειας,αιρεσης,ομαδας κλπ (με μεσαζοντα τον προσυλητιστη) στην οποια γινεται η προσπαθεια να ενταχθει (πιστεψει-αφοσιωθει) ο προσυλιτιζομενος.Πολλες φορες δε αναφερονται και παραδειγματα (συνηθως μη δυναμενα να εξακριβωθουν αλλα παντως αληθοφανη) για ατομα σε παρομοιες καταστασεις που ελυσαν το προβλημα τους ασπαζομενοι την θρησκεια ,αιρεση,ιδεολογια που τους προτεινει ο προσυλιτιστης.

(Διαδώστε την ευλάβεια στον Άγιο Ιούδα τον Θαδδαίο)
Ο Άγιος Απόστολος Ιούδας έχει γράψει μία Επιστολή η οποία ευρίσκεται στην Καινή Διαθήκη, πριν από την Αποκάλυψη του Ιωάννου. Την διαδίδετε και αυτή με την παρούσα Ευλογία. λεει η θεματοθετρια.

Εσυ φιλε Φοινικα πως το εκλαμβανεις αυτο?
Αυτα τα ολιγα περι προσυλιτισμου και με ειλικρινη εκτιμηση προς τον φιλο Φοινικα τον οποιο εκτιμω και θεωρω ανοικτο νου.

Γενικοτερα και οπως και να με χαρακτηρισουν οι υπολοιπες θεουσες που θεωρουν οτι τις προσεβαλλα (με τι τροπο αραγε?) εξακολουθω να επιμενω στο περι προσυλητισμου απο την στιγμη που η παραπανω προσευχη παρουσιαστηκε
σαν το ελιξηριο που θα δωσει ιαση "όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί."
Επιπροσθετως το θεωρω (εκτος απο παραμυθιασμα) και επικινδυνο εφησυχασμο γιατι οδηγει σε παραιτηση απο τον αγωνα να διορθωθουν τα κακως κειμενα και να επιλυθουν τα προβληματα απο την στιγμη που αφηνουμε την λυση τους στην δυναμη που επικαλουμεθα.

Αλλα ειπαμε...το προσφορο εδαφος υπαρχει στην ερημο της δυστυχιας που βιωνουν καποιοι συνανθρωποι μας ...και εκει οι επιτηδιοι δημιουργουν ψευτικες οασεις για να στρατολογησουν διψασμενες για γαληνη ψυχες προσφεροντας μπολικο παραμυθι.
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

elix_geo

# 14 στις 11/4/2008
author
Ανδρας / 64 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by FOINIKAS1957

Σημερα ειμαστε αρχοντες , αλλα ποτέ δεν ξερουμε τι ξημερωνει . . .Α ρε συνέταιρε τι ωραία που τα λες;!!!
Μελίρρυτος ο λόγος σου.
Τύφλα νάχει ο Θαδδαίος, μεγάλη η χάρη του.

Ειδικά για το παραπάνω, έχεις απόλυτο δίκιο!

Αύριο πρωί, μόλις ξημερώσει, πρέπει να πάμε στην Εφορία που μας κάλεσε για έλεγχο βιβλίων !!!
YES I DOES... Το μόνο που ζητάω είναι να μην προκαλεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος, αριβίστας, διψασμένος για εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, λαϊκιστής πολιτικός! Θα συμμαχήσω και με το διάβολο, είχε πει κάποτε! Θέλουμε γκούλαγκ με αιρ κοντίσιον!

Μυρτώ

# 15 στις 11/4/2008
author
Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 974
Απαντήσεις: 16.746
'Aρεσαν+: 0%
Το Sxeseis.gr δεν κρίνει ότι το ποστ αυτό αποτελεί απόπειρα προσηλυτισμού αλλά την έκφραση του συγκεκριμένου μέλους αναφορικά με τις δικές του θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

FOINIKAS1957

# 16 στις 12/4/2008
author
Ανδρας / 60 / Παντρεμένος
Ν. Ημαθίας / Βέροια
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 3.554
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan
(
απο την στιγμη που η παραπανω προσευχη παρουσιαστηκε
σαν το ελιξηριο που θα δωσει ιαση "όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί."
Επιπροσθετως το θεωρω (εκτος απο παραμυθιασμα) και επικινδυνο εφησυχασμο γιατι οδηγει σε παραιτηση απο τον αγωνα να διορθωθουν τα κακως κειμενα και να επιλυθουν τα προβληματα απο την στιγμη που αφηνουμε την λυση τους στην δυναμη που επικαλουμεθα............................................

Να σας θυμισω , οτι η ζωη ειναι αγωνας στον οποιο συμμετεχεις θες δε θες .
Σε καποια σημεια αυτου ασταματητου αγωνα πινουμε λιγο νερο να παρουμε δυναμεις.
Ο καθ ενας μας πινει απ την πηγη των πιστευω του .

..............................................

Και αλλοιμονο σ αυτους που δεν εχουν κουραστει και δε θα πιουν να ξεδιψασουν .

.....................................

Αυτοι που τωρα αντιγραφουν απ τα σκονακια και ειναι αδιαβαστοι , ακουραστοι .
Αυτοι που δεν πονεσαν , αυτοι που δεν δακρυσαν , αυτοι που δεν εκλαψαν , αυτοι που παχαινουν το νου και το σωμα τους .
Και προ παντος , αυτοι που δεν σκουπισαν τα δακρυα των αλλων , και δεν απλωσαν το χερι στον πονεμενο .

...................................................

Ο Ιουδας ο Θαδαιος , ειναι μια τετοια πηγη .
Ειναι πολοι ασωματοι γυρω μας , που οταν ζητησουμε βοηθεια ερχονται με πολλη αγαπη .
Ειναι ομως και αυτοι που ερχονται χωρις να το ζητησουμε αλλα οχι για να μας στηριξουν ..Απλως τους το επιτρεπουν οι πραξεις μας .
Ειπαμε ο ομοιος με τον ομοιο .
Αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα και το σταματαω εδω.

# 17 στις 19/6/2008
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Μπορεί να γίνει. Δεν είναι όλοι Χριστιανοί.

Παράθεση:
Originally posted by alafroiskioti
Σε ευχαριστώ για το θέμα υπάρχουν άτομα που τους ενδιαφέρει...ό έχων ώτα ακούει ας ακούσει...προσυλητισμός δεν μπορεί να γίνει απο χριστιανό σε χριστιανό΄ ... παρολαυτά μετα πρώτης και δευτέρας νουθεσίας παρετού...αυτά κι απο μένα...Υπάρχουν κι άλλων θρησκειών και ακόμα και άθεοι όπως εγώ

Senda990

# 18 στην 1/9/2008
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αιγάλεω
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%
Δεν ξέρω τι λέει Ran tan plan ή ο κάθε άθεος σε αυτό το topic, το μόνο που ξέρω είναι ότι εγώ την έκανα την προσευχή και αυτό που συνέβη λίγες μέρες μετά την έννατη ημέρα ήταν κάτι που δεν περίμενα με τίποτα. Όποιος θέλει πιστεύει. Κι εγώ δεν το πολυπίστευα, αλλά είναι όπως το λέει, η Χάρη σου δίνετε όσο ακατόρθωτη κι αν είναι.
Και μην ακούω για προσηλυτισμούς και βλακείες, γιατί προσηλυτισμός από ορθόδοξο σε ορθόδοξο δεν υφίσταται.

pyrgos25

# 19 στις 29/1/2009
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Ηλείας / Αμαλιάδα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%

Πλανη...Δακτυλος αιρεσης!!!

Στο παραπανω κείμενο που διαδίδετε θυμίζει αιρέσεις(<<εξ (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρεςΔιαδώστε την ευλάβεια στον Άγιο Ιούδα τον Θαδδαίο)>>....αυτές οι φράσεις για 7 φορές και διαδώστε το και αλλού είναι από αιρέσεις ίσως και Ιαχωβάδων.

Αλλάζετε την Αγία Γραφή και λέτε:
<<Ο Άγιος Απόστολος Ιούδας έχει γράψει μία Επιστολή η οποία ευρίσκεται στην Καινή Διαθήκη, πριν από την Αποκάλυψη του Ιωάννου. Την διαδίδετε και αυτή με την παρούσα Ευλογία.>>
ΛΑΘΟΣ......Ο ΙΟΥΔΑΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ Ο ΘΑΔΔΑΙΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ Ο ΘΑΔΔΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΙΟΥΔΑΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ.
ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ,ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ 7 ΦΟΡΕΣ 9 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩΘΕΙ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΛΕΤΕ. Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟ 7 ΚΑΙ ΤΟ 9.
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΣΑΣ ΚΑΡΔΙΑ.

Αν θέλετε να τιμήσετε τον Ιούδα τον Θαδδαίο διαβάσετε το απολυτίκιο του στο συναξάρι του αγίου και αφήστε τις αιρετικές προσευχές και τους μαγικους αριθμούς.


dip88

# 20 στις 19/9/2009
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Πέλλας / Εδεσσα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%

Μια μαρτυρια

Είμαι θεολόγος διορισμένος στη Δευτεροβάθμια από το 1985. Το πρωί της Τρίτης που μας πέρασε, (15-9-2009) αντιμετώπισα ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Από το μεσημέρι και μετά όλη μέρα ήμουν ξάπλα. Ούτε κομπιούτερ δεν είχα κουράγιο να ανοίξω. Να πεθάνω. Στην κυριολεξία. Σκεφτόμουν, άντε τα παιδιά μου (δύο κόρες 19 και 17 χρονών) χρειάζονται τα λεφτά μου ακόμη, ας μην πεθάνω αλλά τουλάχιστον ας αρρωστήσω βαριά να πάρω αναπηρική σύνταξη. Μαύρη μαυρίλα. Την Τετάρτη, η μέρα πέρασε κουτσά στραβά όμως κυριαρχούσε αγωνία, διάλυση. Το μέλλον ζοφερό, μαύρη μαυρίλα. Βέβαια η κατάσταση εκείνη εσωτερικά, το αναγνώριζα, ήταν πολύ ωραία εξ απόψεως καθάρσεως. Τα πάντα εντός είχαν καεί. Τί θελήματα; Τί επιθυμίες; Τίποτε δεν είχε απομείνει. Τίποτα του «εαυτού», τα πάντα είχαν καεί. Σκεφτόμουν, μακάρι να γινόταν να έχω πάντα αυτή την κατάσταση αλλά χωρίς το αβάσταχτο του προβλήματος που αντιμετώπιζα στην αμεσότητα. Την Τετάρτη το βράδυ μετά τις 9 μίλησα με μία φίλη που πήγαινε Αθήνα από Κρήτη με το καράβι. Μου είπε ότι έγινε κάτι κουφό στο γιό της. Εκεί που περπατούσε στην Αθήνα μια γιαγιά, του ζήτησε να την βοηθήσει να κουβαλήσει τα ψώνια της. Την πήγε σπίτι της κι εκεί, αυτή του είπε, ότι τον βλέπει θλιμμένο. Της εξήγησε ότι βιώνει μια χάλια κατάσταση. Η γιαγιά του έδωσε μια προσευχή και του είπε να την λέει 7 φορές επί 9 μέρες και όλα θα φτιάξουν. Η προσευχή απευθυνόταν προς τον μαθητή του Χριστού Απόστολο Ιούδα τον Θαδδαίο, ο οποίος, επειδή δεν υπάρχει κανένα προσκύνημα στο όνομά του και οι χριστιανοί δεν βαπτίζονται με αυτό το όνομα λόγω του Ιούδα του Ισκαριώτη και γενικά δεν τον γιορτάζουμε, ζήτησε λέει, από τον Χριστό να του δώσει την ιδιαίτερη Χάρη να βοηθάει σε χαμένες υποθέσεις, να βοηθάει απελπισμένους χριστιανούς που τυχών θα ζητήσουν την βοήθειά του. Μπήκα και στο Ίντερνετ και βρήκα αυτή την αναφορά.
Με το που το άκουσα ενώ λογικά μου φαινόταν χαζομάρα –στυλ επιστολή του Ιησού, ή επιστολή του αγίου Νεκταρίου, που «αν την στείλεις σε άλλους 12 θα βγάλεις γκόμενα ενώ αν δεν την στείλεις πουθενά θα σου ψοφήσει η γίδα …»– μου φάνηκε κάπως φωτεινή η ιστορία και την έβαλα σε εφαρμογή. Από το ζόρι που είχα εκείνο το βράδυ την είπα 7 φορές. Μάλιστα στην πορεία δεν μου άρεσαν κάποιες εκφράσεις και τις διόρθωσα:
«Αγιώτατε Απόστολε άγιε Ιούδα Θαδδαίε» ΣΕ «Άγιε Απόστολε Ιούδα Θαδδαίε» (Λέμε «άγιος ο Θεός …» άρα αρκεί το «άγιε απόστολε …»)
«Υπόσχομαι,» ΣΕ «Βοήθησέ με» (Δεν είναι καλό να κάνουμε τάματα)
«ως τον πιο δυνατό προστάτη μου» ΣΕ «ως δυνατό προστάτη μου» (Ο πιο δυνατός προστάτης μας είναι ο Χριστός)
«να υμνείται απ’ όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς» ΣΕ «να υμνείται απ’ όλους» (Δηλαδή από όλο τον κόσμο και όχι μόνο από τους ορθοδόξους ή έστω τους χριστιανούς)
Έκανα και κάποιες άλλες ψιλοδιορθώσεις.
Το πρωί την είπα άλλες 3 φορές. Μέχρι τις 12 η ώρα το πρόβλημα που αντιμετώπιζα και μέχρι εκείνη την στιγμή φαινόταν άλυτο είχε εξαφανισθεί!!! Δόξα τω Θεώ!
Επίσης στη «συνταγή» δεν μου άρεσε εκείνο το «7 φορές». Δημιουργεί την εντύπωση σαν να υπάρχει κάτι το μαγικό. Μάλλον η σωστή έκφραση είναι «τουλάχιστον 7 φορές» για να είναι κανείς σε μια κάπως πιο συνεχόμενη αναφορά. Το ίδιο και το «9 μέρες» καλύτερα ακούγεται αν γίνει «τουλάχιστον 9 μέρες».

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΙΟΥΔΑ ΤΟΝ ΘΑΔΔΑΙΟ:
Άγιε Απόστολε, Ιούδα Θαδδαίε, πιστέ υπηρέτη και φίλε του Χριστού, η Εκκλησία, σ’ όλον τον κόσμο σε τιμά και σε επικαλείται ως Προστάτη των απελπισμένων υποθέσεων, αυτών για τις οποίες έχει χαθεί κάθε ελπίδα.
Προσευχήσου για μένα. Είμαι τόσο απελπισμένος/η και μόνος/η. Σε ικετεύω κάνε χρήση αυτής της ιδιαίτερης Χάρης που σου έχει δοθεί, να φέρνεις ορατή και γρήγορη βοήθεια όπου δεν υπάρχει καμία σχεδόν ελπίδα βοήθειας. Βοήθησέ με τούτη την ώρα της ανάγκης, για να μπορέσω να λάβω την παρηγοριά και τη βοήθεια της Αγίας Τριάδας, σ’ όλες μου τις ανάγκες, δοκιμασίες, και βάσανα – (αναφέρει κανείς και το συγκεκριμένο του αίτημα) – και να μπορώ να υμνώ τον Χριστό μαζί με σένα και με όλους τους Χριστιανούς.
Βοήθησέ με, ω ευλογημένε Άγιε Ιούδα, να θυμάμαι πάντοτε αυτή τη μεγάλη Χάρη. Να σε τιμώ πάντοτε, ιδιαίτερα ως δυνατό προστάτη μου, και μ’ ευγνωμοσύνη να ενθαρρύνω την ευλάβεια προς εσένα, ΑΜΗΝ.
Είθε το όνομα της Αγίας Τριάδας να λατρεύεται και να υμνείται απ’ όλους, στους αιώνες των αιώνων, ΑΜΗΝ.
Είθε το όνομα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, να υμνείται και να δοξάζεται τώρα και πάντοτε, ΑΜΗΝ.
Άγιε Ιούδα δεήσου για μας και άκουσε τις προσευχές μας, ΑΜΗΝ.
Ας είναι ευλογημένο το όνομα του Ιησού Χριστού. Ας είναι ευλογημένο το όνομα της Υπεραγίας και Αειπαρθένου Μαρίας. Ας είναι ευλογημένος ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος. Σ’ όλους τους κόσμους και σ’ όλους τους αιώνες, ΑΜΗΝ.
Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω ο όνομά Σου, ελθέτω η Βασιλεία Σου, γενηθήτω το θέλημά Σου, ως εν ουρανώ και επί της γης, τον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέτες ημών, και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού.
Χαίρε Κεχαριτωμένη Μαρία, ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη συ εν γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ο Ιησούς.
Υπεραγία Θεοτόκε πρέσβευε υπέρ ημών των αμαρτωλών νυν και αεί και την ώρα του θανάτου μας, ΑΜΗΝ.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε